Ne yazıkkı! Korkuyorum sevmekten guvenmekten. İnsanlar cok yoruyor ggercektenÇok fazla darbe almadım ama mesafeliyimdir genelde çok yakın bir kaç arkadaşım dışında. Çünkü insanlar bundan anlıyor.
Dostlarım var ama eskısı gıbı kendımden ödün verıp organızasyonlar yapmıyorum .. Bır cabam yok özellikle. Bunada uzuluyorum cunku samımı bır yapıdayım. Şimdi esımın akrabasının esı var oyle korkuyorum ki bugun evıme gelip gıden ınsan yarın ıkıyuzluluk ypcak dıyeEn iyisi. Benim de genel yapim budur ama yine de birkaç kişi ile yakinlik kursaniz daha iyi olur.
Katılıyorum.. Calışıyorum ustelik ! Evdemısın sorusuna evdeyım dedıgım an kahve içelim vs dıyor bugun cok ıyısamımı yarında boyle olcaksa kapım acık ama .. Aması var işteYani tamamen kopuk olmayın ama mesafe en iyi şey. Haftada 2-3 gün abartı mesela.
Malesef bnde yedım:) bende özelime sokmuyor ozeline gırmıyorum. Fakat ortak sorun yasadıgımız bırı vardı sureklı onun konusunu acıyor. Yasandı bıttı dıyemıyor.Az ve öz yeter bana. Sık vakit geçirsemde, her şeyi anlatmayı sevmem. Görüşmek başka,kendini açmak başka. 2-3 vazgeçilmezim vardır hep hayatımda olan kendimi bildim bileli. Onlar dışında görüştüğüm kişilerle sıcak ilişkiler kurarım ama her şeyimi anlatmam. Anlatanın fazla özeline girmemeye çalışırım. Ve kimseden beklentim olmaz,iyiyse ne mutlu,kötüyse keyfi bilir der geçerim. Tabi bu kıvama gelmek için sağlam kazıklar yedim zamanında.
Bır fobı degıl kesınlıkle.ne yazıkkı agır darbe aldım cokta yenı .. Onca ay uzuldum zamanıma yazık oldu .. Ailem esım mukemml insanlar dısardan kişilerın huzurszlukları ilişkilerımıde etkılıyorInsanlara karsi bir fobiniz yok anladigim kadariyla. Çünkü organizasyon yaptiginiz dostlariniz varmis daha onceden.
Galiba çok büyük bir darbe aldınız.
Bu kadar kaygı normal olamaz. Ya da siz düşüncelerinizde büyütüyorsunuz.
Aynen. Boşuna demıyorlar cok samımıyet tez ayrılık getırr dıyeKimin neyi ne zaman yapacağı hiç belli olmuyor malesef.İyice tanısanız bile sürpriz çıkabiliyor.O nedenle mesafeli olmak en iyisi.Çok içiçe olunca illa bişey çıkıyor
Bır fobı degıl kesınlıkle.ne yazıkkı agır darbe aldım cokta yenı .. Onca ay uzuldum zamanıma yazık oldu .. Ailem esım mukemml insanlar dısardan kişilerın huzurszlukları ilişkilerımıde etkılıyor
Kesinlikle..Tamam belli oldu. Kendizi zorlamayın, psikolojik baskı yapmayın. Uzak durun, uzaklaşın bir süre. Kendinizle de tanışırsinız hem bu süreç içinde.
Zamanla alışırsınız insanlara daha sonrasında, rahat olun. Kimse size zarar veremez çünkü kimseyle zarar verebileceği kadar yakın mesafe kurmuyorsunuz. Bunları hatırlatın kendinize. Çünkü insanlara güvenip aldatılmaktan kaygilaniyorsunuz anladigim kadariyla.
Annem hayatta olsaydı tek dostum o olurdu mutlka..Can ciger dost vs de olsa bir cizgi vardir. He cok samimiyimdir, cana yakinimdir vs elimden gelen herseyi yaparim..
arkadasliklarim 5-10 senelere dayanir saglamdir... herkes danisir vs ama ben aslaa evimi,esimi dost bile olsa anlatmam.
annemden baska kimseye dostum demem..
Hep boyleydim bu konuda hic kazik yemedim ama yiyeni cok gordum.
Hak edene deger verin tabi ama cok haftada 2-3 gorusmek olarak fazla..
O konuda hemfıkırım.. Bundan sonra kendımden ödün verecek bır arkadaslık kurmammmesafeli olmak iyidir sen görüş yine ama kimseye gereğinden fazla güvenme mesafeni korursan gelecek olan darbenin etkisi de az olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?