İnsanlar neden bu kadar tuhaf gerçekten anlamıyorum.Birine insanlık yapamaz mı olduk?? V

nuripapacium

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
915
148
123
31
Hoşlandığım bir çocuk vardı yakınımda oturan. İki kere buluştuk ve ikincisinde beraber olmak istedik olduk. Sevgili olalım diye diretmedim. Tamam bekledim ama zorlamadım. Beraber olduğumuzda her şey çok güzeldi, gayet mutluydu. Sonrasında sevgili olamayacağımızı söyledi bende peki dedim. Kin tutmadım kendisine ve üç dört gündür sosyal medyada hep depresif takıldığını farkedince bir şeyin mi var demek istedim kendisine. Vicdanım rahat etmedi sormak istedim bir sorun mu var, belki elimden bir şey gelir dedim ve okumasına rağmen cevap vermedi. İnsanlar bu kadar değişik mi ya? Kendilerine insanca uzatılan eli bile ego haline getirebilecek kadar tuhaflar mı gerçekten?

Bu arada ilk değildi ve beraber olduktan sonra yaşadığımız bir olay değil bu.Yakınlaşmamızın üstünden 3 hafta geçti.ilk 5 gün iyiydi sonra olamayacağımıza karar verdik bende uzatmadım ama üç dört gün kötü görünce yazmak istedim.Vicdanım susmama el vermedi diyeyim.

Evet neredeyse herkes dediğin gibi.
Beraberlik yaşadığınız için ona saracağını düşündü belkide bilemem.
Ama ego değilde egoizm hepimizi kemiriyor bencede..

herkes öyle. birine yardım etmeye niyetlenince genelde karşı taraftan kötü niyetli sanıp ters teper. üzerine alınma

Evet böylesini ilk kez görüyorum.Garip geldi

Bu durum hayatın her bölümünde, işte, okulda, arkadaşlar arasında vb. karşınıza çıkabilecek bi durum.
Sen bunu bu şekilde tecrübe etmişsin,
benzerlerini arkadaş ortamında çok gördüm ben de.
Bir sebep küsüşsek kızlarla, düşkün halini görüp el uzatsam, bi ego, bi naz hava 1500.

Siz insanlığınızı kaybetmeyin, insanlıktan anlamayanların kaybı.
Böyle böyle, herkese ederi kadar değer vermeyi öğreneceksiniz.

Bu kadar açık yüreklilikle yazmayın tepkiler afallatır :)
Hayat sizin beden sizin...
İnsanlara gelince artık dahada tuhaflar mesafeyi korumak gerek.

Ben sizi anlıyorum, evet gerçekten insanlar tuhaf. Ama inanın tekrar yazacak. Siz de onu görmezden gelin önünüze bakın

Her önünüze gelenle birliktemi oluyorsunuz:110:

Sorunuza gelince,evet herkes bir tuhaf gercekten:21:
Bu sorumdan her önüme gelenle birlikte olduğumu mu çıkardınız ? Cevap vermeye kalksam tartışmaya dönüşür o yüzden gülümseyip susuyorum :)

Ikinci gorusmede nolmusss :KK57:
Beraber olduk
Elestiri degil bana düsmes tabi haklısınız da sasırdım sadece,ikinci günü hemen:S
ikinci günü değil.bu konu karışık aslında.benim bunu yaşamam kendi adıma iyi oldu çünkü 8-9 ay önce ayrıldığım sevgilime hala Özlem duyuyordum.Aldatılmıştım ve buna rağmen çok acı çekiyordum arkasından.Eğer öyle bir şey yaşarsam belki iyi gelir dedim ve hoşlanıyordum kendisinden zaten.Sonra beraber olduk ve iyi de oldu benim ruhum için.Bunu ben bu kadar büyütmüyorum zaten.Sizde takılmayın o yüzden :)

Bu durum hayatın her bölümünde, işte, okulda, arkadaşlar arasında vb. karşınıza çıkabilecek bi durum.
Sen bunu bu şekilde tecrübe etmişsin,
benzerlerini arkadaş ortamında çok gördüm ben de.
Bir sebep küsüşsek kızlarla, düşkün halini görüp el uzatsam, bi ego, bi naz hava 1500.

Siz insanlığınızı kaybetmeyin, insanlıktan anlamayanların kaybı.
Böyle böyle, herkese ederi kadar değer vermeyi öğreneceksiniz.
Çok haklısınız teşekkür ederim :)

aslında tuhaflıktan ziyade, sizinle iletişim kurmak istemediğini açıkça belli etmiş.
yani eğer kibarlık olsun diye size cevap verse, iletişim devam edeceğinden ve belli ki o da bunu istemediğinden dolayı cevap vermemiş.
bence bu tuhaflık değil, ben de aynı şeyi çoğu kişiye yapıyorum. iletişim kurmak istemediklerime cevap vermiyorum.

Back
X