• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlar neden bu kadar meraklı ve bilmişler?

Kendi kültürlerine sahip çıkma,orijinalliklerini koruma konusunda da bizden daha ilerideler bana kalırsa.

cnm kb ozel msj atamiyorum sayimi dolduramadim hala , yok revizyon diyil ameliyattimdan 10 ay sonra yapmistim albumu degistirmedim kaldi oyle :D ama suan bir bucuk sene olcak :))

Benim de yüzümde gülümseme oluştu şimdi:1: Okul o kadar kalabalık ki karşılaşmamız çok umutsuz.Ona dair hiçbir şey de bilmiyorum.Sadece yürürken gördüğüm Hintli çocuk :) Yok ben Türkiye'de okuyorum.Uluslararası öğrenci çok var üniversitede.Gelişmeler olursa kesin yazıcam.

Gelişmeleri merakla bekliyorum :)))Umarım tekrar karşılaşırsınız :)):17:

konunuzu okuyunca sinirlerim zıpladı,
komsulardan berberden herkesten onlar adına utandım...
fakat kk da oyle guzel yorumlar yapmıslar ki okurken ben bile sakinlestim :16: :46:

bence haddini bilmeyen insanların soylediklerini ne esiniz ne de esiniz kafanıza takıp uzulmenize degmez,
anneniz cok guzel demis :1: , buna benzer 1-2 hadise olup cevaplarını aldıktan sonra insanların seviyesiz soruları da son bulur...

insanların toplumda statulerini belirlemek maksadıyla, ayrısmalardan beslenerek egolarını bununla tamamlayabileceklerini dusunmelerini hicbir zaman anlamadım anlayamayacagım da sanırım.
o meraklılara alkıs tutmak lazım, iki laf soylediklerini sanıp "var oldular" guya.

Neden bazı insanlar bu kadar cahil,saygısız,görgüsüz ve bilmiş

sana katılıyorum cahillik başa bela canım. akıllarınca iyi bir şey yaptıklarını zannediyorlar
oooooooof of bu memlekette yaşanmaz anam
deli ile akıllı birbirine karışmış

Merhaba benim aslında uzun zamandır olan sıkıntım aslında bu.Biz eşimle Türkiye'ye Hindistan'dan geldik.Eşim Hindistanlı ben Türk'üm 2 yıldır evliyiz.1 yıldır Türkiye'deyiz benim sıkıntım şu bizim insanlarımız neden bu kadar bilmiş ? neden meraklı? Eşimle her gittiğimiz yerde nereli? nereden tanıştınız? diye soruyorlar.Tamam bunları anlarım meraklarını ona birşey demiyorum.Farklı gelebilir merak edilebilinir ama benim sorunum insanların ''Türkiye'de erkek mi yoktu bula bula yabancı buldun?'' buna da alıştım da.Geçenlerde annem, ben eşim alışverişe gittik elit bir semte gittik orada sırıtkan bir erkek tezgahtar eşime yardımcı oluyordu,kıyafet konusunda.Daha sonra annemin yanına gitmiş sormuş eşimi.Annnem de ''kızımın eşi damadım'' demiş.Bu başlamış sırıtmaya ''nereden buldunuz'' diye? Annemde ''çöpten bulduk'' demiş.Sonra annem ''senin sorduğun sorumu üstüne vasife olmayan şeylere burnunu sokma meraklı olma'' demiş.Bugün eniştem eşimi arkadaşının dükkanına götürdü bu adam berber eşimin saçını kesecek.Eşimi sormuş ''kim bu ?'' demiş eniştem de ''bacanağım'' demiş.Adam ''bu ne la''demiş sonra susturmuş eniştem.Daha beteride var eşimin teni koyu olduğu için yabancı olduğu ap açık ortada millet bunu fırsat biliyor.Ya rahatsız ediyor bakışlarıyla ya laf atıyorlar.Yanlız olduğunda özellikle çocuklar desen öyle.Eşim diyor anlamıyorum bu milleti diyor ne kadar meraklılar çok rahatsız oluyorum diyor.Ben Hindistan'da hiç rahatsız edilmemiştim böyle laflara maruz kalmamıştım.Neden bazı insanlar bu kadar cahil,saygısız,görgüsüz ve bilmiş.Eşim anlıyor Türkçe fakat konuşamıyor.Keşke anlamıyor olsa :( çok üzülüyorum bu duruma maruz bıraktığım için.

herhangi bir gelişme var mı genel olarak,merak ettim...

Back
X