İnsanları dener misiniz???

ben bana bişey oldu mu hayır kısmına katılmıyorum...
senden içeri olanda yanılmak sana bişey yapmalı...yapmıyorsa gariplik vardır öyle değil mi...
ben ne kadar olduğumu bilirim...benim bildiğim sen de bilirsin ne kadar olduğunu...
kimin ne kadar olduğuna bakarım...arkamı dönerken korkmak korkutur beni...

benden içeri olan hiç kimse de yanılmadım ben...
yanıldıklarım benden içeri olmadığı halde hayatımda olanlardı...
tutunduklarım ve bana tutunanlar...
artık yok böyle insanlar hayatımda çünkü izin vermiyorum...
ondandır ki benden içeri olmayacak hiç kimseye kendimi açmıyorum...
sen bensin dedikten dedikten sonra da acabalarla uğraşmıyorum...
azıcık bir şüphe duyuyorsam daha ileri gitmiyorum...kesmiyorum da.. mesafeyi azaltmıyorum...
kimse için kendi faraziyelerimle hareket etmiyorum...
dolayısıyla korkmuyorum....

zemuszemus

olgunlukla karşılamak ayrı bana bişey olmaz ayrı...
bunu en son üniversite 2 de yaşadım...bir haftada 7 kilo verip aynı anda 5-6 uçuk çıkardım...
bana bişey oldu mu...evet...onu benden sanmıştım...değilmiş...üzüntüm yetmez mi...

işte böyle şeyler herkesin başına gelebiliyor, kötü bir anı olarak kalıyor sonra belki ama sadece anı yani...

yok ben denemem valla
direkt arkadaş olurum...
Zamanla kendini belli eder nasılsa ....:1closedeyes:
Beni denerlerse anlarım, anladığım andada kırmızı görmüş boğa gibi olurum...kötükedihüso
Deneme arkadaşım direkt sor işte...
:1closedeyes:

olgunlukla karşılamak ayrı bana bişey olmaz ayrı...
bunu en son üniversite 2 de yaşadım...bir haftada 7 kilo verip aynı anda 5-6 uçuk çıkardım...
bana bişey oldu mu...evet...onu benden sanmıştım...değilmiş...üzüntüm yetmez mi...

hepimiz yaşadık böyle şeyler...
ama işte bu grup benim bana tutunanlar dediğim grup...
dolayısıyla zaten hayatımda yoktular...benim var sandıklarım... senin var sandıkların gibi..
ne kadınlar sevdim zaten yoktular gibi olarak adlandırıyorum ben...
o eziyeti neden yaptın kendine yanıldığın için... kendine kızdığın için... öfken kendine olmasaydı gider başka yerden çıkardı o uçuklar... senden çıktığına göre kızgınlığın sanaydı...
belki bildiğin halde tuttun hayatında...belki başkaları gerçeği gözüne soktukları halde sen görmek istemedin... yok hiç sorun yoktu birden oldu deme bana ben buna inanmam...
deneme kısmına gelince...
ben ne olduğumu bildiğimden denenmiş olmaya da izin vermem...
bir insan beni beni haberim olmadan çeşitli mertebelerden geçiriyor ve bana bunun sonunda dostumsun diyorsa zaten hep kaygan zeminde hareket etmişiz demektir... bunu nasıl kabul ederim... bana atılmış en büyük kazıktır bu...
sonra... kim ki beni deniyor... beni deneyen benim tutarlılığımı ölçen, ne kadar sağlam... garantisi var mı kendinin... yok betiş kimse "o kadar" değil...
denenmiş olmak benim hazmedemeyeceğim bir durum...sınavı geçmek beni rahatsız eder mutlu etmez... o nedenle de hayır denemem ben insanları...

Durduk yere denemem, ama bana ters gelmeye başlayan birşeyler oluyorsa yani hafif böyle kıpırdanma şeklinde, ne bileyim Allah allah dedirtecek birşeyler olmaya başladıysa, hafifçe yoklarım (deneme diyelim.)

ınsanlara çok fazla güvenmemeyi 30 yaşımdan sonra öğrendim..

Güvenmeme derken yani bunu da abartmamak lazım..Tabii ki yeryüzünde yaşıyoruz uzayda değil, yeri gelecek güveneceğiz tabii hep de güvensiz güvensiz olmuyor ..

Güvensizlik bazen işe yarar..Nelerde mi?

--Çok özelinizi herkese anlatmayın, işte burda biraz güvensizlik iyidir.
--Sırrınızı hemen açmayın, burda da güvensizlik iyidir.
--Sizi çok çok mutlu edecek harikulade olaylarda hemen herkese bahsetmeyin, burda da güvensizlik işe yarar..
---Özel hayatınızda herkese güvenmeyin, güvensizlik burda da işe yarar.

Yukardakiler, benim tecrübelerime dayanarak oluşturduğum, benim için ilk sırada yer alan, güvensizliğin getirdiği güven durumları...

Bunun dışında, her dakika birilerini denemem, yukardakileri yaptığım için, çok da zarar görmüyorum artık..

bende denemem...........zaman içinde eger oldugundan farklı bir kişili varsa.....
hal ve hareketlerinden anlamaya çalışırım.......şunu desem ne diyecek yok bunu desem ne diyecek.......önceden aynı konuya şunu demişti diyede..........
ugraşmam.....kafamıda yormam...............
eger insan gibi biriyse.......bende sıkı sıkıya sarılırım ..........yan çiziyorsada kaybeden kendisi olur...........
baktım ....eskisi gibi degil...........
yol veririm eski samimiyeti kurmam..............

aslında iyide fikir bir bakıma deniyecegim bir kaç kişi var du bakalım ne olcak.......:delphin:

herkeside bazen kendim gibi sanıyorum.........
ay ben safmıyım neyim..........fisfisfisfisfisfis

Son düzenleme:
o hooooooooooo bircok deneme yöntemlerim var. çünkü öyle usta tilkiler varki gözlerinden sözlerinden felan anlaşılmıyorlar.

ama bazen bu beni üzüyor. bircok gizli sınavımda basarılı olup en önemli sınavda cakılanlara üzülüyorum

Denemem. Şimdiye kadar yapmadım çünkü hayatımdaki insanlar (eşim hariç) doğru insanlardır, öyle kolay arkadaş olmam oldummu da o kişi sağlam kişi demektir. Bu yaşıma kadar bana madik atan olmadı. Bu yüzden deneme yapmam ben.
Haa bu arada ben denenirsem ve bunu farkedersem o işide bitiririm.

yanliş insanlarin benim etrafimda yeri olmaz
o nedenle denemeye gerek duymam
suratini gördüm mü bi kişinin zaten
ne olduğunu şabbadanak anlarim:delphin:
çok zeki gördüm kendimi-tatlicadiarzu-

insanlara karşı oldum olası bi güven problemim vardır zaten özel bi yönten kullanmasamda o an aklıma geldiği şekilde denemeye tabii tuttuklarım olmuştur güvenimi kazananlarda şaşmadım bu zamana kadar ama kazık yediğim bir iki kişide olmadı değilşakkıdıama analizim yinede kuvvetlidir diyebilirim çünkü kazık yediğiminde gözünden okuyodum zatende boşwermişliğime gelmişti işte-tatlicadiarzu-

ben genel olarak denemem :umursamaz: sadece bişeylerden şüphelendiysem yada birinin yalanını yakaladıysam üstüne giderim bakalım yalan söyleme kapasitesi ne diye CADIARZU

onun dışında durduk yere kimseyi denemem denenmekten de hiç hoşlanmam :olmaz:

zaman zaman denerim, ama şu aralar çok sık deniyorum ne yalan sölim :delphin:

yok denemem çok fazla arkadaş edinmem kimseye de güvenmem...etrafımda samimi olduğum bir iki kişi var onlarda bana yeter,nasıl olduklarını biliyorum...

İnsanları denemem. Hiç öyle bir çabam olmadı. Ama kolay kolay kimseye açılmam zaten.
Genel sohbetlerde bulunurum emin olasıya kadar. En samimi göründüğüm insanda bile
beni zora düşürecek sırlarım yoktur. Belkide çok özelimi paylaşamayan biri olduğumdan;
acaba söyler mi, yada şimdi onaylar ama sonra yargılarmı gibi acabalar yoktur. Karşı
taraf bu şekilde bir yanlış yaparsa; bu onun hatasıdır der geçerim.....

denemeye lüzum kalmıyor ki,en iyi oynayan insan bir yere kadar rol yapıyor zaten,
zamanla herkes mayasını meydana koyuyor...onun için hiç efor sarfetmeye gerek yok...

ben çok yaparım.
bazen karşımdaki insanlara da bunu hissettiririm.
beni test mi ediyorsun derler,

bu bazen tepkisini ölçmek için olur,
mesela erkek arkadaşım olmak isteyen birine,ben bu gece bara gidiyorum ne diyeyim, siyah dekolteli elbise mi, kırmızı kısa elbise mi derim
tepkisine bakarım,
vayy yavrum kırmızı elbiseyi giy derse silerim,
niye gidiyosun kız başına ne işin var vs. derse tutucu bi insan olduğunu anlarım,
davetli değil miyim ya da gitmesen bugün birlikte gideriz falan derse biraz ideale yakındır kafamda.
bunun gibi örnekler aşırı çoktur hayatımda,tepkini ölçmeyi istedim diye de açıklama yaparım insanlara sonradan:)

Durduk yere denemem, ama bana ters gelmeye başlayan birşeyler oluyorsa yani hafif böyle kıpırdanma şeklinde, ne bileyim Allah allah dedirtecek birşeyler olmaya başladıysa, hafifçe yoklarım (deneme diyelim.)

ınsanlara çok fazla güvenmemeyi 30 yaşımdan sonra öğrendim..

Güvenmeme derken yani bunu da abartmamak lazım..Tabii ki yeryüzünde yaşıyoruz uzayda değil, yeri gelecek güveneceğiz tabii hep de güvensiz güvensiz olmuyor ..

Güvensizlik bazen işe yarar..Nelerde mi?

--Çok özelinizi herkese anlatmayın, işte burda biraz güvensizlik iyidir.
--Sırrınızı hemen açmayın, burda da güvensizlik iyidir.
--Sizi çok çok mutlu edecek harikulade olaylarda hemen herkese bahsetmeyin, burda da güvensizlik işe yarar..
---Özel hayatınızda herkese güvenmeyin, güvensizlik burda da işe yarar.

Yukardakiler, benim tecrübelerime dayanarak oluşturduğum, benim için ilk sırada yer alan, güvensizliğin getirdiği güven durumları...

Bunun dışında, her dakika birilerini denemem, yukardakileri yaptığım için, çok da zarar görmüyorum artık..

aynen ben de 28 yasina falan geldigimde ogrendim insanlara guven olmayacagini
cunku guvendigim, yapmaz dedigim insanlar beni cok sasirttilar
herkesi iyi niyetli saniyordum gencken (hala gencim :))
ne biliyim yuzume gulenleri gercekten oyle zannediyordum ama degilmis
cok hayal kirikligina ugradim zamanla insanlarin gosterdikleri yuzlerinin cogu zaman gercek olmadigin ogrenince...
keske ogrenmeseydim

ben çok yaparım.

mesela erkek arkadaşım olmak isteyen birine,ben bu gece bara gidiyorum ne diyeyim, siyah dekolteli elbise mi, kırmızı kısa elbise mi derim
tepkisine bakarım,
niye gidiyosun kız başına ne işin var vs. derse tutucu bi insan olduğunu anlarım,
davetli değil miyim ya da gitmesen bugün birlikte gideriz falan derse biraz ideale yakındır kafamda.
bunun gibi örnekler aşırı çoktur hayatımda,tepkini ölçmeyi istedim diye de açıklama yaparım insanlara sonradan:)
neden sildiğini anlamadım. kırmızı kısa elbise de çok güzel durabilir. belki de siyah dekolte elbiseden daha çok yakışmış olabilir sana...

ben çok yaparım.

tepkisine bakarım,

aslında bunu kastetmedim...denemektan kastım bu değil yani...
böyle bir deneme yapmam...yaparsam da doğru insan o durumda giy bakalım hangisi daha güzel oluyor diyebilendir belki...şu an öyle düşündüm en azından...
kanımca bu aralar kendimi ifade yeteneğimde azalma var...
karşıma çıkan her insan için değildi kastettiğim şey...
hani biri vardır...onda o ışık vardır...bir adım ileri gidebilir gibidir...heh o insanlar için kastım...sanalda zaten denemeye gerenk yok...sanal çünkü...3 mesaj sonra kişi kendini zaten çürütür...ya da 2 konu sonra...daha yeni yaşadık işte...
tabiki herkesin kendine göre bir tarzı var...ben kusursuz olduğum için değil karşımdakinin bana uygunluğunu anlayabilmek için yaparım bunu...yaptım, yapıyorum ve yapmaya devam edeceğim sanırım...adı güven problemi diyorsanız öyle olsun...kendi adıma benim için öyle değil...çünkü ben zaten buzzzz gibi zannedilişim nedeniyle çabuk kanka olabilen biri değilim...bu yüzden insanlar da bana genelde sonradan güvenir...
yani sözün özü...herkesin tarzı vardır...aslında herkes hayatına bir adım daha yaklaştıracağı insanı bir şekilde gözden geçirir..bendeki yöntem de budur...

Back
X