Insanlar niye boyle yoksa benmi yanlis dusunuyorum

selinay61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
166
26
13
27
Merhaba arkadaslar kayvalidem kendisine gelince herseyi aliyor hiç ne masrafını dusunuyor ne parayı düşünüyor kocasının parasi beni ilgilendirmez ama bize gelince hep yok masraf ediyorsunuz paraslnizi çarçur ediyorsunuz diyor zaten ben robot süpürgeyi beğenmedim çekmiyor dedi ama kendisine almış gördüm ve bizden saklamaya çalışıyor sanki biz salakmışız gibi davranıyor obur eltilerim salak zaten onda hem fikirim ne haklarını savunmuslar nede karşı gelmişler tamam annecim tamam annecim başka bildikleri bisey yok ven yeri geldiği zaman lafımı sokuyorum geri kalmıyorum ama bazen o kadar çok sinir oluyorum kiyani senin alacağın bireyi diğer insana masraf gelir diyemezsin sen alıyorsan bizde alabiliriz oğullarının beynini o kadar doldurmuş ki ne istesek masraf gözüyle bakıyorlar kendi alacağın şeyi başkasına masraf diyemezsin haksizmiyim

Eşiniz neden sanane diyemiyor?

Kendine ne alırsa alsın. Ama sizin hanenize neden karışıyor? Kaynanaları gömüyoruz burda ama siz de karıştırmayın. Aldık, bitti. Çok zor değil inanın. İzin verirseniz herkes hayatınıza müdahale eder.

İnanın ben gelirden geleni yapıyorum ama baştaki bisey demeyince olmuyor ben bir mutfağa televizyon aldım diye ailenin düzenini bozdum oldum ilk eklediğim siralardaydi o kadar. Zoruma gittiki allahima haval ettim ama iş sadece bende bitmiyor eşininde savunması lazım ki karisamasin

70 yaşına dayanmış kayınvalidem misafir sevmez, her sene evinin bir kenarını tadilat yaptırır ki, evi yeni. Can sıkıntısına parke değiştirir mesela ama doğum günlerimizde, özel günlerimizde beni arar “aman hediye işine bulaşmayın para harcamayın” der. “Para benim, koca benim” der kapatırım her seferinde. Sizde öyle yapın

Oda annesi gibi masraf olduğunu dusunuyor hatta bir ara keşke ceyizine alsaydın dedi bana ben tartıştım sonra bana ben sana şaka yaptım diyor
yok yaaa çeyizine 6-7 binlik süpürge mi alacaksın? Dyson alsaydın keşke ya çeyizine 20 binlik. Onu bekliyorlar senden. O zaman siz annesine açık açık sanane demeyin ama “biz böyle istedik” diyebilirsiniz

yok yaaa çeyizine 6-7 binlik süpürge mi alacaksın? Dyson alsaydın keşke ya çeyizine 20 binlik. Onu bekliyorlar senden. O zaman siz annesine açık açık sanane demeyin ama “biz böyle istedik” diyebilirsiniz
İnanın bünyem kaldırmıyor artık sürekli hastalaniyorum süpürgeyi görür görmez dudağımda uçuk çıktı ya sıkıntıdan inanirmisiniz

İnanın bünyem kaldırmıyor artık sürekli hastalaniyorum süpürgeyi görür görmez dudağımda uçuk çıktı ya sıkıntıdan inanirmisiniz
Peki bunu eşine sordun mu? Belki onun değildir

Kaynanaya degıl eşinize kızın bı zahmet

Daha annasının memesinden kopamamış adamdan koca baba olmasını beklemeyin
kaynananız duruma karıştığında bundan sonra kocanıza artık kaynanaya kocam diyeceğim kusura bakma deyin bence

Ekmeğini vermiyor suyunu vermiyorsa bırak konuşsun konuşsun dursun. İki devrik cümle duymamak için konforundan ödün verecek değilsin herhalde?

Ev hanımı siniz galiba???çalışsaydın kendi paranla alırdın kimse bisey diyemezdi.tek maaş biraz masraflı zor gelebilir

Arkalarından eltilere salak diye laf edeceğinize kaynananıza karşı dik dursaydınız keşke.

Onun lafinin ne onemi var ki Istedigini desin, siz istediginizi alin. Ne onemi var kayinvalidenin ne düşündüğünün. Parasini ondan mi istiyorsubyz

ablacım niye önüne gelene salak diye saydırıyorsun şimdi sen

Ne münasebet ya kv senin alacaklarına hangi hakla laf edebilir. Desene ben senin alacağına karışıyor muyum herkes kendi işine baksın diye. Ama sorun eşinde. Bu yüzü oğlundan alıyor. Çeyizine alsaydını şaka yapmamış tabi. Çalışıyor musun bilmiyorum ama çalış bence ve eşine 1 krş para verme istediğin gibi harca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…