İnsanları dener misiniz???

DearesT

Yalan...yalann...
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
3.944
9
116
Ankara
evet sorum bu...sevgili eş anlamında sormuyorum, arkadaş, dost anlamında...
insanları hayatınıza dahil etmeden hatta ettikten sonra bile dener misiniz....?
nasıl?...şöyle...ben konuştuğumuz bir şeyi uzun bir süre sonra yine gündeme getirir yorumunu, cevabını alırım mesela...tutarlılığına bakarım...bu bir yöntem sadece benim için...sakın bana deli demeyin...yaparım...doğruyu söyleyenler benimle kalır...diğerleri yalnızca merhaba dediklerim olur...o yüzden az yanılırım insanlar ve tutarlılıkları konusunda...
Var mı sizin böyle deneme yöntemleriniz???

hımmmm bi düşüneyim. evet düşündüm ve verdiğin örneği çok sıklıkla yaptığımı farkettim. ayol çakal mıyız neyiz anlamadım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Evet denerim..
Mesala benim için önemsiz bir sırrımı anlatırım..
Bakarım ağzı sıkımı başka dostlarına bahs ediyormu..

hımmmm bi düşüneyim. evet düşündüm ve verdiğin örneği çok sıklıkla yaptığımı farkettim. ayol çakal mıyız neyiz anlamadım hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

çakalız tabi...ne sandın be yaa...
Evet denerim..
Mesala benim için önemsiz bir sırrımı anlatırım..
Bakarım ağzı sıkımı başka dostlarına bahs ediyormu..

yalnız değilim yani...iyi...:lepi::lepi:

Üzüntümde yüksek sesle teselli veren, başarımı alçak sesle kutlayan insanlar benim için dost değildir :) iyi kötü günümü benimle paylaşıyor mu ona bakarım

Bilmem...
Yok yok..Benim öyle şeytanlıklara kafam basmaz ayol!Masum ve namuslu genç kızım ben:gitme:
Zaten bir sırrımı anlatacaksam patlama noktasına gelene kadar susuyorum..
O güne kadar kim elini üzerimden çekmediyse o kurbanım oluyor.:tomato:
Sonra o birine anlatır mı diye hiç düşünmedim..
Anlattın mı yoksam aktraksiyonlarımı,maceralarımı sen?:mymeka:

Önceleri yapmazdim.Ama artik yapiyorum.Sadece ikimizin oldugu bir ortamda kendim ile ilgili,hic alakasiz bir seyi söylerim.Tamamen uydurmaca yani.Bir haftaya kalmadan da alirim sonucu iyi ya da kötü.

Bilmem...
Yok yok..Benim öyle şeytanlıklara kafam basmaz ayol!Masum ve namuslu genç kızım ben:gitme:
Zaten bir sırrımı anlatacaksam patlama noktasına gelene kadar susuyorum..
O güne kadar kim elini üzerimden çekmediyse o kurbanım oluyor.:tomato:
Sonra o birine anlatır mı diye hiç düşünmedim..
Anlattın mı yoksam aktraksiyonlarımı,maceralarımı sen?:mymeka:

herılttttttt...
cümle kk biliir ekşınlarını.ahhaaa....

Önceleri yapmazdim.Ama artik yapiyorum.Sadece ikimizin oldugu bir ortamda kendim ile ilgili,hic alakasiz bir seyi söylerim.Tamamen uydurmaca yani.Bir haftaya kalmadan da alirim sonucu iyi ya da kötü.

bu bana riskli gelir...sonuç garanti değil gibi..daha sağlamcıyım ben sanırsam...

evet sorum bu...sevgili eş anlamında sormuyorum, arkadaş, dost anlamında...
insanları hayatınıza dahil etmeden hatta ettikten sonra bile dener misiniz....?
nasıl?...şöyle...ben konuştuğumuz bir şeyi uzun bir süre sonra yine gündeme getirir yorumunu, cevabını alırım mesela...tutarlılığına bakarım...bu bir yöntem sadece benim için...sakın bana deli demeyin...yaparım...doğruyu söyleyenler benimle kalır...diğerleri yalnızca merhaba dediklerim olur...o yüzden az yanılırım insanlar ve tutarlılıkları konusunda...
Var mı sizin böyle deneme yöntemleriniz???

keşke yapsaydım. sadece çok kolay inanıyorum. denemiyorum. aslında bazı konuşmalarda kopukluklar hissetmiyorum değil. ama yok ben yanlış anlamışım deyip devam ediyorum.
öyle insanlar varki kendini,kendinden ,bile şüpheye düşürüyorlar. ya sen bana ,yok böyle değil ,demiştin dediğimde hayır ben var demiştim diyerek,, acabalarla bırakıyorlar...bu acabalar bazen çelişkilere,bir dediğini bir saat sonra farklı anlatmalara sonrada hatırlamıyorumlara ,öylemi demiştimlere,getiriyorsa ,işte o zaman anlıyorum ancak.
,ama ,iş işten çoktan geçmiş oluyor.. çok safım ya... evet. kendime çok kızıyorum. nasıl inanıyorum ben bunlara. nasıl. ondan sonra günlercee başağrısı ..

insanlara güvensiz olduğumdan denerim evet,
yalanlarını yakalamaya çalışırım,eğer söyledikleri yalansa,
hep aynı çizgidemi yoksa çizginin dışındada oynuyormu,
ağzı sıkımı,yoksa boşboğazmı diye çok yöntemle denerim,
ortaya bişey atar fikirlerini almak adına konuştururum,
sırrımı vermiş gibi anlatırım....
ama bazen bu yaptıklarım beni yanılttımı dersem,
evet yanılttı çünkü kendini öyle saklayanlar varkii,
öyle iyi oynyalanlar varkii,
ççookk sonraa anladım kim dost,kim düşman:delphin:
herşey deneyimle perçinleşince,akılcı oluyor bence:delphin:

Bir iki tane kazık yedim ama olsun...
Ne yapayım..
Düşe düşe öğrencem yürümeyi..:delphin:
Masumluğun gözü kör olsun:gitme:

insanları denemem...zamanla onları iyi tanımaya çalışır ve gerçek dostlarımı seçerim...fakat denemem....

keşke yapsaydım. sadece çok kolay inanıyorum. denemiyorum. aslında bazı konuşmalarda kopukluklar hissetmiyorum değil. ama yok ben yanlış anlamışım deyip devam ediyorum.
öyle insanlar varki kendini,kendinden ,bile şüpheye düşürüyorlar. ya sen bana ,yok böyle değil ,demiştin dediğimde hayır ben var demiştim diyerek,, acabalarla bırakıyorlar...bu acabalar bazen çelişkilere,bir dediğini bir saat sonra farklı anlatmalara sonrada hatırlamıyorumlara ,öylemi demiştimlere,getiriyorsa ,işte o zaman anlıyorum ancak.
,ama ,iş işten çoktan geçmiş oluyor.. çok safım ya... evet. kendime çok kızıyorum. nasıl inanıyorum ben bunlara. nasıl. ondan sonra günlercee başağrısı ..

bence artık denemeye başlayabilirsin...daha fazla geç kalmadan...

insanlara güvensiz olduğumdan denerim evet,
yalanlarını yakalamaya çalışırım,eğer söyledikleri yalansa,
hep aynı çizgidemi yoksa çizginin dışındada oynuyormu,
ağzı sıkımı,yoksa boşboğazmı diye çok yöntemle denerim,
ortaya bişey atar fikirlerini almak adına konuştururum,
sırrımı vermiş gibi anlatırım....
ama bazen bu yaptıklarım beni yanılttımı dersem,
evet yanılttı çünkü kendini öyle saklayanlar varkii,
öyle iyi oynyalanlar varkii,
ççookk sonraa anladım kim dost,kim düşman:delphin:
herşey deneyimle perçinleşince,akılcı oluyor bence:delphin:

haklısın bazıları hakkaten çok profesyonel...
adamın teki eskiden çok yakın bir arkadaşıma, trabzon gibi minnacık bir şehirde ve benim yan apartmanımda oturduğu halde ne senaryolar yazardı...Allahımmm...
kısmen yemiştik...en azından bir süre...ayıktık ama...aha bu da bize ders olsun oldu son cümlemiz...

bilerek denemem kimseyi ama söylediklerini unutmam kolay kolay...
yani o yüzden sonra yalan söyledigi zaman farkederim...
insanlari ve olaylari gözlemlemeyi sevdigimden seziyorum zaten böyle seyleri...
bu yüzden yanildigim cok az oldu....
herseyi sezdigimden bana yalan söylemek, kandirmak hatta süpriz yapmak bile cok zor...

bence artık denemeye başlayabilirsin...daha fazla geç kalmadan...

geç kaldım ..
. ama bundan sonra o saf ,oky yok. her söylenene inanan,acıyan,üzülen. .. ..
bundan sonra ,gardımı alarak, başlayacağım yeni arkadaşlıklara
deneyeceğim . evet... gerekiyor çünkü...

Belki de deneyenler doğruyu yapıyordur..
"Ben zaten anlamıştım,biliyordum onun öyle olduğunu" demek gerçekten güzel bir şey olsa gerek..:delphin:

Belki de deneyenler doğruyu yapıyordur..
"Ben zaten anlamıştım,biliyordum onun öyle olduğunu" demek gerçekten güzel bir şey olsa gerek..:delphin:

tabiki iyi lalişim...
budur diyemesem de, onda bişey var adını koyamadığım derim...derim di mi...derim...

Back
X