Insanlar

Bir farkınız varki mesafeli duruyorlar size karşı hatta aleyhinizden konuşan onlarıda ikna etmiş size dışlamaya o kişiyi bulmanız lazım çobanın başı mutlaka var grubun içinde lider liderliği bırakmak istemiyor bir kurban her zaman var o da sizsiniz

Bir farkınız varki mesafeli duruyorlar size karşı hatta aleyhinizden konuşan onlarıda ikna etmiş size dışlamaya o kişiyi bulmanız lazım çobanın başı mutlaka var grubun içinde lider liderliği bırakmak istemiyor bir kurban her zaman var o da sizsiniz
açıkçası küçülmek istemiyorum.varsa öyle bir şey yaptıkları çok komik ..ama rahatsizim bu durumdan.baska bir çözüm yolu olmali.
Bazen takıntılı ve alıngan biri olduğumu dusunuyirum.ama bu durum farkli..

Neden zorluyorsunuz ki kendinizi onlar konuşursa konuşun hatta canınız istemezse konuşmayın. Benimde bir kişi vardı böyle başkasının yanındayken konuşup kimsw yokken Allahın selamını vermeyen bende öyleyim şimdi suratına bakmıyorum.Yaninda biri varsa onunla konuşup o yokmuş gibi davranıyorum.

O okula bu sene başı geldiniz sanırım yahu ben daha okuldaki hocaların adını bilmiyorum,yüzde 90'i ile iletişime geçmedim.siz ne ara kahvaltilar yapar oldunuz :)
Hiç gerek yok takmaya.anlastiginiz bi kişi varsa kafi.uzulmeyin boşuna ve cidden iş arkadaşı işte kalmalı ya sonra sarpa sarıyo hersey.odaya girmeyin dicem ama o da olmaz dikkat çeker.
Cidden takmayin ya.is yerinden memnun olan insan çok az

Daha önce çalıştığınız ortam nasıldı genel olarak işyerinde sorunlu kişiler olur aslında tınlamamak gerek ama vaktin çoğu onlarla geçirince tabi insan takıyor hergün görüyorsun muhatap oluyorsun ev hanımı olsan muhatap olmazsın görmezsinde tabi onlarında akraba sorunları var kaynana sorunları var sıkontısız hayat yok

Daha önce çalıştığınız ortam nasıldı genel olarak işyerinde sorunlu kişiler olur aslında tınlamamak gerek ama vaktin çoğu onlarla geçirince tabi insan takıyor hergün görüyorsun muhatap oluyorsun ev hanımı olsan muhatap olmazsın görmezsinde tabi onlarında akraba sorunları var kaynana sorunları var sıkontısız hayat yok
Benim sorunum bekar arkadaslarla.belki benim de farkında olmadigim sorunlu bir kişilik yapım var.ama olgun insanlarla daha iyi anlasiyorum.
Daha önceki çalıştığın bayan arkadaşla da (iki ogretmendik) iki yil guzel arkadaslik kurdum ama sorunlu ve alıngan bir kişilik yapısı vardi.dunya kendi etrafında dönüyordu ki ben büyük travmalar anlattığım dönemde dahi.sonra kestim munasebeti.

O okula bu sene başı geldiniz sanırım yahu ben daha okuldaki hocaların adını bilmiyorum,yüzde 90'i ile iletişime geçmedim.siz ne ara kahvaltilar yapar oldunuz :)
Hiç gerek yok takmaya.anlastiginiz bi kişi varsa kafi.uzulmeyin boşuna ve cidden iş arkadaşı işte kalmalı ya sonra sarpa sarıyo hersey.odaya girmeyin dicem ama o da olmaz dikkat çeker.
Cidden takmayin ya.is yerinden memnun olan insan çok az
Bana bulaşmasınlar da ..sıkıntı sataşıyor olmalari.

Bekarlarla mi anlaşamıyorsun ne gibi laf vuruyorlar sana evli misin onların dertleri neymiş?

Bekarlarla mi anlaşamıyorsun ne gibi laf vuruyorlar sana evli misin onların dertleri neymiş?
Bilmiyorum .dışlamıyorum surekli.bekarim.bazen akrabalarim bile yapıyor bunu..insanlari inciten bir yapım da yok.aksine sakinim..kirmak yerine kırılmayı tercih eden bir insanim..o kadar korkarım gönül incitmekten..ama çok üzerime geliniyor.her ortamda her sekilde.belki de ezik buluyorlar.belki sevimsiz buluyorlar bilmiyirum.acikcasi uzuluyirum.

Back
X