• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlara güvenmek istiyorum

Hahahahahahaha ınsallah olmam ama kafamın rahat olmasını özledim ben ya.
O da anca yalnızken oluyor.
Rahat kafaya da doyarsın dıyosun sende
Hayırlısı olsun madem 🥰
Çiğ süt emmiş insanlarız işte kalabalığa girisen olmqz yalnız takılsan olmaz bir ara yolu yokmu bunun bilmiyorum

Zor😢yanındaki insan gibi insan olmadıktan sonra mekanın farklı olması ne işe yarar
Aynen oyle.
Ben sadece eglenceme vakit gecırmeme bakıcam dedim ve duyarsız kalamadım.
Derdini anlattı gene dinledim yardım ettim. Veya acık yardım istedi ettim.
Ya da canım istemedi gitmek ama mutsuz ve cagırıyor diye gittim. Bu da iste kendinden odun vermek.
Bız duyarsız kalamayız ya

Aynen oyle.
Ben sadece eglenceme vakit gecırmeme bakıcam dedim ve duyarsız kalamadım.
Derdini anlattı gene dinledim yardım ettim. Veya acık yardım istedi ettim.
Ya da canım istemedi gitmek ama mutsuz ve cagırıyor diye gittim. Bu da iste kendinden odun vermek.
Bız duyarsız kalamayız ya
İyilikten maraz doğar derlerya hani ne gelmişse başımıza merhametten gelmiş.belki aklı başına gelmiştir diye diye avunmuşuz demekki

İnsanlara güvenmek kötü evet ama öyle bir an geliuorki insan bir akraba bir yakın bir arkadaş arıyor krndine
Böyle zamanlarda yardımı olan insan sayısını düşüneyim. Düşündüm en fazla1 geldi aklıma.
Dolup tastigimda paylasmak için konustugumda bunların benim lehime kullanılmasını düşünüyorum şuan. Neredeyse kullanmayan sayısı bir elin parmağını zor bulur. Malesef insanlar...
Seninde çevren kötüymüş canım demeyin. Burada ya da normal yaşamda aksini görmedim. En temizi böyle içini boşaltmak sanırım burada bile linç var, dalgacı tayfa var. Hemen damlarlar konuya. Üzgünüm.

Guvendıgın an gene aynı duruma duseceksın.
Guvenmeden görusmeyı dene
Guvenmeden sosyalles
Bize hayal kırıklığını yasatanlar hep guvendıgımız ınsanlar degıl mı?
Guvenmedıgımız insanlar uzemıyor farkındaysan bizi.

Guvenmek uzulmek demek malesef.

Yalnızlık suan ıcınde bulundugum durum, mutsuz ediyor beni ama kafam rahat.
Gerçekten öyle kafanın sürekli şüphe içinde olmasındansa mutsuz yalnızlığı tercih ederim.
İnsanlarin nereden vuracağı belli değil.
Ps: uygulama bazen iki kez yolluyor mesajları. Keşke şu uygulamayı gelistirseler biraz

Gerçekten öyle kafanın sürekli şüphe içinde olmasındansa mutsuz yalnızlığı tercih ederim.
İnsanlarin nereden vuracağı belli değil.
Kesinlikle haklısın.
Bu hafta bir arkadasım yuzunden onu ele vermemek ıcın o kadar zor durumda kaldım ki, iyiliklerıme pısman oldum.

Öyle bi durumda kalıyorsun ki, alakan yok ama sonunda tek suclu sen cikabılırsın.
Guven duyulan olmakta yoruyor, güvenen olmakta.
Yuzeysellıkte yapabildiğim bisey degıl.
Kafası rahat yalnızlığı tercih ediyorum mecburen.

Kesinlikle haklısın.
Bu hafta bir arkadasım yuzunden onu ele vermemek ıcın o kadar zor durumda kaldım ki, iyiliklerıme pısman oldum.

Öyle bi durumda kalıyorsun ki, alakan yok ama sonunda tek suclu sen cikabılırsın.
Guven duyulan olmakta yoruyor, güvenen olmakta.
Yuzeysellıkte yapabildiğim bisey degıl.
Kafası rahat yalnızlığı tercih ediyorum mecburen.
Ben en son bunu lise cagjmda yaşadım çünkü şuan o kadar taviz vermiyorum. Umarım öyledir 😊
Uzun zamandır insanlara içimi hiç düşünmeden açmadım. Uzun zamandır birine tam olarak güvenmedim. Baktım onlar anlatıyor anlatıyor, beklenti içine giriyorlar.
Güven kırmak hiç tarzim değildir. Bu yüzden içim sisiyordu. Artık buna da izin vermiyorum.
Konuyu değiştiriyorum. Ya da aman konuşsak ne olacak aynı tas aynı hamam boşver diyorum.
İletişim kuralı birileri alır birileri verir sonra tam tersi.
Hep verici olunca insan kendine hali kalmıyor. Evet sonra insanlar biraz daha uzaklasabiliyor senden. Ama sen zaten bir şey anlatacak kadar isteyecek kadar guvenmemissin ki hiç zaten kafan rahat olamamis olmamış.
Bu sefer sadece vererek kendine yazık ediyorsun. Genç yaşımda edindiğim malesef ki acı tecrübedir. Ama kafam rahat😊

İnsanlara çok güvendiğim söylenir, benimde güvenmemeyi öğrenmem gerek. Yaşadığım hayal kırıklığı haksızlıklar o kadar fazla ki, sonunda yine üzülen ben oluyorum çünkü..

bende güvenmek istiyorum..
Aklıma yediğim kaziklar geliyor..
ailem de de yedim...
her yerden yedim...
güvensem ne konuşacagimi nereden başlayacagimi artık bilmiyorum.
çok yalniz olduğumu farkettim..
güvenemiyorum güvensem istemeyerek yapıyorum...

Öyleyim zaten.mesafeliyim herkesle yakınlaşamıyorum okadar çok şey gördümyaşadımki elimde olmadan araya set çekiyorum.ne yalan söyleyeyim okadar yalnızımki o yalanlar üstüne kurduğum mutluluğu bile arar oldum.ama hepsinin sonu hüsrandı tabi
Bende yalnizim cevremde sayili insan var ama mutluyum bazilarin yoklugu varligindan daha hayirli.olanlarla mutlu olmaya calisin hemde kafaniz rahat olur.

Tam hayatıma yön vereceğim yolumu çizeceğim zamanda kaybettim annemi.işte o acı günün ardından güldüğüm gün sayısı öyle az ki ve gerçek sandığım sevgiler akrabalıklar dostluklar öyle yalan çıktı öyle yıktıki beni o küçük dünyamı.gerek akraba çevrem gerek arkadaşlar...yapayalnız kaldım.sonrası anksiyete panik bozukluk ve sosyofobi.dışarı çıkıp yeni arkadaşlıklar edinemiyorum artık.çevreye güvenim en çokta özgüvenimi kaybettim.bittim denilen noktadayım.çocuklarım birde hasta babam zaman zaman da eşim var artık beni anlayan.kimsem yok.hayat öyle kişiler çıkardıki karşıma tekrar tekrar yok oldum.birilerine inanmak güvenmek istiyorum ama yok.çok doğrucu sadık bir insanım haksızlıklara asla tahammülüm yok.sevdiklerimi birçok kez affedip yine aynı boşluğa düşmüşlüğüm çok.en son iplerin gerildiği yerde dayanamayıp ipi koparan ben oldum.ancak hep yalnız arkadaşsız kalan yine ben oldum.şuan kendi kabuğuna çekildim mutluyum rolü yaparak idare ediyorum ama nereye kadar.aranızda benim gibi hayatın sillesini yeyip yinede umudunu kaybetmeyenler nasıl başarabildiniz bana da söyleyin lütfen
Karakterinizin duzgun olmasindan olsa gerek yalnizliginiz..Ortaliklarda insanim diye gecinen insan müsveddeleri tüm iyi niyeti..ahde vefayi..dürüstlüğü yok ettiler..Ondandir hayata bakişiniz..Kımseye ihtiyaciniz yok demeyi cok isterdim Fakat(maalesef) insan sosyal bir varliktir..Ailenizden destek alin..Sevgiler.

Ben en son bunu lise cagjmda yaşadım çünkü şuan o kadar taviz vermiyorum. Umarım öyledir 😊
Uzun zamandır insanlara içimi hiç düşünmeden açmadım. Uzun zamandır birine tam olarak güvenmedim. Baktım onlar anlatıyor anlatıyor, beklenti içine giriyorlar.
Güven kırmak hiç tarzim değildir. Bu yüzden içim sisiyordu. Artık buna da izin vermiyorum.
Konuyu değiştiriyorum. Ya da aman konuşsak ne olacak aynı tas aynı hamam boşver diyorum.
İletişim kuralı birileri alır birileri verir sonra tam tersi.
Hep verici olunca insan kendine hali kalmıyor. Evet sonra insanlar biraz daha uzaklasabiliyor senden. Ama sen zaten bir şey anlatacak kadar isteyecek kadar guvenmemissin ki hiç zaten kafan rahat olamamis olmamış.
Bu sefer sadece vererek kendine yazık ediyorsun. Genç yaşımda edindiğim malesef ki acı tecrübedir. Ama kafam rahat😊
Evet insanoğlu duvarkara toslaya toslaya öğreniyor acı gerçeği

Böylesi daha iyidir belkide güvenme kimseye en yakınındakine bile ilerde birgün bir sıkıntı yaşarsan en azından güvenmemiştim dersin daha az incitir seni 😊

Böyle zamanlarda yardımı olan insan sayısını düşüneyim. Düşündüm en fazla1 geldi aklıma.
Dolup tastigimda paylasmak için konustugumda bunların benim lehime kullanılmasını düşünüyorum şuan. Neredeyse kullanmayan sayısı bir elin parmağını zor bulur. Malesef insanlar...
Seninde çevren kötüymüş canım demeyin. Burada ya da normal yaşamda aksini görmedim. En temizi böyle içini boşaltmak sanırım burada bile linç var, dalgacı tayfa var. Hemen damlarlar konuya. Üzgünüm.
Evet benim çevremdw öyle ama herkesi olduğunca kabul edip bir adım geride duruyorum.

Tam hayatıma yön vereceğim yolumu çizeceğim zamanda kaybettim annemi.işte o acı günün ardından güldüğüm gün sayısı öyle az ki ve gerçek sandığım sevgiler akrabalıklar dostluklar öyle yalan çıktı öyle yıktıki beni o küçük dünyamı.gerek akraba çevrem gerek arkadaşlar...yapayalnız kaldım.sonrası anksiyete panik bozukluk ve sosyofobi.dışarı çıkıp yeni arkadaşlıklar edinemiyorum artık.çevreye güvenim en çokta özgüvenimi kaybettim.bittim denilen noktadayım.çocuklarım birde hasta babam zaman zaman da eşim var artık beni anlayan.kimsem yok.hayat öyle kişiler çıkardıki karşıma tekrar tekrar yok oldum.birilerine inanmak güvenmek istiyorum ama yok.çok doğrucu sadık bir insanım haksızlıklara asla tahammülüm yok.sevdiklerimi birçok kez affedip yine aynı boşluğa düşmüşlüğüm çok.en son iplerin gerildiği yerde dayanamayıp ipi koparan ben oldum.ancak hep yalnız arkadaşsız kalan yine ben oldum.şuan kendi kabuğuna çekildim mutluyum rolü yaparak idare ediyorum ama nereye kadar.aranızda benim gibi hayatın sillesini yeyip yinede umudunu kaybetmeyenler nasıl başarabildiniz bana da söyleyin lütfen

Ozaman secde ederek Allaha yaklaşabilirsin. Kalpler ancak Allahı anmakla huzur bulur. Bol inşirah suresi oku ve sabret kardeşim

Back
X