İnsanlar neden bu kadar tuhaf gerçekten anlamıyorum.Birine insanlık yapamaz mı olduk?? V

Vay pislik yalancı!Ya inanmayın böyle laflara.

Umursanmak istiyorsanız veya canınız sonradan umursanmadığınıza (ki sonuç budur)sıkılacaksa da ikincide birlikte olmayın derim..
İlk defa böyle bir şey oluyor.Benim ilk beraberliğim 3 yıldır hayatımda olan bir insanla oldu.Yanlış algılanmasın :) Teşekkür ederim yorumunuz için.Haklısınız

Biriyle denemek neyse unutturur bir parça da cinsellik nasıl unutturur ki

Birini unutturmak bir süreçtir bir anlık birşey nasıl unutturabilir.
9 ay oldu ayrılalı ve aldatıldığım için bitti.O ayrıldığım kişiden sonra ilk hoşlandığım bu çocuktu ve onun ilgisi,yakınlığı belki iyi gelir diye düşündüm ve öyle de oldu.Hissettiğim bir şey olduğu için iyi gelmiştir belkide.Alelade bir insan olsa her şey daha kötü olabilirdi benim için

Tabiki ben değildim nedeni ama sonuçta birbirini tanıyan iki insanız,belki bir yardımım dokunur diye sordum.Karşılığında Facebooktan silmiş.Silerse silsin hiç umrum değil ama gerçekten şaşırdım.Bir derdim yok teşekkür ederim diyebilir bir insan nezaketen.Konuşmak istemediğim insanlara gerek yok teşekkürler diyorum ben mesela.Bu yüzden garipsedim
Ya işte arkadaşlar.Görülen muamele bu.İstediğin kadar istedim yaptım de incinir insan..Neyse de geç..Moralini korumak zorundasın.Bu fırsatı vermem bir daha yerinde olsam..

Beni Facebooktan silmiş bende telefonunu sildim.İstiyorsa yazsın ben umursamam artık.Zaten birbirini tanıyan iki insandık sadece ama artık o da değiliz.Sağlık olsun
Bu gururunuza dokunmuyor mu? yani sorularım ın yorumlarımın hiçbiri namus bekçisi kafasında değil. Ama bendenim benim için özel. Herkes için de öyle olmalı. Siz bunu yaşarken keyif almış sınız okey. Ama bu adam sadece bedenini kullanmak istemiş. İkinci gün diye üzerinde durumam bu yuzden. Mesela muhtemelen bu adamla birlikte olmayıp işi uzatsaydıniz da ehhh ne işim var boş boş takılıcam diyip ayrılacak ama bedeninize dokunamayacak tı. Fikrinizi anlamaya çalışıyorum.
Yani bunlar önemsiz şeyler. Birlikte olduk onun benin için ne düşündüğü önemli değil ben o an hissettiğime bakarım mı diyor sunuz.

9 ay oldu ayrılalı ve aldatıldığım için bitti.O ayrıldığım kişiden sonra ilk hoşlandığım bu çocuktu ve onun ilgisi,yakınlığı belki iyi gelir diye düşündüm ve öyle de oldu.Hissettiğim bir şey olduğu için iyi gelmiştir belkide.Alelade bir insan olsa her şey daha kötü olabilirdi benim için
Bana da küçük flörtler unutmak için iyi geliyor.
Ama ellerinde oyuncak olmamaya özen göstermek gerekiyor.İstediklerini istediğimiz aynı olsa bile vermemek gerekiyor derim..

Bu gururunuza dokunmuyor mu? yani sorularım ın yorumlarımın hiçbiri namus bekçisi kafasında değil. Ama bendenim benim için özel. Herkes için de öyle olmalı. Siz bunu yaşarken keyif almış sınız okey. Ama bu adam sadece bedenini kullanmak istemiş. İkinci gün diye üzerinde durumam bu yuzden. Mesela muhtemelen bu adamla birlikte olmayıp işi uzatsaydıniz da ehhh ne işim var boş boş takılıcam diyip ayrılacak ama bedeninize dokunamayacak tı. Fikrinizi anlamaya çalışıyorum.
Yani bunlar önemsiz şeyler. Birlikte olduk onun benin için ne düşündüğü önemli değil ben o an hissettiğime bakarım mı diyor sunuz.
Ben o an bir şey hissetmiyorum.Çektiğim bir acı vardı ve hoşlandığım İnsanın İlgisi belki iyi gelir diye düşündüm.Kendi zevkime yaptığım bir şey olsa yorumunuzu anlarım ama böyle bir durum yok.

Bana da küçük flörtler unutmak için iyi geliyor.
Ama ellerinde oyuncak olmamaya özen göstermek gerekiyor.İstediklerini istediğimiz aynı olsa bile vermemek gerekiyor derim..
Bu istisna oldu zaten.Bir daha inanıp aynısını yapmam.Acımdan ölürüm daha iyi

Back
X