İnsanlar neden bu kadar tuhaf gerçekten anlamıyorum.Birine insanlık yapamaz mı olduk?? V

bu kadar rahat olup umursanmak istiyorsan yanlış ülkedesin
bu ülkede erkekler kızlara beraber olup olmamasına göre değer veriyor
(istisnaları tenzih ederim)

Ay bi de açıklama mı yaptın. Erkeklerin böyle böyle g.tü kalkıyomuş demek ki. Yatmışsın kimse umrunda değil aşık falan da değilsin. Adama köpek gibi davransana. Kaybedecek bişeyin yok. Erkekler bunu sever. kaç yaşındasın?
23 yaşındayım.Ya ben öyle davranamıyorum.Burda senin ona yapıştığını falan düşünmüştür yazdıklarını görünce birde Facebooktan sildiğini farkedince ben sana her arkadaşıma,herkese davranacağım gibi davrandım sadece dedim.Aramızda geçenden sonra sana hala bu şekilde yaklaşmam anormal gelmiş olabilir ama tamamen benimle alakalı bir durum.Yaşadığımız şeyin bende hiçbir değeri yok sende olmadığı gibi,bana hakkını helal et demiştin ne varsa helal olsun,her şey için teşekkürler dedim bitti.Bir daha sadece onun yardım edebileceği bir durumda kalsam adının anmam ya.İlk defa böyle bir durumda kalıyorum gerçekten inanamadım

Yanlış anlama kendi düşüncem değil de erkek kafasına göre muhtemelen şöyle düşündü.

Ayyy birlikte olduk bana sarıp başıma kalmasın. Beden sizin sonuçta ama 2. Gün daha birliktelik yaşayan kız lar değil erkekler de güven vermez ki. Bahsettiğim kalıplaşmış namus kavramı falan değil yanlış anlamayın. Aka doğadaki her canlı bunu yaşamak için karşı cinsten bir fedakarlık bir atraksiyon bekliyor. Olmayınca da basit geliyor. Her nekadar insan olsak da bu konuda dürtü lerimiz aynı.

Evet erkekler de tek gecelik ilişkilerden korkuyolar kızların yapışıp kalmasından sorun çıkarmalarından tırsıyolar. namusla ilgili değil. Erkek tek gecelik ilişki yaşadığı kızı günlük yaşantısında görmek istemez. Mantıken kız da görmek istememeli. Ama konu sahibinin yaşının küçük olduğunu düşünüyorum..

Yanlış anlama kendi düşüncem değil de erkek kafasına göre muhtemelen şöyle düşündü.

Ayyy birlikte olduk bana sarıp başıma kalmasın. Beden sizin sonuçta ama 2. Gün daha birliktelik yaşayan kız lar değil erkekler de güven vermez ki. Bahsettiğim kalıplaşmış namus kavramı falan değil yanlış anlamayın. Ama doğadaki her canlı bunu yaşamak için karşı cinsten bir fedakarlık bir atraksiyon bekliyor. Olmayınca da basit geliyor. Her nekadar insan olsak da bu konuda dürtü lerimiz aynı.
2. Gün değil biz tanışalı aylar oldu.

23 yaşındayım.Ya ben öyle davranamıyorum.Burda senin ona yapıştığını falan düşünmüştür yazdıklarını görünce birde Facebooktan sildiğini farkedince ben sana her arkadaşıma,herkese davranacağım gibi davrandım sadece dedim.Aramızda geçenden sonra sana hala bu şekilde yaklaşmam anormal gelmiş olabilir ama tamamen benimle alakalı bir durum.Yaşadığımız şeyin bende hiçbir değeri yok sende olmadığı gibi,bana hakkını helal et demiştin ne varsa helal olsun,her şey için teşekkürler dedim bitti.Bir daha sadece onun yardım edebileceği bir durumda kalsam adının anmam ya.İlk defa böyle bir durumda kalıyorum gerçekten inanamadım

Fazla uzatmışsın gerçekten.

Evet erkekler de tek gecelik ilişkilerden korkuyolar kızların yapışıp kalmasından sorun çıkarmalarından tırsıyolar. namusla ilgili değil. Erkek tek gecelik ilişki yaşadığı kızı günlük yaşantısında görmek istemez. Mantıken kız da görmek istememeli. Ama konu sahibinin yaşının küçük olduğunu düşünüyorum..
Ben tek gecelik şeyler yaşamaya karşıydım biliyordu bunu.Söyledim ona sen beni sevmiyorsun,üzersin,yarın beni tanımayacaksın biliyorum diye ama ne tek geceliği ya öyle şey olur mu saçmalama bu nerden çıkıyor falan deyince inandım ama korktuğum gibi oldu malesef.Zaten sonra üzdüm seni özür dilerim Hakkını helal et dedi.Ben birinin başına kalacak bir insan değilim zaten.Öyle bir karakterim yok

Depresifliğinin nedeni siz değilmişsiniz demek ki. O halini görüp merak edip sormasını istediği kişi de bir başkası olabilir. Bu durumda size cevap vermek istememiştir. Fazla büyütmeyin, insanlar böyle maalesef.

Namus bekcileri gelmis.
Ama cevaplarkenki soguk kanliliginiza hayran kaldim.
Burada kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz yasadiginiz birliktelikle ilgili.

Depresifliğinin nedeni siz değilmişsiniz demek ki. O halini görüp merak edip sormasını istediği kişi de bir başkası olabilir. Bu durumda size cevap vermek istememiştir. Fazla büyütmeyin, insanlar böyle maalesef.
Tabiki ben değildim nedeni ama sonuçta birbirini tanıyan iki insanız,belki bir yardımım dokunur diye sordum.Karşılığında Facebooktan silmiş.Silerse silsin hiç umrum değil ama gerçekten şaşırdım.Bir derdim yok teşekkür ederim diyebilir bir insan nezaketen.Konuşmak istemediğim insanlara gerek yok teşekkürler diyorum ben mesela.Bu yüzden garipsedim

Işte bende diyorum bu yüzden çocuk sana bu muameleyi yapıyor. Muhtemelen pişman olup tekrar yanına gelecektir ama. Işte sorunlarım vardı kusura bakma falan filan gibi
Beni Facebooktan silmiş bende telefonunu sildim.İstiyorsa yazsın ben umursamam artık.Zaten birbirini tanıyan iki insandık sadece ama artık o da değiliz.Sağlık olsun

Namus bekcileri gelmis.
Ama cevaplarkenki soguk kanliliginiza hayran kaldim.
Burada kimseye aciklama yapmak zorunda degilsiniz yasadiginiz birliktelikle ilgili.
Tabiki kendimden başka kimseyi ilgilendiren bir durum değil bu.Ben neler yaşamışım da artık belki bir umut bunu yaşarsam iyi gelir diyerek tutunmuşum bu dala.Eleştiren eleştirebilir ama şuan eskisinden daha iyiysem o gün sayesinde.Kızamam kimseye bunun için :)

Ben tek gecelik şeyler yaşamaya karşıydım biliyordu bunu.Söyledim ona sen beni sevmiyorsun,üzersin,yarın beni tanımayacaksın biliyorum diye ama ne tek geceliği ya öyle şey olur mu saçmalama bu nerden çıkıyor falan deyince inandım ama korktuğum gibi oldu malesef.Zaten sonra üzdüm seni özür dilerim Hakkını helal et dedi.Ben birinin başına kalacak bir insan değilim zaten.Öyle bir karakterim yok
Vay pislik yalancı!Ya inanmayın böyle laflara.

Umursanmak istiyorsanız veya canınız sonradan umursanmadığınıza (ki sonuç budur)sıkılacaksa da ikincide birlikte olmayın derim..

Tabiki kendimden başka kimseyi ilgilendiren bir durum değil bu.Ben neler yaşamışım da artık belki bir umut bunu yaşarsam iyi gelir diyerek tutunmuşum bu dala.Eleştiren eleştirebilir ama şuan eskisinden daha iyiysem o gün sayesinde.Kızamam kimseye bunun için :)
Biriyle denemek neyse unutturur bir parça da cinsellik nasıl unutturur ki?

Birini unutturmak bir süreçtir bir anlık birşey nasıl unutturabilir.?

Ben bunu bir daha yaşamak istemeyeceğini düşünüyorum
Bu şekilde rahatlatıyorsun ,tmm rahatlat anlarım.

Back
X