- 28 Ekim 2017
- 205
- 302
- 18
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
Sanmam.yeni geldik hepimiz zaten.
O zaman siz de çekin biraz bakalım kendinizi. Malum kaçan kovalanır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanmam.yeni geldik hepimiz zaten.
açıkçası küçülmek istemiyorum.varsa öyle bir şey yaptıkları çok komik ..ama rahatsizim bu durumdan.baska bir çözüm yolu olmali.Bir farkınız varki mesafeli duruyorlar size karşı hatta aleyhinizden konuşan onlarıda ikna etmiş size dışlamaya o kişiyi bulmanız lazım çobanın başı mutlaka var grubun içinde lider liderliği bırakmak istemiyor bir kurban her zaman var o da sizsiniz
Sizinle iş arkadaşı olabilir miyiz lütfen.Bu arada iş arkadaşlığını dışarıya taşımak hele hele organizasyonlar yapmak cok akıl karı değildir.
Onlar için gitmedim.diger arkadaşlar vardıKahvaltıya gitmem.
Tavrınızı ilk günden koyacaksınız. Herkes toplansa beni çağırmasalar hiç bozulmam çünkü çağırsalarda gitmem.
Birincisi isteyemem daha zamanım var.ikincisi bu kaçış olur çözüm değil.Devletteyseniz tayin isteyin
Mümkün:))Sizinle iş arkadaşı olabilir miyiz lütfen.
Size normal davranan arkadaşlarınız var o zamanOnlar için gitmedim.diger arkadaşlar vardı
.toplu bir etkinlikti.
Evet var..benddn daha büyük ve olgun insanlarSize normal davranan arkadaşlarınız var o zaman
Benim sorunum bekar arkadaslarla.belki benim de farkında olmadigim sorunlu bir kişilik yapım var.ama olgun insanlarla daha iyi anlasiyorum.Daha önce çalıştığınız ortam nasıldı genel olarak işyerinde sorunlu kişiler olur aslında tınlamamak gerek ama vaktin çoğu onlarla geçirince tabi insan takıyor hergün görüyorsun muhatap oluyorsun ev hanımı olsan muhatap olmazsın görmezsinde tabi onlarında akraba sorunları var kaynana sorunları var sıkontısız hayat yok
Bana bulaşmasınlar da ..sıkıntı sataşıyor olmalari.O okula bu sene başı geldiniz sanırım yahu ben daha okuldaki hocaların adını bilmiyorum,yüzde 90'i ile iletişime geçmedim.siz ne ara kahvaltilar yapar oldunuz :)
Hiç gerek yok takmaya.anlastiginiz bi kişi varsa kafi.uzulmeyin boşuna ve cidden iş arkadaşı işte kalmalı ya sonra sarpa sarıyo hersey.odaya girmeyin dicem ama o da olmaz dikkat çeker.
Cidden takmayin ya.is yerinden memnun olan insan çok az
Bilmiyorum .dışlamıyorum surekli.bekarim.bazen akrabalarim bile yapıyor bunu..insanlari inciten bir yapım da yok.aksine sakinim..kirmak yerine kırılmayı tercih eden bir insanim..o kadar korkarım gönül incitmekten..ama çok üzerime geliniyor.her ortamda her sekilde.belki de ezik buluyorlar.belki sevimsiz buluyorlar bilmiyirum.acikcasi uzuluyirum.Bekarlarla mi anlaşamıyorsun ne gibi laf vuruyorlar sana evli misin onların dertleri neymiş?