İnsanlara çok güvenir misiniz?

Guveniyorum ama kazik yemedim simdiye kadar. Kazik kazik dediginiz seyler ne oluyor tam olarak? Yani arkadas oldugun bir insan sana en fazla ne yapabilir ki????

Genelde bu tarz konularin ana mevzusu "ben şu fedakarligi yaptim, karsilik gormedim" gibi seyler oluyor. Yani sizden beklenmeyen gereksiz fedakarliklara atlamayin. Sizin durumunuz nedir bilmiyorum genel bir yorum yaptim.

Onca kazığa rağmen hala birilerine güvenip birşeylerimi paylaştığımı farkettim . Malesef değişemiyorum hala tecrübe edinmediğimden mi kaynaklanıyor yoksa zamanla mı olacak birşey bilmiyorum ama insanlara inanıp güveniyorum hala :olamaz:
Zamanla öğreneceksin annenden ailenden başka kimseye guvenilmeyecegini....
Tabiki hiç güvenmeden de olmaz ama tedbirli olmak herzaman iyidir tecrübeyle sabit.

Onca kazığa rağmen hala birilerine güvenip birşeylerimi paylaştığımı farkettim . Malesef değişemiyorum hala tecrübe edinmediğimden mi kaynaklanıyor yoksa zamanla mı olacak birşey bilmiyorum ama insanlara inanıp güveniyorum hala :olamaz:
Ben bazen insanlara güveniyomuş gibi yapıp herşeyimi söylüyorum havası içinde anlatır dururum. Oysaki ne güvenmesi sadece duyulmasını istediğim şeyleri hızlandırmaktır asıl amacım😂 güvenmem kimseye asla ve kat'a

Guveniyorum ama kazik yemedim simdiye kadar. Kazik kazik dediginiz seyler ne oluyor tam olarak? Yani arkadas oldugun bir insan sana en fazla ne yapabilir ki????

Genelde bu tarz konularin ana mevzusu "ben şu fedakarligi yaptim, karsilik gormedim" gibi seyler oluyor. Yani sizden beklenmeyen gereksiz fedakarliklara atlamayin. Sizin durumunuz nedir bilmiyorum genel bir yorum yaptim.
Çok kötü şeyler yaşatan arkadaşlarım vardı polise vermek zorunda kaldım hatta travma yaşadım ağlayamıyordum ondan sonra çok karamsar olmuştum sadece 1 kişiyle arkadaşlık yapıyordum ama oda onların tarafına geçip haklı olduğunu savundu ve dedikodumu yaptı onlarla bı kazık da ordan yedim bayağı sonra sevgilim oldu ona güvendim ama oda bana kazık attı ama çok yalnız olduğumu farkedip tekrar şans verdim birilerine ve cok kotu olmasada gene üzülüyorum öyle diyim

Çok kötü şeyler yaşatan arkadaşlarım vardı polise vermek zorunda kaldım hatta travma yaşadım ağlayamıyordum ondan sonra çok karamsar olmuştum sadece 1 kişiyle arkadaşlık yapıyordum ama oda onların tarafına geçip haklı olduğunu savundu ve dedikodumu yaptı onlarla bı kazık da ordan yedim bayağı sonra sevgilim oldu ona güvendim ama oda bana kazık attı ama çok yalnız olduğumu farkedip tekrar şans verdim birilerine ve cok kotu olmasada gene üzülüyorum öyle diyim

İşte ne yapti onu soruyorum?

İftiraya uğradım yapmadığım birşeyden dolayı ve polise gitmeme rağmen inanmadılar biri suçladı ama dierleri arkasına geçti sonra arkamdan başkalarına da bu iftirayı yaydiklarini öğrenip şikayet ettim korkutma amacıyla sonra travma geçirdim ama çok büyük bir iftiraydi affedemedim ama sonuç olarak polise verdiğim için suclanildim haksizsin denildi tekrardan bana

İftiraya uğradım yapmadığım birşeyden dolayı ve polise gitmeme rağmen inanmadılar biri suçladı ama dierleri arkasına geçti sonra arkamdan başkalarına da bu iftirayı yaydiklarini öğrenip şikayet ettim korkutma amacıyla sonra travma geçirdim ama çok büyük bir iftiraydi affedemedim ama sonuç olarak polise verdiğim için suclanildim haksizsin denildi tekrardan bana

Hadi biri iftira atti, herkes neden inanir? Neden bir kişi de sizi dinlemiyor?
Bu duruma duşmenizde sizin de davraniş hatalariniz vardir diye dusunuyorum ben.
İnsanlara guvenirim ama herşeyimi ortaya dökmem, zor durumda kalacagim seyler yapmam ve anlatmam. 👍 Dikkatli olduktan sonra saglikli iliskiler yasayabilirsiniz belli birnyere kadar.

Eğer ki ailemden değilse bir kişi başta güvenirim hani yalan dolan kötülük beklemem ama tek yanlışına bakar değerini öyle biçerim kolay kolay bir şeyi de yanlış ilan etmem hani herkesin bir sınır noktası vardır ya öyle.

Ama çevrenizdeki bu kadar insan ve hayatınızdaki erkek arkadaşınız dahil sizi hayal kırıklığına uğratıyorsa iki kere düşünün derim.

Bence birazda çuvaldızı kendinize batırmalısınız ya çok saf görünüyorsunuz herkes üzmekten çekinmiyor yada çok anlaşılmaz bir insansınız bunu düşünüp kendileri de ekleme yapıyor.

Hadi biri iftira atti, herkes neden inanir? Neden bir kişi de sizi dinlemiyor?
Bu duruma duşmenizde sizin de davraniş hatalariniz vardir diye dusunuyorum ben.
İnsanlara guvenirim ama herşeyimi ortaya dökmem, zor durumda kalacagim seyler yapmam ve anlatmam. 👍 Dikkatli olduktan sonra saglikli iliskiler yasayabilirsiniz belli birnyere kadar.
Yani biraz saf ve iyimser biriydim bendeki hatalarda bunlardi saf buldular üstünlük kurdular 3 sene önce olmus bir olay bu ondan sonra saf olmamam iyimser olmamam ve sirlarimi kimseyle paylasmamam gerektiğini anladım 4 senelik arkadaslarimdi fazla guvenmistim sadece ama sonuç bu yanımda kimse olmadı haklı olduğum halde simdi sinir koyarak ilerlettigim sadece güvendiğim 1 insan var bana her konuda son derece destek oldu yanımda oldu oda olmasa arkadaş edinmeye çektim ama uzaktayiz görüşemiyoruz çok bende yalnız kalmamak adıyla birkac kişiyle arkadaş oldum ama işte gene üzülüyorum sirlarimi anlatmiyorum ama tavırları uzuyor

Benim kadar enayi yerine koyulan var mıdır hep merak etmısımdır. Ama bu yıl degıstım. Cocugum olduktan sonra oncelıfım kendi cekırdek ailem bu kararı kıldım. Hayır demeyi ufak ufak ogreniyorum. Cevremı azalttım benı anlayacağını bıldıgım Ikı dost bıraktım cevrem de. Insna kazık yiye yiye ogrenıyor bıseyler☺️

Karsindakini taniyana kadar hemen 100 puan verip tum herseyini paylasma. 50 puanla basla. Yani notr ol. Geri kalan 50 puan cebinde dursun. Karsindakini tanidikca iyi ise yavas yavas cebindekileri cikar, yok kotu niyetli ise verdigin puanlari yavas yavas geri al. Yani oyle herkese birden açılma.

Eğer ki ailemden değilse bir kişi başta güvenirim hani yalan dolan kötülük beklemem ama tek yanlışına bakar değerini öyle biçerim kolay kolay bir şeyi de yanlış ilan etmem hani herkesin bir sınır noktası vardır ya öyle.

Ama çevrenizdeki bu kadar insan ve hayatınızdaki erkek arkadaşınız dahil sizi hayal kırıklığına uğratıyorsa iki kere düşünün derim.

Bence birazda çuvaldızı kendinize batırmalısınız ya çok saf görünüyorsunuz herkes üzmekten çekinmiyor yada çok anlaşılmaz bir insansınız bunu düşünüp kendileri de ekleme yapıyor.
Cok yaşadıklarımı anlatamam ama cidden kötü insanlardı bana yasattiklari şeyler normal bı kötülük olsa anlardım ama çok farklı ve ağır şeylerdi inanın kendimi çok suclardim onlarda hak vermeyi denedim ama çok ağırladı cidden

Karsindakini taniyana kadar hemen 100 puan verip tum herseyini payladma. 50 puanla basla. Yani notr ol. Geri kalan 50 puan cebinde dursun. Karsindakini tanidikca iyi ise yavas yavas cebindekileri cikar, yok kotu niyetli ise verdigin puanlari yavas yavas geri al. Yani oyle herkese birden açılma.
Haklısınız galiba öyle yapmaliyim

Cok yaşadıklarımı anlatamam ama cidden kötü insanlardı bana yasattiklari şeyler normal bı kötülük olsa anlardım ama çok farklı ve ağır şeylerdi inanın kendimi çok suclardim onlarda hak vermeyi denedim ama çok ağırladı cidden
O zaman size tavsiyem çuvaldızı kendinize batırın ve bundan sonraki hayatınıza alacağınız kişileri ona göre belirleyin

Back
X