Oda annesi gibi masraf olduğunu dusunuyor hatta bir ara keşke ceyizine alsaydın dedi bana ben tartıştım sonra bana ben sana şaka yaptım diyorEşiniz neden sanane diyemiyor?
İnanın ben gelirden geleni yapıyorum ama baştaki bisey demeyince olmuyor ben bir mutfağa televizyon aldım diye ailenin düzenini bozdum oldum ilk eklediğim siralardaydi o kadar. Zoruma gittiki allahima haval ettim ama iş sadece bende bitmiyor eşininde savunması lazım ki karisamasinKendine ne alırsa alsın. Ama sizin hanenize neden karışıyor? Kaynanaları gömüyoruz burda ama siz de karıştırmayın. Aldık, bitti. Çok zor değil inanın. İzin verirseniz herkes hayatınıza müdahale eder.
yok yaaa çeyizine 6-7 binlik süpürge mi alacaksın? Dyson alsaydın keşke ya çeyizine 20 binlik. Onu bekliyorlar senden. O zaman siz annesine açık açık sanane demeyin ama “biz böyle istedik” diyebilirsinizOda annesi gibi masraf olduğunu dusunuyor hatta bir ara keşke ceyizine alsaydın dedi bana ben tartıştım sonra bana ben sana şaka yaptım diyor
İnanın bünyem kaldırmıyor artık sürekli hastalaniyorum süpürgeyi görür görmez dudağımda uçuk çıktı ya sıkıntıdan inanirmisinizyok yaaa çeyizine 6-7 binlik süpürge mi alacaksın? Dyson alsaydın keşke ya çeyizine 20 binlik. Onu bekliyorlar senden. O zaman siz annesine açık açık sanane demeyin ama “biz böyle istedik” diyebilirsiniz
Peki bunu eşine sordun mu? Belki onun değildirİnanın bünyem kaldırmıyor artık sürekli hastalaniyorum süpürgeyi görür görmez dudağımda uçuk çıktı ya sıkıntıdan inanirmisiniz
Kaynanaya degıl eşinize kızın bı zahmetMerhaba arkadaslar kayvalidem kendisine gelince herseyi aliyor hiç ne masrafını dusunuyor ne parayı düşünüyor kocasının parasi beni ilgilendirmez ama bize gelince hep yok masraf ediyorsunuz paraslnizi çarçur ediyorsunuz diyor zaten ben robot süpürgeyi beğenmedim çekmiyor dedi ama kendisine almış gördüm ve bizden saklamaya çalışıyor sanki biz salakmışız gibi davranıyor obur eltilerim salak zaten onda hem fikirim ne haklarını savunmuslar nede karşı gelmişler tamam annecim tamam annecim başka bildikleri bisey yok ven yeri geldiği zaman lafımı sokuyorum geri kalmıyorum ama bazen o kadar çok sinir oluyorum kiyani senin alacağın bireyi diğer insana masraf gelir diyemezsin sen alıyorsan bizde alabiliriz oğullarının beynini o kadar doldurmuş ki ne istesek masraf gözüyle bakıyorlar kendi alacağın şeyi başkasına masraf diyemezsin haksizmiyim
Esime sorsam direk annesine destek çıkar ki biliyorum onun herzamanki yaptığı şey zaten bize gelince masraf ona gelince masraf degilPeki bunu eşine sordun mu? Belki onun değildir
Anlamıyor kiKaynanaya degıl eşinize kızın bı zahmet
ablacım niye önüne gelene salak diye saydırıyorsun şimdi senMerhaba arkadaslar kayvalidem kendisine gelince herseyi aliyor hiç ne masrafını dusunuyor ne parayı düşünüyor kocasının parasi beni ilgilendirmez ama bize gelince hep yok masraf ediyorsunuz paraslnizi çarçur ediyorsunuz diyor zaten ben robot süpürgeyi beğenmedim çekmiyor dedi ama kendisine almış gördüm ve bizden saklamaya çalışıyor sanki biz salakmışız gibi davranıyor obur eltilerim salak zaten onda hem fikirim ne haklarını savunmuslar nede karşı gelmişler tamam annecim tamam annecim başka bildikleri bisey yok ven yeri geldiği zaman lafımı sokuyorum geri kalmıyorum ama bazen o kadar çok sinir oluyorum kiyani senin alacağın bireyi diğer insana masraf gelir diyemezsin sen alıyorsan bizde alabiliriz oğullarının beynini o kadar doldurmuş ki ne istesek masraf gözüyle bakıyorlar kendi alacağın şeyi başkasına masraf diyemezsin haksizmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?