İnsanlara güvenmek istiyorum

Miraclessss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
1.104
610
123
Tam hayatıma yön vereceğim yolumu çizeceğim zamanda kaybettim annemi.işte o acı günün ardından güldüğüm gün sayısı öyle az ki ve gerçek sandığım sevgiler akrabalıklar dostluklar öyle yalan çıktı öyle yıktıki beni o küçük dünyamı.gerek akraba çevrem gerek arkadaşlar...yapayalnız kaldım.sonrası anksiyete panik bozukluk ve sosyofobi.dışarı çıkıp yeni arkadaşlıklar edinemiyorum artık.çevreye güvenim en çokta özgüvenimi kaybettim.bittim denilen noktadayım.çocuklarım birde hasta babam zaman zaman da eşim var artık beni anlayan.kimsem yok.hayat öyle kişiler çıkardıki karşıma tekrar tekrar yok oldum.birilerine inanmak güvenmek istiyorum ama yok.çok doğrucu sadık bir insanım haksızlıklara asla tahammülüm yok.sevdiklerimi birçok kez affedip yine aynı boşluğa düşmüşlüğüm çok.en son iplerin gerildiği yerde dayanamayıp ipi koparan ben oldum.ancak hep yalnız arkadaşsız kalan yine ben oldum.şuan kendi kabuğuna çekildim mutluyum rolü yaparak idare ediyorum ama nereye kadar.aranızda benim gibi hayatın sillesini yeyip yinede umudunu kaybetmeyenler nasıl başarabildiniz bana da söyleyin lütfen

İnsanlara güvenmek sık yaptığım hatalar arasındaydı. Hala daha bazen yaparım. İnsanlar öyle değişik dusunebiliyor ki aklımı bırak hayalim almıyor bazen.
İnsanlara güvenmek kötüdür.

Bunlar sizde derin yaralar aciyorsa akrabalik yada arkadaslik iliskilerinizde biraz mesafeli olabilirsiniz.tedbirli olun daha az etkilenirsiniz.

Guvendıgın an gene aynı duruma duseceksın.
Guvenmeden görusmeyı dene
Guvenmeden sosyalles
Bize hayal kırıklığını yasatanlar hep guvendıgımız ınsanlar degıl mı?
Guvenmedıgımız insanlar uzemıyor farkındaysan bizi.

Guvenmek uzulmek demek malesef.

Yalnızlık suan ıcınde bulundugum durum, mutsuz ediyor beni ama kafam rahat.

İnsanlara güvenmek sık yaptığım hatalar arasındaydı. Hala daha bazen yaparım. İnsanlar öyle değişik dusunebiliyor ki aklımı bırak hayalim almıyor bazen.
İnsanlara güvenmek kötüdür.
İnsanlara güvenmek kötü evet ama öyle bir an geliuorki insan bir akraba bir yakın bir arkadaş arıyor krndine

Bunlar sizde derin yaralar aciyorsa akrabalik yada arkadaslik iliskilerinizde biraz mesafeli olabilirsiniz.tedbirli olun daha az etkilenirsiniz.
Öyleyim zaten.mesafeliyim herkesle yakınlaşamıyorum okadar çok şey gördümyaşadımki elimde olmadan araya set çekiyorum.ne yalan söyleyeyim okadar yalnızımki o yalanlar üstüne kurduğum mutluluğu bile arar oldum.ama hepsinin sonu hüsrandı tabi

Yalnizlik dermansiz hastalik gibi
Bir defa kaptinca kurtulamiyorsun
Ben artik guvenmekte istemiyorum galiba
Sizde benimle aynı düşünüyorsunuz.evet evde yalnızken evin eksiğini tamamlarım birşeyleri tamir ederim örgü el işi muhakkak kendime bir iş yaratırım ama galiba artık evdede sığamıyorum sıkılıyorum olsa gerekkii o da tatmin etmiyor kendimi sokağa atmak normal işinde gücünde hatta altın günündeki kadınlara bile imrenmeye başladım.

Guvendıgın an gene aynı duruma duseceksın.
Guvenmeden görusmeyı dene
Guvenmeden sosyalles
Bize hayal kırıklığını yasatanlar hep guvendıgımız ınsanlar degıl mı?
Guvenmedıgımız insanlar uzemıyor farkındaysan bizi.

Guvenmek uzulmek demek malesef.

Yalnızlık suan ıcınde bulundugum durum, mutsuz ediyor beni ama kafam rahat.
Bir süre hatta uzunca bir süre bende öyle hissediyordum fakat o da bi yere kadarmış be arkadaşım.

Tam hayatıma yön vereceğim yolumu çizeceğim zamanda kaybettim annemi.işte o acı günün ardından güldüğüm gün sayısı öyle az ki ve gerçek sandığım sevgiler akrabalıklar dostluklar öyle yalan çıktı öyle yıktıki beni o küçük dünyamı.gerek akraba çevrem gerek arkadaşlar...yapayalnız kaldım.sonrası anksiyete panik bozukluk ve sosyofobi.dışarı çıkıp yeni arkadaşlıklar edinemiyorum artık.çevreye güvenim en çokta özgüvenimi kaybettim.bittim denilen noktadayım.çocuklarım birde hasta babam zaman zaman da eşim var artık beni anlayan.kimsem yok.hayat öyle kişiler çıkardıki karşıma tekrar tekrar yok oldum.birilerine inanmak güvenmek istiyorum ama yok.çok doğrucu sadık bir insanım haksızlıklara asla tahammülüm yok.sevdiklerimi birçok kez affedip yine aynı boşluğa düşmüşlüğüm çok.en son iplerin gerildiği yerde dayanamayıp ipi koparan ben oldum.ancak hep yalnız arkadaşsız kalan yine ben oldum.şuan kendi kabuğuna çekildim mutluyum rolü yaparak idare ediyorum ama nereye kadar.aranızda benim gibi hayatın sillesini yeyip yinede umudunu kaybetmeyenler nasıl başarabildiniz bana da söyleyin lütfen
Sanki beni anlatmışsınız. Terapiste gitmeniz faydalı olacaktır

Bir süre hatta uzunca bir süre bende öyle hissediyordum fakat o da bi yere kadarmış be arkadaşım.
Biliyorum. Sonra yeniden arkadaslarına görusmeye basladım. Anneme gızlı saklı gelmeyi bıraktım ve yalnız da olmuyor be devam edeyim dedim.

Ama yemin ediyorum okadar zor durumlarda kaldım ki sayelerinde. Alakam olmayan olaylarda vs. Yok ya dedım.
Guvenmek degıl guven vermekte sorun. Guven verince de pısman ediyorlar, arada bırakıyorlar. Yalnızlık keske mutsuz etmese.
Ama ediyor, bılıyorum
Bunun bir ortayoluda yok.

Caresı yok cekecegız sanırım 😌

Sanki beni anlatmışsınız. Terapiste gitmeniz faydalı olacaktır
Şuan için bir ilaç kullanıyorum topluma karışamamaktan.sosyofobi oluşmuş bende. Ve yıllardır ilaçlarla bir çare arıyorum ama güven eksikliğinden bunu bqşaramıyorum.bilmiyorum ki terapist ne kadar etkili olur.eski neşeli pozitif girdiği ortamda ilgiyyi üstüne toplayan o neşeli beni çok özledim

Biliyorum. Sonra yeniden arkadaslarına görusmeye basladım. Anneme gızlı saklı gelmeyi bıraktım ve yalnız da olmuyor be devam edeyim dedim.

Ama yemin ediyorum okadar zor durumlarda kaldım ki sayelerinde. Alakam olmayan olaylarda vs. Yok ya dedım.
Guvenmek degıl guven vermekte sorun. Guven verince de pısman ediyorlar, arada bırakıyorlar. Yalnızlık keske mutsuz etmese.
Ama ediyor, bılıyorum
Bunun bir ortayoluda yok.

Caresı yok cekecegız sanırım 😌
Al işte aynı benim gibi iyi olayım iyi olalım dedikçe tüm iftüraları mıknatıs gibi üstüne çektin dünyanın en kötüsüde sen oldun deme.ben de o insanlar gibi olmayı denedim bu yaşananlatdan sonra ama onuda beceremedim.mayam bozuk değil heraldeki tutmadı o karekteride

Al işte aynı benim gibi iyi olayım iyi olalım dedikçe tüm iftüraları mıknatıs gibi üstüne çektin dünyanın en kötüsüde sen oldun deme.ben de o insanlar gibi olmayı denedim bu yaşananlatdan sonra ama onuda beceremedim.mayam bozuk değil heraldeki tutmadı o karekteride
Aynen oyle mayan bozuk degıl.
Yuzune gulup arkasından atacaksın.
Yalan söyleyeceksin.
Yalnız kalmamak ıcın habıre boyun egeceksin. Saygısızlık yapana gülecek gececeksın.
Bak ozaman dunya kadar arkadasın olur ve sevilirsin.
Ama ozamanda karakterin olmaz.
Benim boyle herkesin Yuzune gulup arkasından konusan yapılan saygısızlıklara gulup gecen bir arkadasım var, herkes onu cok seviyor mesela.

Aynen oyle mayan bozuk degıl.
Yuzune gulup arkasından atacaksın.
Yalan söyleyeceksin.
Yalnız kalmamak ıcın habıre boyun egeceksin. Saygısızlık yapana gülecek gececeksın.
Bak ozaman dunya kadar arkadasın olur ve sevilirsin.
Ama ozamanda karakterin olmaz.
Benim boyle herkesin Yuzune gulup arkasından konusan yapılan saygısızlıklara gulup gecen bir arkadasım var, herkes onu cok seviyor mesela.
Benim exsarkadaşlarımdan öyleydi.eleyeceklerini eleyeceklerini o kalabalıktan kimseciklerim kalmadı

Benim exsarkadaşlarımdan öyleydi.eleyeceklerini eleyeceklerini o kalabalıktan kimseciklerim kalmadı
Galiba benimde kalmayacak. Bu aksam jubılemı yaptım gıbı hissediyorum, son bir haftadır bıseyler yasadım.
Bakalım ne olacak merak ediyorum

Back
X