- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
Herkese merhaba ben önceden de üyeydim foruma şifremi unuttuğum için yeni üyelik açtım .Soruma gelecek olursam ben 23 yaşındayım ve orta okulda derslerim çok iyiydi ama çok paspal halde okula giderdim ve kendimi çok kullandırırdım zayıf karakterdim kim ne derse onu yapardım ve çok ezik gözüyle bakardılar bana liseye geçtim akran zorbalığı yaşadım hastalığım dolayısıyla erkekler yürüyüşümle dalga geçti her konuda benimle dalga geçildi ve hiç arkadaşım yoktu.Bu yaşıma geldim olgunlaştım ve kendimi sevip değer vermeye yeni yeni başlıyorum bunu yapmaya çalışıyorum ,arkadaş edinmek istiyorum fakat öyle bir olay yaşadım ki tekrardan geçmişe döndüm mezuna kalınca dershaneye gitmiştim sınıfımda ki kıza yazdım selam nasılsın falan arada hal hatır sorardım okuldan gelmişsin dedim buluşalım mı görüldü attı,2.olay ise geçen yıl dil kursundan sınıfımdaki arkadaşa selam canım nasılsın yarın müsaitsen kahve içelim mi dedim kbakma kuzenimin düğünü var dedi ertesi gün numaramı sildi şok oldum ve günlerdir düşünüp üzülüyorum orta okul ve lisede kaldı sanıyordum o paspallık eziklik o zamanlarda kimse arkadaş olmak istemezdi ama mezuna kalınca ve dil kursuna gidince bazı şeyleri aştım artık sanıyordum neden insanlar bana böyle yapıyor ki?