Insanlardan korkuyorum artık

Bu tarz olaylar yüzünden normal insanlar olarak bile canice hisler taşır olduk. Şimdi mesela ben tecavüz edilip öldürülen bi bebeğin katilinin idamla ölmesini istemiyorum. İdam dediğim şey 2 dk. Öyle bir pisliğin ölüm için yalvarmasını istiyorum ben o minicik beden ne çektiyse saatlerce belki günlerce işkence edilsin halka açık. İnsanların içi soğusun

Amerika'da cinsel suçları olan insanları haritadan görebiliyorsun. Adı soyadı fotoğrafı oturduğu eve çalıştığı yere kadar görebiliyorsun. Bildiğin tüm halka ifşa ediliyorlar. Yıllarca da kaldırılmıyorlar haritadan. Yakınındaysa haberin oluyor nerede olduğundan.

Keşke bizde de olsa öyle birşeyler. İfşa olsa köpekler. Ama bizde bu işleri yapanların çoğu da godaman olduğu için, çok güzel kapatılıyor üstü. Allah'ım sabır ver ya Rabbim. Çocuklarımızı bizlere bağışla...

Ben bu konuyla alakalı anne olacak o kadına hayret ediyorum evlat bu yaa evlat var mı daha ötesi evladım benim canım nasıl bırakırım onu ben yaşananlara rağmen nasıl bırakmış o yavruyu aklıma bir de şöyle bi şey geliyor Allahım diyorum böylelerine veriyorsun da evlat hasretiyle yananlara bi evladı olsa iyi bakabilecek ailelere niye vermiyorsun diyorum 😕

Yok hıc ders cıkarmıyolsr ve şizofrence hala ayn ısey devam ediyor. Bu pedofıliolacak sapıklar bakıyolar nasılsa cocuk ıstısmarına ciddı bır cezası yok nasılsa ıfade alıp serbest bırakılyolar omlarda rahaht rahat aynı seye devam edebılıyorlar. Arada bı yürüyüşe cıkıyorum parkta tek basına olan cocukları bıle gozetıyorum basında anne baba yok mecburen onlar ordan ayrılana kadr bakıyorum yabanmcı bırı gelecekmı zarar verecekmı dıye. Bu zaöanda ddddlerın elıne bıle cocuk bırakılmsz. Bı markette yaslı bı adam 4 5 yssında erkrk cocugunn poposua dokunuyor kendı vucuduna temas ettırmeye calısıyor mıdem bulandı erkek cocuklsrına bıle yapabıkır haldeler :(

Bu konuyla ilgili başka bir topiğe yazdıklarımı buraya da kopyala-yapıştır yapmak istiyorum.
Belki okuyan bir iki kişiye faydası olur.

Çocuklarımız için yapabileceklerimize gelince:
Öncelikle çocuklarımızın mahremiyetine biz dikkat edeceğiz.
Çocukları istismar eden kişiler çok büyük
bir yüzdeyle aile bireyleri ve yakın ilişki içinde olunan akraba,eş,dost tarzı insanlar.
İstatistikler bunu gösteriyor.
Diğer tedbirler:
--Çocuklarımızı 12 yaş öncesinde kimsenin evinde yatılı bırakmamak,
--Eş-dost ziyaretlerinde nasılsa oynuyor,
sesi çıkmıyor diye takipsiz ve kontrolsüz bırakmamak,
--Çocuklarımıza 2 yaş sonrasında ufak ufak,
yaş ve gelişim düzeyine uygun olarak,
sırasıyla duygu,duyum ve mahremiyet eğitimi vermek,
--Çocuklarımıza,çevredekilere ayıp olmasın gerekçesiyle, istemediği şeyleri yapması için ısrar etmemek,
--Çocuklarımıza gerektiğinde itiraz etmeyi ve bağırmayı öğretmek,
--Çocuklarımızla yakın duygusal bağ kurmak, eleştirmemek,hata yaptıklarında bağırıp kızmamak ve çocuklarımıza;
'Başıma ne gelirse gelsin anne-babama anlatabilirim' duygusunu vermek.
--Çocuklarımızın bedenini düzenli aralıklarla kontrol etmek,
--Belli aralıklarla resim çizdirmek ve resimleri üzerinde konuşmak.

Aklıma ilk gelenler bunlar.
Mutlaka unuttuklarımı hatırlatacak ve katkı sağlayacak arkadaşlarımız çıkacaktır.

Devletimizin artık bit dur demesi gerekiyor. Daha kaç annenin canı yanıcak daha kaç evladımız bu acıyı çekicek. Aklım almıyor artık benim bu kadar içim yanarken o anneyi düşünemiyorum. Allahım sabır versin. Ben yavrum düşmesin dizi kanamasın biyerine bişey olmasın diye dört dönüyorum. Bu haberler yüzünden sokakta yürüyemiyorum oğlumla ya birden elimden alır götürürlerse ya tutamazsam düşündükçe beynim uyuşuyor. Markete bile arabayla gidiyorum markette 1 saniye gözümğ ayıramıyorum. Allahım ne günlere kaldık. Çocugumu parka götüremiyorum bu pislikler heryerde. Odasını park gibi yaptık ama bu çocuk büyüyor ne kadar evde tutabiliriz. Yavrularımızı sokakta korkmadan nasıl gezdiricez. Bizim zamanımızda mahallede gece yarılarına kadar kalırdık ya şimdi nasıl koruyacagız.Rabbim sonumuzu hayır etsin

Rabbim bu ahir zamanda yar ve yardimcimiz olsun evlatlarimizi iyilerle karsilastirsin. Hic kimseye guvenilmez artik ne yapacagimi bilmiyorum artk her gun bir haber bununla ilgili biz insanlar kafayi yedi allah hepsini islah etsin diyecek kelime yok cok uzgunum kelimeler dugum bogazlar dugum. Artk tansiyon yerlerde her gun panikten allah a emanet yasiyoruz

Back
X