• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlardan uzaklaştım artık..

benimde sonradan mesafe koyduğum insanlar oldu sonunda :) ..arada görüşüyorum artık..ohh kafam rahat...
çok samimi olduğun insanla bile her gün görüşmemen lazım..arada bir özleşmek iyidir...

benimde sonradan mesafe koyduğum insanlar oldu sonunda :) ..arada görüşüyorum artık..ohh kafam rahat...
çok samimi olduğun insanla bile her gün görüşmemen lazım..arada bir özleşmek iyidir...
Aynen öyle. Ama bazı ınsanları durdurmak cok zor. Hep bır davet hep bır beklentı. Esasında yakınlığı cok severım lakın insanlar hep ilk zamanlardaki gibi kalmıyor.

En yaklın arkadaşından okkalı bir darbeyi almış biri olarak hayatımda kimse yok diyorum. Ve mesafe iyidir arkadaş olsun ama dosta samimiyete gerek yok :cool:

Görüştüğünüz kişilerle canciğer olmanıza gerek yok.
Kendinizi tamamen yalnızlığa mahkum etmektense mesafeli olarak görüşün insanlarla.

Görüşün ama mesafenizi koruyun ilk etapta.Mesela cat kapı geleceği,metezori davranacağı bir ortam bırakmayın.
Dedikodu yapıyorsa dinlemeyin.
Özelinizi anlatmayın.
Havadan sudan denizdeki balıktan sohbet edin.
İlerleyen zamanlarda zaten doğru insan mı değil mi? Nasıl bir yapısı var anlarsınız az çok,ona göre bir yere oturtursunuz karşınızdaki kişiyi.
Ben böyle yapıyorum,dedikodu var ise görüşmem kesinlikle,benim en keskin çizgim budur. Bu sayede eskisi kadar darbe almıyorum.

Bende öyleyim
Kimseyle görüsmek yada yeni insanlar tanimak falan uuu aman aman.
2ablam var benden yasca buyuk samimi oldugum onlarlada 15yillik tanisikligimiz var.
Annem var
Birde oglusun okulundan 2veli arkadas.

Kazıkda yedim
Dedikodumda yapildi
Hemde evimi acip yedirdigim icirdigim insanlar yapti hic bisi yapmadim sustum uzaklastim.
Allaha havale.
Edenin buldugu bölümü izliyorum ben.

Aynen öyle. Ama bazı ınsanları durdurmak cok zor. Hep bır davet hep bır beklentı. Esasında yakınlığı cok severım lakın insanlar hep ilk zamanlardaki gibi kalmıyor.

insanın en yakın arkadaşı kendisidir...o yüzden çokta benimsememek lazım..sonrasında üzülen yine biz oluyoruz..

Ayy ben akıllanmıyorum maalesef. Çok kazık yedim ama her seferinde unutup yine de insanlara iyi niyetle yaklaşıyorum.

En En iyisini yapıyorsun.
Allah'a şükür kimseden bir darbe almadım ama herkese karşı bi mesafem vardır.

Ayy ben akıllanmıyorum maalesef. Çok kazık yedim ama her seferinde unutup yine de insanlara iyi niyetle yaklaşıyorum.
Artık mecburen bır mesafemız olmalı. Aksı halde uzuluyor bunuda kafaya takıyoruz

Aynı korkularla aynı şeyi yaşadım. Aman dedim nokucak bikere daha güven..
Ve yine hüsrandı...
Çok şükürki kocam herşeyin tanığı ve en iyi destekçimdi. Yoksa o laflara asılsız suçlamalara dayanamazdım..

Back
X