- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- 123
- Konu Sahibi birgaripyazar
Icimi dokmek icin yaziyorum bosver diyenler cikicak bosverdim zaten ama..Insan hayatinda neden olmuycak.kisilere deger verir?Onu gercekten seven birileri varkn insan neden zor olani secer..22 yasindayim bir elin parmagini gecmiycek kadar iliskim oldu ya aldatildim ya dayak yedim ya da terkedildim.Insanca biten bir iliskim olmadi..En son yasadigim husranla bogusuyorum suandada.Eski erkek arkadasim 28 yasinda bir bankaci.Musterilerini begenirse sosyal aglarda bunlarla iletisim kurmaya calisan biri ve benlede boyke tanisti..gerci tanisiyorduk ama ilk konusmamiz orda oldu.Uzun bi konusma evresinden sonra cikmaya basladik.3 ay beraber olduk ama 2senelik iliskimde bile bukadar gulup mutlu olmamistim.Ama guvenemiyordum gel gorun ki.Kendimi ovmek icin soylemiyorum yazcaklarimi.Bana beni ne zaman terk etceksin gencsin guzelsin ben cirkin ve yasli derdi..Arkadaslarimla tanistirmayinca yanina yakismiyorum oyuzden tanistrmiyorsun derdi..Cirkin bir adamin yaninda guzel bir kiz gorunce bende boyle olayim derdim oldum sonunda derdi.Hic kimse yakistirmazdi bizi..Ve surekli sen hayal misin ruya gibisin vs derdi ama oyle bir derdi ki insan asla yalan soyluyor bu demezdi.Ve ayrilimadan bir onceki gun tek kelime yuzunden bana aksama kadar trip yapti ozur dilemedim diye ben de diledim.Sonra yakaladim yine bir musterisine arkdslik istegi gondermis.Ayrildim.Msj attim cvp bile vermedi.aradim canim yaniyordu belki sorularimin cevabini alsam daha iyi olucaktim ertesi gun aradim.Neden bunu yaptin diye soyledigi tek sey beni arama sen zaten boyle birsey olsun bekliyordun dedi ve cevabimi aldim kapadim hicbirsey demeden.Ne bir ozur ne tek bir laf etti.Ertesi gun yakin arkadasi bizim komsumuz hemem yan bina.Ona mangala geldi ve hic bilmedigim 2 kiz vardi.Ben de direk evden ciktim arkadasa gittim bu kizlar arkadasinda kaldi ve gece 3 lere kadar hepsi geziyordu ve arabayla birakiyordu evin onune gelip muzik son ses..1hafta sonra beni aradi acmadim arama diye msj attim oda yazdi ki ne demek arama senin yuzunden sikayet ediliyorum isimden olucam diye.Olayda su arkdslk istegi gonderdigi kiza msj atmistim sizi boyle biri ekledimi cevabiniz onemli diye oda evet engelledim dedi.Ve sikayet etmis suc benimmis.Yalvardi isimden olcam bilmem ne diye tamam ederim ama bu olay sonuclansin birdaha asla beni arama dedim ama bana gerek kalmadan olay cozuldu.benim yapcagim sey mudure ben ekledim demekti.Tamam salaksin diyceksin salagim evet..Ve bana trip yaptigi gun sormustu zaralilar nasil biri srn sivaslisin bilirsin bir musterim gelmisti adam falan demisti yemistim bende..Ertesi gun faceden taniyor olabilcegn kisilerde gordum kizi ortak ark yok profile baktim zara yazior ordan aklima msj attim.Olay bu..kendisine annemin hic kullanmadigi makinasini vermistim titresimli zayiflama makinasini onuda gecen hatirladim ama msj atip istemek istemedim bahaneyle konusmak istyor der falan diye. 100 tl lik bi makina.O soylerse arkadasim dukkana birak diycem ama ben istemiym demiBoyle bir insanin amaci nedir niye bu.doyumsuzluk ne.bu vicdansizlik..Ayriliga bile saygisi olmaz mi insanin.Allah vicdansizlara dusurmesin..
Son düzenleyen: Moderatör: