- Konu Sahibi yalnizkus_
Merhaba arkadaşlar bazı insanların karşı cinse zaafı vardır ya hani sevgililerine çok değer verirler, sevgilisiiz dönemleri çok nadir olmuştur vs ben aynı şeyi normal arkadaş ilişkilerimde yaşıyorum. Karşı cinsin beklentilerine yetişemediğim için ve kafama göre birini bulamadığım için şu zamana kadar uzun süreli, ciddi bir ilişkim olmadı genelde tanışma aşamasında bitti. 24 yaşındayım bu arada. Normal arkadaşlarımla ise can ciğer olmayı severim, ailenin tek kızı olduğum için bazı kız arkadaşlarımı kardeşim gibi görürüm haftada bir kez görüşür beraber etkinlikler yaparız sık sık evime çağırır ağırlarım vs. mesela 2020 yılında çoğu arkadaşımın doğum günü için elimden geldiğince birşeyler yapıp mutlu etmeye çalıştım ama son doğum günümde ailem dışında herkes arayıp mesaj atmakla yetindi. Bilmiyorum ben mi çok anlam yüklüyorum böyle şeylere? Mesele bir pasta, bir mum ya da bir sürpriz değil elbette ama insan değer verince, değer görmek istiyor.
Ve son zamanlarda farkettim kimseye hayır demeyerek, herkesin her yardımına koşarak kendimi o kadar pasifleştirmişim ki insanlar artık beni arayınca bulacakları, lazım olmayınca görmeye gerek duymayacakları bir konuma getirdiler. Tabii günümüz şartları, iş yorğunluğu, hayat yorğunluğu, koşuşturmaları sayarsak onları da anlamak lazım ama bir şekilde verdiğim değerin karşılığını görmediğimi ve kendimi fazlasıyla değersizleştirdiğimi farketmeye başladım. İçim o kadar kıpır kıpır, deli dolu ki sürekli gezmek, sevdiğim insanlarla iç içe olmak, birşeyleri paylaşmak istiyorum ama artık bununla başa çıkmam lazım. Kitaba, filme, spora verdim kendimi biraz yararı oldu daha başka önerileri, fikri olan var mı aranızda?
Ve son zamanlarda farkettim kimseye hayır demeyerek, herkesin her yardımına koşarak kendimi o kadar pasifleştirmişim ki insanlar artık beni arayınca bulacakları, lazım olmayınca görmeye gerek duymayacakları bir konuma getirdiler. Tabii günümüz şartları, iş yorğunluğu, hayat yorğunluğu, koşuşturmaları sayarsak onları da anlamak lazım ama bir şekilde verdiğim değerin karşılığını görmediğimi ve kendimi fazlasıyla değersizleştirdiğimi farketmeye başladım. İçim o kadar kıpır kıpır, deli dolu ki sürekli gezmek, sevdiğim insanlarla iç içe olmak, birşeyleri paylaşmak istiyorum ama artık bununla başa çıkmam lazım. Kitaba, filme, spora verdim kendimi biraz yararı oldu daha başka önerileri, fikri olan var mı aranızda?