Insanlar neden bukadar sahte?

minikkelebek1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
127
0
26
Yalova
Etrafimda okadar cok sahte insanlar varki.. cok üzücü bir durum. sahte arkadasliklar, sahte dostluklar, sahte iliskiler.. insan kime güvenecegini sasirmis durumda artik. icime cok dert oldu bu ya. isine düsünce arayanlar mi dersin, arkandan konusup yüzüne hic bisey olmamis gibi gülen mi dersin.. ne güzel dostluklar kalmis, ne sirrini korkmadan paylasabilecegin bi arkadasin... aldatma olaylarinida cok okudum burda. dünya da cok kötü insanlar var :(

Son düzenleme:
malesef zaman geçtikçe daha da iyi anlıyor insan bu sahtelikleri napabiliriz ki karakteri oturmamış insanlar gülüp geçmeli kendi değerleri kadar değer vermeli onlara.. ben böyle karaktersiz sahte yapmacık insanları gördükçe kendime daha da değer veriyorum benim böyle bir karaktere sahip olmamı sağladığı bana doğruyu ve yanlışı ayırt etme gücünü verdiği için Allaha şükrediyorum varsın olsun etrafımız sahte olsun biz kendimize belirlediğimiz çizgide dosdoğru yürüyebiliyorsak sağa sola sapmadan ne mutlu bize..

Etrafimda okadar cok sahte insanlar varki.. cok üzücü bir durum. sahte arkadasliklar, sahte dostluklar, sahte iliskiler.. insan kime güvenecegini sasirmis durumda artik. icime cok dert oldu bu ya. isine düsünce arayanlar mi dersin, arkandan konusup yüzüne hic bisey olmamis gibi gülen mi dersin.. dünya da cok kötü insanlar var :(
icimi dökmek istedim, ayni seyleri düsünlerler, hadi dertleselim

en büyük sahte akrabalar bence

'insanlar sana karşı değildir onlar sadece kendilerinden yanadırlar' diye güzel bir söz vardır. konunu okuyunca aklıma ilk bu geldi :)

Son düzenleme:
arkadaşım bende çok dertliyim bu konuda gençkızlığa geçiş döneminde belki başınıza gelmiştir dedikokodu mu dersin iftiralarmı dersin başıma gelen bir olayı anlatayım size dallas gibi hayatım var:1: bunada şükür

Ben varoş sokak diye tabir ettikleri yerlerde buyudum komusuluk çok iyidir orda neyse bndan 5 sene önce bir aile tanıştı ben 15 yasındaydım o kızda benden iki yaş falan küçüktü neyse kızın annesini görsen güleryüzlü herkesle arkadaş herkesle beraber ağlar öyle biri ee biz hiç sahtekar görmedik komuşulardan onada güvendik beraber dertleşirdik falan neyse ben zamanla kızdan soğudum bir dostum vardır benim onunla beraber mesafe koyduk ama kız yüzsüz sürekli yanımızda biz kaçıyoruz peşimizde böyle bir insan

tabi bunlar bizim arkamızdan dedikodu yapıyorlarmış kulağımıza geldi yok kızlarınızı onların yanına yollamayın yoldan çıkartır babası çıkar bu kız açık giyiniyor bunula görüşmeyeceksin sanki ben meraklıymışım gibi abisi desen bi arkadasım var erkek sinemaya gitmiştik o arkadasıma demiş ki öyle gelin mi getircen bize getirme diye ne munasebet ya sen kim oluyorsun kaç yasıma geldim bir kere saygısızlığım dokunmadı kimseye kimseninde dedikodusunu yapmadım kendi kızlarının yaptıklarını bize satıyorlar akıllarınca

En son bir komşumuza demiş böyle onun yanına kızını yollama o götürüyor her yere falan filan diye kulağıma geldi çok sinirlendim kapılarında bekledim gelmediler yuttum ama allaha havale ettim

Aradan 5 yıl kadar süre geçti konuşmayız onlarla artık herkes anladı ne mal olduklarını kimse yaklaşmıyor onlara kızın hiç arkadaşı yok kimse hazetmiyor yalnız kaldılar artık allah büyük ahımda büyük sürekli iftira namussuz yaptılar bizi allaha şükür alnımız ak

Neyse arkadaşım var böylee insanlar ama allaha havale et rabbim er geç cezalarını veriyor

bence de herkes çok sahte insanlar çok bencilleşmiş.dostluk arkadaşlık yok herşey çıkar ilişkisine dönüşmüş
herşeyi geçtim artık hayat arkadaşımıza bile güvenemiyoruz :50:evine gelen sofrana oturan kişi yuvanı yıkmaya çalışabiliyor bu sene yaşadıklarımdan sonra benim kimseye inancım kalmadı maalesef:5:

dünya varolduğundan beri bu böyle...her zaman sorulmuş ve asl cevap bulunamamış bir soru...kısaca şöyle diyelim "biz büyüdük ve kirlendi dünya"

boşverin üzerinde düşünüp komuşmaya bile gerek yok...siz çoğunluk içinde dürüst ve samimi olan azınlık kalabiliyorsanız kendinizle gurur duyun...

bence de herkes çok sahte insanlar çok bencilleşmiş.dostluk arkadaşlık yok herşey çıkar ilişkisine dönüşmüş
herşeyi geçtim artık hayat arkadaşımıza bile güvenemiyoruz :50:evine gelen sofrana oturan kişi yuvanı yıkmaya çalışabiliyor bu sene yaşadıklarımdan sonra benim kimseye inancım kalmadı maalesef:5:

oww sen cok dertlisin heralde ablacim :(

aynen insanlar cok bencillesmis, herkesi kendi cikari icin ugrasir olmus. ne dostluk ne arkadaslik ne sirdaslik kalmis..

okudum actigin konuyu, cok üzüldüm :(( rabbim böyle insanlardan uzak tutsun hepimizi, cok kötü bisey..

Back
X