- 1 Kasım 2020
- 402
- 185
- 53
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
Merhaba kk üyeleri.. bi sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum.sorunum özguven eksikliği.kalabalik ortamlar beni hep korkutuyor katilinca sesim cikmiyor sanki benm hakkimda kotu dusunuyorlar " bak bak bu da konustu " diceklermiş gibi hissediyorum. Sacmalamaktan korkuyorm ve korktugum icin de heo konusurken sacmalıyorum.. teke tek biri ile konusurken boyle degilim aksine susmam hic cok konusurum..ama yanimiza bi kac kisi gelince anında susuyorum.hepsi bir konusuyor ben uzakasiyorm oradan.boyle olunca toplumdan da soyutlaniyor insan..katildigim bi kurs var , bi kizla tanistim o hocalarla surekli şakalar ,espriler yapar yanlarina gider ama ben cok ciddiyimdir ben yapamiyorum.aslinda yapmak istiyorum ama olmuyor..ozeniyorum .o konusunca herkes de onunla konusmak istiyor.bu kez ben gittkce kapaniyorum icime..şimdi de bi buluşma ayarlancak .sirf kalabalik fobimden dolayi gitmek istemiyorum ama kendimi de milletten soyutlamak istemiyorum.katilip sohbet muhabbet etmek istiyorum bunu nasil yapabilirim.mesela ne konusabilirim nasl konu acabilirim pasif kalmamak için bana oneri soyler misniz kafayi yicem sonunda