bende sadece bi tek bipolar var.Bu arada okurken atlamışım.
Bipolar olma durumunuzla alakalı tedavi süreciniz devam ediyor mu?
Bir arkadaşım ilaçlardan sıkılıp bıraktığı an tamamen içine kapandı ne zaman görsem hayattan bıktığını söyleyip ağlamaya başlıyordu.
Tedavisine devam ederken daha iyi görünüyordu,gülümseyebiliyordu en azından..
En son gördüğümde çok daha iyiydi. Tedavisine kaldığı yerden devam ettigini,artık olan biteni kafaya fazla takmadığını söyledi.
İnsanın duygu durumunu, hayata bakış açısını değiştiriyor ne yazikki bipolar.
İnşallah en kısa zamanda eski halinize donersiniz..❤
Tetikledi ve başlamasına sebep oldu demekki yaşamış olduğunuz acı.bende sadece bi tek bipolar var.
onunla uğraşmasi zor agliyordum şöle bi durum yaşadim
bi gün mutlu bi gün mutsuz...
çabuk sinirlenme vs bi çok benzeri yaşıyorum.
bipolar rahatszilk doğumdan sonra başladi ondan önce ben çok mutluydum.
doktora gidecegim burada psikyaktri bulamadimTetikledi ve başlamasına sebep oldu demekki yaşamış olduğunuz acı.
Cok üzgünüm başınız sağolsun.
Bipolar rahatsızlığı evet tam da anlattığınız gibi bir şey.
Arkadaşımda da öyle seyrediyor hatta daha ileri seviyedeydi diyebilirim ve evveliyati daha öncelerden geliyor.
O toparladı şuan çok daha iyi görünüyor.
Siz de yapabilirsiniz bunu istemeniz yeterli en azından kendi evladınız için yeniden tutunmaya çalışın..
Tedavi sürecinizi lütfen ihmal etmeyin.
ben çok denedim çoooktedavinize devam edin
yani insanlarla konuşmak istememeniz normal o süreçte
zira herkes çocuk sorar ne oldu diye deşeler vs vs
ama bu aşamada çocuğunuz da var
geçmişi olduğu yerde bırakıp yeni bri yaşama başlamak lazım ,
belki bir kaç yıla çocuk daha bağımsızlaşıp kreşe okula vs gidince siz de daha dışa dönük yaşayabilirsiniz
benBipolar teşhisini kim koydu?
ben
çünkü hemen hemen ayni yaşiyorum.
ne bozukluğu pekiBence kendinizi öyle ben bipolarım diye etiketlemeyin. Öyle iseniz de doktora gidip ilaç tedavisi başlanır zaten, kendi kendine geçecek bir rahatsızlık değil çok ciddi bir duygu durum bozukluğudur bahsettiğiniz.
canim kocam işe girdi :)Güzel arkadaşım, hem çalışıyorsun, hem ufak bir bebeğin var, evin sorumluluğu ağırlıklı olarak sende, hem de sen ne kadar çok sevsende işsiz evde oturan kocan odunumsu bir türk erkeği.
Tüm bunlara ek olarak sosyal bir hayatın, bir kahve içip iki güleceğin bir arkadaşın yok. Sen darlanmıcan da ben mi darlanıcam? Ne bipoları?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?