- 1 Eylül 2014
- 26.141
- 30.504
- 798
- 35
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
Hayır
Hiçkimseye güvenmiyorum.
Hiçkimseye güvenmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Hissi kuvvetli olanlardanım galiba veya insan sarrafıyim da denir bence.Yüz yüze gelip konuştuğum bir insanı 10 dk da cozebiliyorum ne olduğunu.Mecaz yapmiyorum.Hoşlanmadığım kisi hakkinda onun etrafindakileri uyariyorum da onyargilisin diyenler oluyor yakin cevremde bana ve kotumser baktigimi dusunenler ve 1 ay belki 1 yıl sonra uyardigim kisinin gerçek yüzünü görüp sen bunu demistin bakislarini yakaliyorum.Artık haklı cikmalarim sonucu bu kaniya vardım evet insan sarrafiyim diyebildim kendime.Aslında insanları tanımak hiç zor gelmeyecek emin ol. Tabiki klasik de gelecek ama annen hayattaysa onun dışında kimseyle en özel sırlarını paylaşma. Dost iyidir güzeldir ama o bile kendi canı biraz yansa yakmak ister.Ama anne kiyamaz evladına.Onca kazığa rağmen hala birilerine güvenip birşeylerimi paylaştığımı farkettim . Malesef değişemiyorum hala tecrübe edinmediğimden mi kaynaklanıyor yoksa zamanla mı olacak birşey bilmiyorum ama insanlara inanıp güveniyorum hala![]()