İnsanları Görmek İstememek ve Huzursuzluk

bendede var durum
insanlarla görüşmek istemiyorum.
bilmiyorum tanidiğim kişiler eskimiş gibi oluyor.
tanimadığım ile tanişinca içim açiliyor rahatlıyorum busefer dediğim hataya düşüyor .. sır vermiş gibi oluyorum kötü oluyorum..
ben kimseyle konuşmuyorum
içim içimi sürekli yiyip duruyorum
beni anlamaz diyorum öle düşünüyorum.
mutsuzlaşıyorum huzurum kalmadi.
yorgunum.. evlenince oldu bunlar oysa ben evlenmeden çok mutluymuşum.. ipimi elimi herşeyimi kocama vermişim gibi hissediyorum.

İçinde bulunduğumuz çağın laneti heralde. Hepimiz içten içe bu kadar çok çalışmamak istiyoruz sanırım. Instagrama bi giriosun millet geziyor boyna aşağı kaydır imren imren dur :KK70: Kendi hayatına bakıyorsun tam tersi. Özelde çalışan patrondan şikayetçi, memur olan üretememekten, kendi işi olan stresten. Şahsen üçünü de denemiş biri olarak üçünün de kötü olduğunu en güzelinin emeklilik olduğunu düşünüyorum artık. Ama bu boş oturduğun bi emeklilik değil. Dışarıya çok çıkma mecburiyeti olmadan ufak tefek zevk aldığın bi iş yaparak hayatını devam ettirdiğin bi emeklilik. Benim idealimdeki o. Ama şu konjonktürde çok zor. Bundan beş sene önce daha yakındım. Hırslarımın kurbanı oldum adeta :)
sosyal medyaya takip etmiyorum:D;
bak o yönden iyiym:)
insanin bişey öğrenmeye ihtiyaci var bence faydali tarafa bakmalısın.

Ben zaten bos duramam ya insanlarin geneli oyle diye yazdim kimsenin bisey urettigi yok.
insan bişey deyince aliniyor demi ben öleyim mesela.
ama dediğim tık olsa..
yoruldum gerçekten.. :/ öğrenmek istediğim herşeyin peşindeyim.

Bi kaç yerde daha yazmıştım.
Theta healing, bi araştırmanı tavsiye ederim.

Bende de kayıp sonrası anksiyete miras kaldı. Çok şükür yönetim şu an benim elimde. Ola ki elimden kaçarsa ilk gideceğim yer olacak.
Okb’li arkadaşımı günde 4 değişik hap alıp etki etmezken ( intiharı bile düşündü ), insan içine karıştırdı.

Tabi önce inanacaksın. İnanmazsan bence etki değeri sıfıra yakın olur. Çünkü tamamen inanmak üzerine kurulu.

Ben cok inaniyorum ama nereden baslayacagimi kime guvenip bilincaltimi emanet edecegimi bilmiyorum..bi de bir suru cesidi var..derin kazma, dna, alan temizligi vs. Kafam karisik. Saplantili dusuncelerimden olumsuz bakis acimdan kurtulmak istiyorum. Theta konusunda yonlendirebilir misiniz cok memnun olurum

İçeriğini bilmiyorum
Biyoenerji uzmanı imiş kadın.
Hem konuşuyor, hem elleri ile vücudun belli noktalarına dokunarak bir şeyler yapıyor hem bazı aletleri var dedi Teyzem, daha detayın sormadım :)

Keske adini vs ogrenip bize aktarsaniz. Deneyim sahibi kisiler en iyi yol gosterici cunku insan kime guvenecegini bilemiyor ve hepsi cok pahali 😭

Annem çooook konuşuyor.Bir insan her şeye şikayet eder mi,ediyor.Allahım bazen cidden sırf onun yüzünden intihar etmek istiyorum.Bu nedenle artık çok konuşan insanları görünce iletişimimi kesmek için elimden geleni yapıyorum.Cidden bazen çok konuşan insanlar,çok şikayet eden insanlar hiiiç çekilmiyorlar.O yüzden yalnız değilsiniz,merak etmeyin.

Bende yeni birilerini tanımak, hayatıma yeni insanları dahil etmek istemiyorum, var olanları da temizliyorum zati. İnsanlardan soğuma zamanıma geldim yalşlanıyorum zaar :)) şimdi bende mi psikolojik rahatsızım. Yooo hiç de değil, en akıllı olduğum dönemdeyim, bence kendinize boşa yüklenmeyin.

Keske adini vs ogrenip bize aktarsaniz. Deneyim sahibi kisiler en iyi yol gosterici cunku insan kime guvenecegini bilemiyor ve hepsi cok pahali 😭

bana safsata geliyor 🤷🏻‍♀️ kendi inanmadığım bir şeyin de ismini vermek doğru gelmiyor açıkçası. Birinin parası üzerinde şuna git buna git gibi bir sorumluluktan da hoşlanmıyorum.
Istanbul beylikdüzünde kadın.
Biraz araştırırsanız bulursunuz zaten.

Yaklaşık 10 yıl önce yani 30'lu yaşların başında bünyemde vuku bulan anksiyete problemi şu sıra tekrar pat diye düştü hayatımın ortasına. İnsanların söylediklerini yaptıklarını çok takar oldum. Ani bir kararla evlenmiş olmamın da payı büyük sanırım. Gün içinde çok huzursuzum uykularım bölünüyor. İşlerimi erteliyorum. Belli ki depresyondayım tamam ama ölümümü düşünmek acayip bir huzur veriyor. Hayatın velvelesiyle uğraşmak yerine mutlak bir dinginlik fikri cezbediyor ne yalan söyleyim. Hipokratın zamanında ömür ortalaması 40mış ya kötü mü yaptık acaba insan ömrünü uzatarak. Libidom desen yerlerde aldığım ilaçlar fayda etmiyor, anında etki eden sakinleştiriciler bile etki etmiyor artık. Doktora git yazmanıza gerek yok çünkü hali hazırda gidiyorum zaten bir dizi psikaytrist arkadaşım var. Alternatif tıp olur çok absurd bile olsa sizde etki eden herhangi bir şey varsa paylaşır mısınız? Ben çoğu insanda anksiyete bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Yakın çevremdeki arkadaşlarım da benden farklı değiller zira. Yeni insan tanıyım desem çok konuşuyorlar genelde tanımanın kıyısından vazgeçiyorum. Susmuyorlar dinleyemiyorum. Çoğunlukla tek başınayım. Ama bu kendi kabuğuna çekiliş artık kimseyi görmek istememe haline geldi bende. Var mı diyeceğiniz iki kelam aynı dertten mustaripsek konuşsak bile yeter. Hoş benim gibilerle konuşuyorum da ne oluyor :KK70: Neyse anladınız siz...
Bir hafta önce aynı düşüncedeydim

Sürekli yazıyorum uygulayan var mı bilmiyorum ama meditasyon çarem oldu. İlk bi anksiyete atağı sırasında yaptım. Kafamın içindeki düşünceler susmuyodu. O yüzden faydasını daha net görmemi sağladı direkt rahatlatarak. Şimdi bir haftadır her gün yapıyorum bir uygulamadan ve cok rahatlatıyor. Başlık başlık var. Ben kabullenme, özgüven, kaygı olanları yapıyorum hepsi 7-8 parça. Benim sorunum kabullenememekmiş mesela bunu fark ettim. Özgüvenim de düşükmüş.

little bird, meditasyonla ilgili bahsettiğiniz uygulama hangisidir, rica etsem bilgi verebilir misiniz

Şans eseri gördüm yorumunuzu bildirim gitmesi için başına @ koymanız gerekiyor, yani @ sonra kullanıcı adı bitişik olarak. Özelden yazayım belki reklama girer
Ya evet '#' falan koydum olmadı, bi türlü '@' koymak aklıma gelmedi, kaldım öyle 🙂
Tekrardan teşekkür ederim, sağolun

Bende valla görmek istemiyorum kimseyi ya
İnsanlar iğrenç leş geliyor
Kendimi izole etmek istiyorum mümkünse

Kursa yazıl yapabileceğin bir hobi de zorlamaya çalış kendini .
Zamanla açılırsın umarım .
Çoğu insana tahammülüm yok benim de .
En son biri yeryüzünün altında yaşayanlar var diye ısrar ediyordu tmm teyze dedim geçtim .
Biri de zorla elma yedirmeye çslıştı ülserim var dokunuyor dedikçe elma bu elmaaaaa hiç bişey olmaz çok faydalı dedikçe ona da tmm teyze dedim :KK70: :KK70:

Ben cok inaniyorum ama nereden baslayacagimi kime guvenip bilincaltimi emanet edecegimi bilmiyorum..bi de bir suru cesidi var..derin kazma, dna, alan temizligi vs. Kafam karisik. Saplantili dusuncelerimden olumsuz bakis acimdan kurtulmak istiyorum. Theta konusunda yonlendirebilir misiniz cok memnun olurum
Hepsinin sıralaması var. Nasıl hastalıklarda direk ameliyata alınmıyorsa bunu da ona göre uyguluyorlar.
Biraz soruşturacaksınız civarda en iyisi hangisi diye. Çünkü bu eğitimi almak çok kolay ama aynı enerjiyi veremez hepsi maalesef.
isim bilmiyorum sadece yöntem hoşuma gidiyor.

Back
X