İnsanlara kırılma görüşmek istememe

jouly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
32
8
36
46
Merhaba hanımlar; yaşadığım sürekli tekrar eden bir konuyu size açmak istedim biliyorsunuzki şu yaşadığımız dönemde gerçek dost bulmak çok zor 37 yaşındayım bir çok şey yaşadım artık öyle bir durumdayım ki yeni biri ile tanışmaya çekinir oldum çevremdeki mevcut insanlarlada azıcık samimi olduğumda sonunda hep ya samimiyetsiz buluyorum yada yaptığı bir şeye kafayı takıp görüşmek istemiyorum bir türlü politik olup orta yolu bulamıyorum ya siyah ya beyaz misali böyle oluncada herkesle sorun yaşıyorum hemen hemen herkesle içinizde böyle bir durumla karşı karşıya olan yaşayan var mı?

Merhaba hanımlar; yaşadığım sürekli tekrar eden bir konuyu size açmak istedim biliyorsunuzki şu yaşadığımız dönemde gerçek dost bulmak çok zor 37 yaşındayım bir çok şey yaşadım artık öyle bir durumdayım ki yeni biri ile tanışmaya çekinir oldum çevremdeki mevcut insanlarlada azıcık samimi olduğumda sonunda hep ya samimiyetsiz buluyorum yada yaptığı bir şeye kafayı takıp görüşmek istemiyorum bir türlü politik olup orta yolu bulamıyorum ya siyah ya beyaz misali böyle oluncada herkesle sorun yaşıyorum hemen hemen herkesle içinizde böyle bir durumla karşı karşıya olan yaşayan var mı?
Banada,insanlar hep samimiyetsiz ve çıkarcı geliyor nedense bizde var galiba bi sorun :confused:

Bende kendimi çok sorguladım bendemi var birşey diye çokmu doğrucu davudum diye açıkçası bende bilemiyorum
Hep dobralığım yüzünden kaybederim bende alınırlar bana ama böyleyim malesef yapmacık olamıyorum ben

Ben artık ruyalarima bile küstüm devamlı Bebeklerim olan rüya ları dahi görmek istemiyorum her rüya bir umut sonra kırıklık tam 12 yıl her ay bir bekleyiş tamam umut yok unut diyorum her adet günümde sonra tekrar bir umut veriyor Rabbim yoruldugumu bile bile Allahtan ancak kafirler umudunu keser ayetiyle tekrar canlanıyorum hamd olsun umut veren Allaha
:olamaz::olamaz:

Kendimi bildim bileli yaşadığım sorun. İnsanlara bakıyorum da ben buraya ait değilmişim gibi geliyor. Yalnızlığıma isyan edip dururdum ama galiba insan değiştiremeyeceği durumlara alışmak zorunda kalıyor.

Kendimi bildim bileli yaşadığım sorun. İnsanlara bakıyorum da ben buraya ait değilmişim gibi geliyor. Yalnızlığıma isyan edip dururdum ama galiba insan değiştiremeyeceği durumlara alışmak zorunda kalıyor.
Bazen bende kendimi aitmiş gibi görmüyorum fakat çoğu insan herkesle çok iyi anlaşıyor ya onlar fazla politik yada biz doğrucu davut hassasız

İnsanları tanıdıkça menfaatlerini anliyorsun. Yasanmisliklar insanı olgunlastirir...uzaklaştırır ...

Back
X