İnsanlara tahammülüm azaldı

Kızlar özellikle çocuklarım olduktan sonra insanlara tahammülüm azaldı . Ne bir yere gitmek istiyorum ne de gelsinler istiyorum . Hele büyük yaştaki insanların çocuklarımla olan saçma sapan konuşmaları beni çok yoruyor . Benim gibi olan var mı eskiden sürekli birileri gelip gitsin isterdim şimdi çok sakin bir hayat istiyorum normal mi
çocuk malesef insanı tahammülsüzleştiriyo.

sana deger vermisler sayiyorlarda yanina geliyorlar demek ki bilselerdi onlarin seni rahatsiz ettiklerini vs sinir oldugunu onlarda sana ne saygi duyar nede yüzünü görmeye zahmete girmezlerdi oldugun gibi görün ki onlarda bilsinler karsilarindaki dostmu düsmanmi ney
Sakin ol canım her gün böyle ama insanın canı bazen yalnız kalmak istiyor gelenler de beş altı saat oturuyor çocuklar ağlıyor bir yandan geriliyorum

Kızlar özellikle çocuklarım olduktan sonra insanlara tahammülüm azaldı . Ne bir yere gitmek istiyorum ne de gelsinler istiyorum . Hele büyük yaştaki insanların çocuklarımla olan saçma sapan konuşmaları beni çok yoruyor . Benim gibi olan var mı eskiden sürekli birileri gelip gitsin isterdim şimdi çok sakin bir hayat istiyorum normal mii
İnanın bende öyleyim.

Olabilir ya donem dönem iyice izole olmak istiyor insan anlıyorum sizi. 😂 Cafeler de tek başına da otururum mesela hiç keyifsiz gelmez. Asosyallikle pek alakası yok çünkü insan içinde de hiç soğuk durmuyorum sıcakkanlıyım ama yalnızlığı da seviyorum evde vakit geçirmeyi vs seviyorum yani çok fazla arkadaşım olmasın az öz olsun kafasındayım.
Evde kendimle uğrasmak , kedimle oynamak , hobiler edinmek daha eğlenceli geliyo bana huzurlu geliyor çoğu zaman.
Çalışınca zaten evde az vakit geçirdiğin için ekstra daha çok durasın geliyor zaten uyumak dinlenmek istiyorsunuz mesela.
Kış ayı özellikle böyleyim yani 😂😂
Konudan çok bağımsız ama sanki oğlak burcusunuz gerçi sankisi fazl galiba :)

Hayır kişi kendinden bilir işi derler ya o hesap oldu benimki de :)

Konudan çok bağımsız ama sanki oğlak burcusunuz gerçi sankisi fazl galiba :)

Hayır kişi kendinden bilir işi derler ya o hesap oldu benimki de :)

Bu kadar mı belli ediyorum yeeaaa 😂😍 oy gel sarılacaam veli veliyi tekke de oğlak oğlağı dakkada bulurmuş. 🧿😂

Bende seciciyim insalnlar konusunda.
Ama kendini cekmek insanlarla hicbir münasebet etmemek yasli nine gibi fazla abartili.
Bircok kisi kendi kendine yasiyor bu pandemiden sonra böyle kaldi sanki insanlarda

Back
X