- 21 Şubat 2014
- 210
- 74
- 43
- 35
Namus iki bacağının arasında değil de nerde...Namusu iki bacağının arasında sanan, bacak bacak üstüne atmayı saygısızlık olarak kabul edenler oldukça daha çok üçüncü sayfa kadın cinayeti okuruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Namus iki bacağının arasında değil de nerde...Namusu iki bacağının arasında sanan, bacak bacak üstüne atmayı saygısızlık olarak kabul edenler oldukça daha çok üçüncü sayfa kadın cinayeti okuruz...
Ben senin ahlak anlayışına saygi duyuyorum ama neden kendi görüşünü eltine uygulatmaya çalışıyorsun bunu anlamadım ya da neden bu kadar taktın buna? Sen böyle düşünüyorsan kendi ahlak anlayışına göre yaşarsın,başkasının yaptıkları da onu ilgilendirir o ona göre yaşıyor.Şimdi de biri gelip kkda yorum yapmak benim ahlak anlayışıma aşırı aykirı yuh adap kalmamış artik diyebilir,yani ahlak göreceli bir şey.Anlamalısın bunu.peki siz modern hanm lar budikt diyceksiniz bakalım eltimle kaynm bizdeyken bir.muhabbet oldu
piknik konusu köy pikniği var bizde ve bizimkilerde gitmek istiyor tabi yaz için ben pek sevmek.köy pikniklerini bütün köy dipdibe ailecek gitmeyi severim eltimde dediki ben gelin falan anlamam gider yatarım hamakta bende yatamazssn her yer bizim köylü adamlar falan filan yatarım dedi peki senin biliceyin.ozaman ne diyim dedim ha yanlarnda yatmİssn ha gözleri önünde ne fark var
ı
ben de ne babamın ne k.pederimin yanında bu traz davranmam ama aksini görüncede sanki dünyanın sonu gelmiş nasıl bacak bacak üstüme atılır neslimiz yandı bitti kül oldu diye de bakmam olaya.hatta siz öyle abartmışsınız ki tersini düşünen kadınların yetiştireceği çocuklara kadar laf atmışsnız bu çok daha ayıp bence.
bence de konu bacak olayı değil konu sahibi eltisini o kadar kıskanmış ki kadıncağız bağdaş kurup otursa ona bile kılıf uyduracak gibi.
Modernlik algınız ne bilmiyorum ama bu konuyu modernlikle nasıl bahdastırdın inan aklım almadı..Sen modern değilmisin,en basıtınden bu konuyu acabilmek için kulladıgın ınternetten bile modernlık gostergesi senin için.Modernlik demek illa ki rhat yasam demek mi?peki siz modern hanm lar buna ne diyceksiniz bakalım eltimle kaynm bizdeyken bir.muhabbet oldu
piknik konusu köy pikniği var bizde ve bizimkilerde gitmek istiyor tabi yaz için ben pek sevmek.köy pikniklerini bütün köy dipdibe ailecek gitmeyi severim eltimde dediki ben gelin falan anlamam gider yatarım hamakta bende yatamazssn her yer bizim köylü adamlar falan filan yatarım dedi peki senin biliceyin.ozaman ne diyim dedim ha yanlarnda yatmİssn ha gözleri önünde ne fark var
peki siz modern hanm lar buna ne diyceksiniz bakalım eltimle kaynm bizdeyken bir.muhabbet oldu
Namus iki bacağının arasında değil de nerde...
Namus iki bacağının arasında değil de nerde...
Şimdi sen bence önce bi derin nefes al ve eltini kiskanmayi bırak
bize burda peki buna ne diyeceksiniz
gibi örneklerle gelip komik duruma düşme daha fazla
Eger aileye aykırı birsey yaparsa nişanlısı uyarir aralarında anlasirlar sana düşmez bu işler
Kıskançlik ne kötü sey yahu
oooohhooooo bu konu uzaar gider.bu hamur çok su götürür siz yobazlik olarak değerlendirmeye din ahlaGğa kadar gidicek belliki ben size.onu sormadm biraz okumaya anlmaya çalışn yada boşverinn gitsin.. okeyyy
konuyu belirli bir yere kadar okudum ve sinirden daha fazla devam edemedim..allah askına bu ülkede kaç sehir?kaç köy?kaç kasaba?Kaç millet?kaç ırk var ?herkesten nasıl aynı kültüre sahıp olmayı bekleyebiliyosunuz.Misal Anadoluda yasayan birinin yaptıgı tarhana corbasıyla,Ege'den birinin yaptıgı tarhana corbası bile farklı? Her ailenin kültürü,yasayıs tarzı farklı.Size ne elalemin bacak bacak ustune atısından;yada babasının yanında yan gelip yatışından?
Türk kültürüymüş oymu buymuş da,ya bende Türk'üm bende babamın yanında uzanıp tv izliyorum.Babamı bırak halamlarda,teyzemler de...Bize göre bizim ailemiz de böyle bişey yok ama benim arkadaşlarım var onların bazılarında bu kültürler var duyuyorum ama yadırgamıyorum..
Sizler neden yadırgıyosunuz ?? Neden muhafazakar olan herkes saygılıymıs gıbı gosterilip,bizler saygısız durumuna dusuruluyoruz yıllardır ??
Konu sahibine gelince de,eltinizin attıgı bacaktan size ne? Kayınpederiniz rahatsız olursa oğluna söyler oda eşini uyarır.
Onlar rahatsız olmuyosa,siz oluyosanız girmeyin o ortama,bu kadar basit ..
Beyin de olabilir mi ?
Canim muhafazakarlari yuceltmekle alakasi yokki ben de muhafazakar değilim ama yetistigim kültür dolayisiyla bizde de buyugun yaninda bacak bacak ustune atmak saygisizliktir. Babamdan geliyor bu kultur, alismisim artık bizde saygisizlik olarak görüldüğü için ben de görünce yadirgiyorum ki babamin ailesi de muhafazakar degildir yani tamamen kultur meselesi
Canim muhafazakarlari yuceltmekle alakasi yokki ben de muhafazakar değilim ama yetistigim kültür dolayisiyla bizde de buyugun yaninda bacak bacak ustune atmak saygisizliktir. Babamdan geliyor bu kultur, alismisim artık bizde saygisizlik olarak görüldüğü için ben de görünce yadirgiyorum ki babamin ailesi de muhafazakar degildir yani tamamen kultur meselesi