• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanlar ve problemlerim...

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
insanlardan hoşlandığım söylenemez.. bazen nefret boyutunda oluyor bu hoşlanmama halim. tanımam gerekmiyor, otobüste serviste okulda aynı asansördeki insanlar ya da arkadaşlarım aynı sınıfta olduğum insanlar... bazen iyi hoş sıkıntı yok ama bazen böyle bi yukarıdan bakıyorlarmış gibi geliyor- ki bazılarınıza ters gelebilir ama şu düşüncedeyim: yukarıdan bakacaksa biri ben bakayım.

ama insanların düşündüklerini de çok umursayan bir insanım. yani sırf beni böyle kötü hatırlamasınlar diye kibar, anlayışlı ve sakin davranıyorum... yani aramda onlarla gizli duvar olsun, belli bir samimiyetten konuşalım ama beni hep ulaşamayacak noktada görsünler.. zaten bu yaşıma kadar millet tarafından çok kırıldım-aslında biraz da ben milleti kırayım diyorum ama pek gönlüm el vermiyor..

sizinle rahat konuşabildiğim ve kınamayacağınız için söylüyorum, böyle myüzyıl'da rüstem gibi dizilerde başrol oyuncusunun yancısı her daim yanında onun işlerini halleden biri olur ya- sadakat abidesi.. öyle biri olsa fena olmazdı- tek başına savaşmak zor bu dünyada..

Butun ogretmenler sizin gibi bence gittigim cogu okulda aralarina girip kaleden duvarlarini yikmak okadar zor ki ne selam verirler ne muhattap alirlar sorunlu tipler cok .Ama sicak kanli icten olanlariyla da karsilastim tabi azinlikta bunlar.Sizler gibi bilmece olan o selam verdin o kossun pesimden diyen ,kiskanc olan tipler den sogudum ve bende gelen gelir gelmeyen gelmez havasina girdim bir ara.Sonradan gelenlerin gunahi ne ? Hi sen ogrenciymissin :).pardon

biraz egolusun galiba...
bende kimse kimseye yukardan bakmamalı düşüncesindeyim..kimse kimseden üstün değil..

Buraya nasıl olsa bakamam,görmüyorum diye mi üye oldunuz.Baksanız,görseniz belki de bize de tepeden bakarsınız:KK53:

Demek padişahın sol şeysinden düştünüz :KK53::KK53:
Çok komiksiniz. illa biri yukarıdan bakacaksa o ben olayım demek falan.
Egonuz fazla havada diye düşünüyorum.
Belkide çok kıskanç olduğunuz için herkesten nefret ediyorsunuzdur.

Tek başına insanlarla savaşmak.. :)
Kim niye savaşsın seninle??
Kendini bu kadar önemseme ;)

Ego tavan tapmış sende.

Bende senın gıbı ınsanları hiç sevmıyorum.
Senın bizden ne farkın varkı bize yukardan bakıyosun ?

Bence daha yaşı küçüktür. Gerçi ben küçükken de böyle olmadım çok şükür!!
Küçükçe küçük yanı ne farkı var bızden Ölümsüz falan mı :)
Şimdi okullar tatil ya cücükler sardı KK yı..

insanlardan hoşlandığım söylenemez.. bazen nefret boyutunda oluyor bu hoşlanmama halim. tanımam gerekmiyor, otobüste serviste okulda aynı asansördeki insanlar ya da arkadaşlarım aynı sınıfta olduğum insanlar... bazen iyi hoş sıkıntı yok ama bazen böyle bi yukarıdan bakıyorlarmış gibi geliyor- ki bazılarınıza ters gelebilir ama şu düşüncedeyim: yukarıdan bakacaksa biri ben bakayım.

ama insanların düşündüklerini de çok umursayan bir insanım. yani sırf beni böyle kötü hatırlamasınlar diye kibar, anlayışlı ve sakin davranıyorum... yani aramda onlarla gizli duvar olsun, belli bir samimiyetten konuşalım ama beni hep ulaşamayacak noktada görsünler.. zaten bu yaşıma kadar millet tarafından çok kırıldım-aslında biraz da ben milleti kırayım diyorum ama pek gönlüm el vermiyor..

sizinle rahat konuşabildiğim ve kınamayacağınız için söylüyorum, böyle myüzyıl'da rüstem gibi dizilerde başrol oyuncusunun yancısı her daim yanında onun işlerini halleden biri olur ya- sadakat abidesi.. öyle biri olsa fena olmazdı- tek başına savaşmak zor bu dünyada..
egon tavan yapmıs arkadas , kımse kımsenın kulu kolesı degıl olamazda, emın ol kımsenın umrumda da degılsındır, sen kendı hayatını yaşa, bırak başkalarını umursama, hem bırılerı senı kırıyorsa bunu ızın veren sensın....

Çok şaşırdım
Biri yukardan bakacaksa o ben olayım ne demek
Onları eleştirirken aynısını sen yapmak istiyorsun
Yukardan bakanı sevmem, az öz muhatap olurum desen anlardım.

Selam sabah konusunda ben de sizin gibyim pek kimseyle anlasamam gorusmek istemem vs cunku cevrem saglam degil elini verince kolunu kurtaramiyorsun kimseye merhaba demeye gelmiyor hemen birseyler istiyorlar, borc ver diyen mi ararsin yedi kat el olup da sana oturmaya gelcez diyen mi ararsin, kendi isini uzerime yikmaya calisan mi ararsin, colugunu combalagini 15 tatilde sana yatili gondercem diyen mi ararsin var oglu var
Gel de bu manyaklara ustten ustten bakma yani

"İnsanlardan hoşlandığım söylenemez, tek başına savaşma zor bu dünyada" :D
Sen ne tür filmler izliyor, ne tarz kitaplar okuyorsun tatlım?

Insan olmayı, insanları sevmeyi dene.
Hayatın güzelleşir.
Eminim şu an cehennem gibi hayatın.

Bir kaç yıl önce ben de böyle düşüncelere kapılıyordum .Bence benim yaşımdan dolayı.Yani bilmiyorum böyle gitmez ki.
Herkese nefretle yaklaşamazsınız,evet çoğu insanın bozuk olduğunu ben de düşünüyorum ama bu sorun da onlara tepeden bakmakla çözülmez ki .
Hiç arkadaşınız vs. yok mu ,ailenizle aranız nasıl ?

Canım ağır mı olur kabamı olur kırıcımı olur bilemiyorum ama sende aşağılık kompleksi oluşmuş. Geçmişinde çokmu aşağılanıp hor görüldün acaba. Düşünce yapın hastalıklı sen bi psikoloğa git anlat derdini o seni yönlendirir

olumsuz bicok olay yasadinsa bu tarz dusuncelere kapilmis olabilirsin.bende bazen yukardan bakmak degilde uzakta kallmak istiyorum herseyden herkesten

Back
X