Insanlardan korkuyorum artık

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
Merhaba herkese ,

Müge Anlıyı izlemek pek huyum değildir ama bugün internette çok çıkan haberlerden sonra izleme Gereği duydum. Ecrin bebek ... Amca'sı Tarafından tecavüze uğrayan çocuk.
Bu kaçıncı vahşet Vakası. geçen sene de Eylül le Leyla vardı. Birgün iki gün sosyal medyada yazıldı çizildi unutuldu. Seneye de başka baska kişler olacak.
Onlarda konuşulup unutulacak.

Ben toplumda kendini belli etsin ya da etmesin 10 da 9 unun Sapık olduğunu düşünüyorum. Malesef ki bu böyle bence.

Yetkililerde duyarsız , birkaç imza kampanyası toplanıyor sonra hersey bitti. Hiçbirşey olmamış gibi yeniden aynı şeylere tanık oluyoruz.

Ne yapılır ne söylenir bilmiyorum ama ben insanlardan gercekten korkuyorum artık.

ya o daha süt kokuyordur nasıl kıydılar aklım almıyor bezini çıkartınken de utanmadı acaba:KK43: böylelerinin yaşamaya hakkı yok olmamalı:kızgın:

Artık bağımsız değil, bakımsız bir adalet sistemi var.
Hırsız, katil, tecavüzcü ve diğer namussuzlar mağdur insan emniyetten çıkmadan içerden çıkmış oluyor.
Yaklaşık 1 yılım emniyet ve savcılık arasında geçti ve çok kötü şeylere rastladım. Sistem çökmüş durumda, bunu açık edince direkt bir susturma tehdit...
Çocuklar ve kadınlar vahşice katledilecek, biz de hapishanedeki kader mahkumu abilerden intikam almasını bekleyeceğiz, Gültekin Alan gibi..
Bu millet yılan kendi kıçına girene kadar susar, susar, susar.

Merhaba herkese ,

Müge Anlıyı izlemek pek huyum değildir ama bugün internette çok çıkan haberlerden sonra izleme Gereği duydum. Ecrin bebek ... Amca'sı Tarafından tecavüze uğrayan çocuk.
Bu kaçıncı vahşet Vakası. geçen sene de Eylül le Leyla vardı. Birgün iki gün sosyal medyada yazıldı çizildi unutuldu. Seneye de başka baska kişler olacak.
Onlarda konuşulup unutulacak.

Ben toplumda kendini belli etsin ya da etmesin 10 da 9 unun Sapık olduğunu düşünüyorum. Malesef ki bu böyle bence.

Yetkililerde duyarsız , birkaç imza kampanyası toplanıyor sonra hersey bitti. Hiçbirşey olmamış gibi yeniden aynı şeylere tanık oluyoruz.

Ne yapılır ne söylenir bilmiyorum ama ben insanlardan gercekten korkuyorum artık.
Bu nasıl iğrenclık mıdesızlık nasıl vahşettir.bu çocuğun ölümününe üzülelim,amcası tarafından uğradığı iğrençliğe mi yoksa zavallı yavrunun çektıgı acıya mı ?1.5 yasındakı bebekten ne istenir aklım almıyor ...bu insanı canlı canlı gözümun önünde kesseler,gözümü kırpmadan ızlerım

ya o daha süt kokuyordur nasıl kıydılar aklım almıyor bezini çıkartınken de utanmadı acaba:KK43: böylelerinin yaşamaya hakkı yok olmamalı:kızgın:
içim parça parça oldu sız sut kokuyordur deyınce bır anne baba nasıl dayanır nasıl

Elimden birsey gelmez, bu yuzden haberlerde ne kadar gorsem bile acip izlemiyorum, detaylarini okumamaya calisiyorum. Allah herkesin yardimcisi olsun bizim de, ben çok düşünmüyorum.

Bunun üzerine sabah 3 yaşındaki çocuğu üvey babası döverek öldürmüş onu okudum inanın kendimde degilim.
Çocuk yazarken utandım el kadar bebek

Programı izledim.
Tecavüz denmedi ve amcanın yaptığı kesinleşmedi. Neden sosyal medyada böyle yazıp çizildi anlamadım.
Sonuçta kesin birşey yok.

Ha bana kalırsa da amcası öldürdü ama yine de kesinleşmeden konuşmamalı.

Çok üzücü... Büyüklerin dünyasındaki saçmalıkların bedelini çocukların ödemesi çok çok üzücü.

Back
X