İnsanlar senin arkandan ne konuşuyor?

İnsanlar hakkında
çok çekici olduğunu söylüyor!
Tanrı güzelliği dağatırken kendi dikkati dağılmış olmalı. İnsanlar “Bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir?” diye sorarlar. Senin özelliğin: Güzelliğin içten geliyor. Kendinle barışık olduğun için güzelliğini dışa doğru yansıtabiliyorsun ve gülümseyişin ile herkese gereken cevabı veriyorsun.

biliyorum zaten başka ne diyeceklerdi ki:KK8::KK8::KK8:

İnsanlar hakkında
Tanrı güzelliği dağatırken kendi dikkati dağılmış olmalı. İnsanlar “Bir insan nasıl bu kadar güzel olabilir?” diye sorarlar. Senin özelliğin: Güzelliğin içten geliyor. Kendinle barışık olduğun için güzelliğini dışa doğru yansıtabiliyorsun ve gülümseyişin ile herkese gereken cevabı veriyorsun.

:KK53:

İnsanlar hakkında

Yaaa gerçekten miii:oops::KK70:

İnsanlar hakkında
ayak uydurmadığını söylüyor!
Kendini bir çekmeceye sokturmaman insanları rahatsız ediyor. “Bu nasıl biri ya?” sorusuna bir cevap bulamazlar ve seni deli veya anormal yerine koyarlar. Ama sen aldırma: Senin yaşadığın olağanüstü şeylerde kim kıskançlık duymaz ki?

E hadi ilk farkliligi ben yapiym :KK70:

İnsanlar hakkındafazla iyi olduğunu söylüyor!Her konuda çekici olman insanları rahatsız ediyor. Sırf güzel değil, aynı zamanda çok ta iyi ve nazik birisin - biraz çok mükemmelsin. Bu durumda sende hata aramalarına şaşırmaman lazım. Ve hiç bir hata bulunulmadığında insanlar “Biraz çok iyi!” deyip kesip atıyorlar işte.

İnsanlar hakkında

biliyorum zaten başka ne diyeceklerdi ki:KK8::KK8::KK8:

aynen

İnsanlar hakkında
çok atılgan olduğunu söylüyor!
Eline aldığın her şeyi başarman insanları rahatsız ediyor. Senin yanında solgun gözüktükleri için “Daha ne istiyor ki bu?” sorusuna kafalarını yoruyorlar. Başarıyı çoğu kişi risk alma ve acımasızlık ile bağlantıya getiriyorlar. Senin acımasız biri olduğunu düşünmeleri böylece çok doğal.

:cool:

Daha ne istiyorum ki ben
:KK51:

tatlibikiz tatlibikiz şekerim dua et arkandan ileri geri konuşmuyorlarmış:KK53::KK70:

oda olabilirdi o zaman ne olacadı

şaka bir yana sen teste bakma çok seksüsün sen:KK8::KK8:

bu testlerdeki seçenekler beni pek tatmin etmiyor aslında bazen hiç biri uymuyor :KK53:

Eklentiler

• IMG_20150719_223424.jpg
    IMG_20150719_223424.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 71
X