- 7 Aralık 2018
- 7.389
- 19.005
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Arkadaşlar kafama takılan bi konu var ben geçen yıl bi arkadaşımın sevgilisine laf olsun diye fal bakmıştım öyle sallama amaçlı babanla amcan arasında problem var küsler dedim oha nerden bildin falan dedi falı bitirdiğimde çocuk çok şaşırmıştı o arkadaşımda beni falcı belledi ortak arkadaşlara yaymış onlar da baktırıyo bi gün içinde on kişiye baktım hepsi şaşırdı kaldı büyücü müsün diyenler falan oluyo neyse işte arkadaşlarımdan bir tanesinin tanıdığına baktım evliliğinde sorunlar olduğunu söyledim baya detaya indim kadın ağlamaya başladı tavsiye ver nolur napmam lazım seni karşıma Allah çıkardı gibi şeyler söyledi annem yaşında kadını o halde görünce içim burkuldu. Şimdi sorun şu ki ben büyücü falan değilim faldan falan da anlamam telvelere bakmıyorum bile fincanda bi yere odaklanıp sallıyorum o an ne eserse onu söylüyorum hitabetimde çok kuvvetlidir yarım saat fal bakarım hiç de sıkılmam ama dediğim gibi falcı falan değilim öyle adım çıktı ben de hiç bozmadım ama artık kötü hissediyorum özellikle o kadından sonra resmen kandırmışım gibi hissettim sizce bu yaptığım şey kandırmak mı? Arkadaşlarıma söylemeli miyim ben de böyle bi olay yok sallıyorum diye? Yani eğlencesine yapıyodum ama iş farklı yerlere gitmeye başladı