Bu insana maddi olarak istediklerini verince benden iyisi yok. Ama yapmayınca da benimle konuşmuyor. Yeğenlerimi çok özlüyorum. Tamamen hayatımdan çıkaramıyorum çünkü abim var sonuçta.Çok dua ederek,sabrederek,seni üzmelerini umursamayarak...Çünkü bazı insanları hayatından çıakrmak diye bir durum olmaz...o sebeble sakin,inan hersey tersine bile dönüyor
Hergün konu açar oldum. Napıym sizleri reeldeki insanlardan daha çok seviyorum. Şimdi malum zor bir süreçteyim. Boşanma aşaması vs... Bu süreçte annem ve bikaç yakın arkadaşım dışında kimseyle görüşmeme kararı aldım. Çünkü dingin tutmaya çalıştığım hayatıma zorla çomak sokuyolar. Az evvel büyük bir tartışmam oldu abimin eşiyle. Çok canım sıkkın. Kendime kızıyorum neden ben öyle çirkef insanların seviyesine indim diye. Ne yapmaya çalıştıklarını çok iyi biliyorum beni öfkelendirip canımı yakmak dertleri. Bende fırsat verdim ellerine
Şimdi bunu söylemek istemiyorum ama benim doktor olmamı çekemeyen kıskanan benden ev ve araba isteyen bu insandan dolayı çok canım sıkıldı. Bu boşanma olayı da ellerine koz oldu. Kendisine üstelik sayısız iyiliğim dokunmuştur. Sosyal medyadan abimi aldatıp üstüne birton ilaç içtiğinde acilde ben yıkadım midesini. Üstelik abim affettikten sonrada asla gündeme bile getirmedim getirmem. Hakkımı da zaten helal etmiyorum. Vekilim olan Allah onlara gereken karşılığı en güzel şekilde verecektir. Şüphem yok. Sadece sabırlı olmayı beceremiyorum.
Ben napıym arkadaşlar. Kendimi kötü nir evlilikten kurtardım korudum çokda dik durdum herzaman ama bu tarz insanlardan kendimi ve annemi koruyamıyorum.
Yaptıkları dedikleri münasebetsiz davranış ve sözleri kafama takmamamın bir yolu var mı. Artık sadece abimin eşi değil diğer kendini bilmez insanları da takmamak istiyorum. Bunu nasıl yapıcam ya
Çok üZüldüm yaşadıklarına biran bile düşünme hiçbirşeyi olup bitenleri... kimseyle de muhattap olma.. başka bişey demiyorumHergün konu açar oldum. Napıym sizleri reeldeki insanlardan daha çok seviyorum. Şimdi malum zor bir süreçteyim. Boşanma aşaması vs... Bu süreçte annem ve bikaç yakın arkadaşım dışında kimseyle görüşmeme kararı aldım. Çünkü dingin tutmaya çalıştığım hayatıma zorla çomak sokuyolar. Az evvel büyük bir tartışmam oldu abimin eşiyle. Çok canım sıkkın. Kendime kızıyorum neden ben öyle çirkef insanların seviyesine indim diye. Ne yapmaya çalıştıklarını çok iyi biliyorum beni öfkelendirip canımı yakmak dertleri. Bende fırsat verdim ellerine
Şimdi bunu söylemek istemiyorum ama benim doktor olmamı çekemeyen kıskanan benden ev ve araba isteyen bu insandan dolayı çok canım sıkıldı. Bu boşanma olayı da ellerine koz oldu. Kendisine üstelik sayısız iyiliğim dokunmuştur. Sosyal medyadan abimi aldatıp üstüne birton ilaç içtiğinde acilde ben yıkadım midesini. Üstelik abim affettikten sonrada asla gündeme bile getirmedim getirmem. Hakkımı da zaten helal etmiyorum. Vekilim olan Allah onlara gereken karşılığı en güzel şekilde verecektir. Şüphem yok. Sadece sabırlı olmayı beceremiyorum.
Ben napıym arkadaşlar. Kendimi kötü nir evlilikten kurtardım korudum çokda dik durdum herzaman ama bu tarz insanlardan kendimi ve annemi koruyamıyorum.
Yaptıkları dedikleri münasebetsiz davranış ve sözleri kafama takmamamın bir yolu var mı. Artık sadece abimin eşi değil diğer kendini bilmez insanları da takmamak istiyorum. Bunu nasıl yapıcam ya
ağzına sağlıkYaşam tarzınızı bilmiyorum ama kendimi sizin yerinize koyduğumda aklıma gelen "off the grid" oldu.
Tayin isteyip, sosyal medyadan kendinizi silip, daha önce hiç bulunmadığınız bir şehirde yeni bir ev ve çevreyle yepisyeni bir hayata başlayabilirsiniz.
Aile elbette önemli ancak eşine haddini bildirmeyen abim de kusura bakmayacak. Bakarsa çok da fifi, içiniz rahatsa hiç sallamayın derim.
Bakın yalnız doğup yalnız ölüyoruz, ben oldukça gaddar bir insanımdır, siler atarım umrumda olmaz.
Elbette şu anda hariçten gazel okuyor gibi görünüyorum ama babamın vefatında sırf kendi hayatımı sıfırdan inşa etmek için, bazı ailevi nedenlerin de etkisiyle kaçarcasına 1500km uzakta yeni bir hayat kurdum.
Yapın, iyi geliyor. Yani bilmediğiniz bir şehrin sokaklarında sersem sersem dolaşmak bile terapi gibi gelebilir.
Unutmayın çok kıymetlisiniz, kendinizi çok sevin, en çok kendinizi sevin ve en öne kendi huzurunuzu koyun. Önce can, sonra canan.
Konuşmak dertleşmek isterseniz her daim özelden de yazabilirsiniz, çok samimi bir üzüntü hissettim yazdıklarınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?