İnsanlar neden bu kadar tembel

Marymarella

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2018
86
63
8
Selam hanimlar.Biktim dogrusu.İnsanlar gercekten cok tembel.Abartmiyorum.Ovunmuyorum da ama is yerimde didiniyorum.Bir suru sorunla ugrasiyorum.Yine de bitmiyor.En ufak aksakliktan sorumlu tutuluyorum.Ogle tatillerinde bile calisiyorum Mesaiye kaliyorum.Ama digerlerine bakiyorum.İse gec geliyolar her saat basi cay kahve sigara molasi ogle tatillerini uzatmalar.İs yukleri az cunku.İsten de cikamiyorum.Zoruma gidiyor.Sizlerle paylasmak istedim.Belki yardim edersiniz

Bı kağıdı rulo yap. Sigaraya çıkıyorum diye ortadan kaybol. Dndhdhd Tembel ol boşver kimse ödül vermiyo zaten

Bazı insanlar öyle cok çalıştıkları için en ufak bi molada göze gelirler..tembeller her yerde var ve tembel oldukça pohpohlandıkları için pek de değişmezler..

Evet malesef.Calisinca odul vermiyolar ama yanlislikta hemen ceza geliyo.Cok didindigim halde boyle.Acaba bosversem neler olur kimbilir
Ahaha aynı ben. Çok basit bi hata yaptım diye fırça yedim istifami verdim. İnsan mükemmel olmaya çalıştıkça hata yapma hakkını o kişiye tanimiyolar. Yanlış olan bu anacim. Biz aldığımız parayı hakedelim diye uğraşırız ama iş ahlagi olmayanlar günü kurtarir

Ahaha aynı ben. Çok basit bi hata yaptım diye fırça yedim istifami verdim. İnsan mükemmel olmaya çalıştıkça hata yapma hakkını o kişiye tanimiyolar. Yanlış olan bu anacim. Biz aldığımız parayı hakedelim diye uğraşırız ama iş ahlagi olmayanlar günü kurtarir

Dogru aynen valla.Sizin onceki konulariniza baktim.Cok guzel tesbitlerinizvar

Namuslu namusuz bankerbilo gibi filmler ülke gerçeklerini betimler
Yani çalışkan insana ihtiyaç varda tabi bireyselde olmuyor
Babaannemin bir vasiyeti de vardı
Kızım kendine çalış millete gözde ol
Tercih sizin hayat sizin nasıl istiyorsanız öyle yaşayın

Namuslu namusuz bankerbilo gibi filmler ülke gerçeklerini betimler
Yani çalışkan insana ihtiyaç varda tabi bireyselde olmuyor
Babaannemin bir vasiyeti de vardı
Kızım kendine çalış millete gözde ol
Tercih sizin hayat sizin nasıl istiyorsanız öyle yaşayın
Aslinda calismaktan gocunmuyorum.Digerleri otururken calismaya da katlanabilirim.Ama en ufak bi hatada azarlanmak onur kirici.Digerleri hata yapmiyor.Cunku dusunecek cok isleri yok

Back
X