İnsanları kırmak mı gerek

Ben bana cocuk soranlara susmuyorum ya noldu universteye kadar sen bakican galiba yoksa niye sorasin diyorum susuyor bazilari akillanmiyor acikca belki olmuyor ne hakla sorabiliyorsun diyorum bir tanesii aa nasil evlendinki dedi, cok sansliyim iste sende karsidan izle dedim. Hadsizlikte son yok.
Sakin sakin cevap verin hakediyorlar ya.

Ben bana cocuk soranlara susmuyorum ya noldu universteye kadar sen bakican galiba yoksa niye sorasin diyorum susuyor bazilari akillanmiyor acikca belki olmuyor ne hakla sorabiliyorsun diyorum bir tanesii aa nasil evlendinki dedi, cok sansliyim iste sende karsidan izle dedim. Hadsizlikte son yok.
Sakin sakin cevap verin hakediyorlar ya.

nasıl evlendi ki mi dedi. oha !
ya bizim ülkemizde kadınlar arası kıskançlık had safhada. en büyük başarı evlilik ve çocuk olarak görüldüğünden de hep buradan baltalamaya çalışıyorlar.

Ne var ki bunda siz bundan yaralıysanız size batmış olabilir soru ama genel geçer her yaşı 30 a dayanmış kadına erkeğe sorulur soruyorlar bence biraz daha birbirimize tahammül etmeliyiz yoksa hayat çekilmez hala gelir

nasıl evlendi ki mi dedi. oha !
ya bizim ülkemizde kadınlar arası kıskançlık had safhada. en büyük başarı evlilik ve çocuk olarak görüldüğünden de hep buradan baltalamaya çalışıyorlar.

Cogu uye bilir benim tibbi olarak bugunun sartlarinda cocuk sahibi olmam imkansiz.
Yani konusma gercek oluyor ama karsimdaki azcik akilsiz diyeyim
Evet aciyarak dedi.

Cogu uye bilir benim tibbi olarak bugunun sartlarinda cocuk sahibi olmam imkansiz.
Yani konusma gercek oluyor ama karsimdaki azcik akilsiz diyeyim
Evet aciyarak dedi.

valla kardeşim dediğim en en yakın dostum evleneli 3 sene oldu. 1 kere bile ben ona sormadım bu konuyu.
çocuk çok özel ve hassas bir konu.
kadının düşmanı kadın dedikleri tam olarak bu işte.
sizin hayatınızı kıskandıkları için böyle yapıyorlar.

sımsıkı sarılmak istedim size..

valla kardeşim dediğim en en yakın dostum evleneli 3 sene oldu. 1 kere bile ben ona sormadım bu konuyu.
çocuk çok özel ve hassas bir konu.
kadının düşmanı kadın dedikleri tam olarak bu işte.
sizin hayatınızı kıskandıkları için böyle yapıyorlar.

sımsıkı sarılmak istedim size..

Cok tesekkur ederim 😍
Ay yok zerre umrumda degil su an baska tesiste isle ilgili cok problem yasiyor zona cikardi ne beni ne baskasini gorecek hali kaldi hep baska hayatlari kurcalardi ama ztn ne ilk ne son nede esimle ben umursariz..
Degmez ne kimsenin hayatina kafa yoracak vaktim var nede onemserim

böyle insanlar hep olacaktir. bende denk geldim ve bana iyi gelen sey sınır koymak oldu, bunu burda başka bir konudada söylemiştim ( piskolog tülay kök). Artik eskisi gibi insanlar bana rasgele akillarina geleni soramiyorlar, daha ciddiye aliyorlar.

toksa alinmadigimi filan dusunurlerdi saygi duymazlardi laf sokup dururlardi.

size evlen veya cocuk yap diye baski kuruyorsa “ ay canim benim ideallerim var hem seni görünce gözüm korkuyor ben böyle yapmam vallah” diyip sakay vurun mesela.
veya isinize burun kivicina göz temasi kurup “ cok sukur ben isimden cok memnunum ve yaptigim is cok begeniliyor” diyin ve tepkisini izleyin, izlendigini hissedince tedirgin oluyorlar genelde
Süpermiş 👏

Bugün iş yerinde benden yaklaşık 7 8 yaş küçük bi kız muhabbetin ortasında ee ne zaman evleniyorsun dedi. Baktım şöyle bi “sanane” diyecektim demedim. Üzerine yaşımı sordu gülerek. Annem de dedem de ne olursa olsun kimseye karşı kötü söz kullanmayan insanlar öyle gördüm ama iş hayatı özellikle kamu… “ee sen ne zaman doğuracaksın sen evlenmemi merak ediyorsan benimde kocanla münasebetine karışma hakkım var” diyeceğim ortalık karışsın. Akşam oldu hala haddini bildirmediğim için içimde kaldı.

Hadsiz insanlarla baş edemiyorum
Evet insanları kırmak gerekiyor.

Cok tesekkur ederim 😍
Ay yok zerre umrumda degil su an baska tesiste isle ilgili cok problem yasiyor zona cikardi ne beni ne baskasini gorecek hali kaldi hep baska hayatlari kurcalardi ama ztn ne ilk ne son nede esimle ben umursariz..
Degmez ne kimsenin hayatina kafa yoracak vaktim var nede onemserim

burunlarımız en çok yüzümüze yakışıyor :)

gelip derdini açanı dinlerim, akıl isteyene destek olurum. ama durup dururken ikirciklik yapmam.
zaten böyleleri aynen bu şekilde yaptıklarının karşılığını hep görüyor.

ben iyi niyetinden suphe etmedigim insanlara guler gecerim, hani bazen insanin niyeti kotu degildir ama gaf yapar dusuncesizlik eder,onemli degil, ben de yaparim bir gun belki diyip cok uzerinde durmam.

ama kotu niyetinden direk eminsem, direk yok sayarim. ve bence en guzel cevap da budur. dusunsenize birine bir sey diyorsunuz iyi veya kotu, hic bir tepki almiyorsunuz, hele ki is ortaminda bu derece birini yok saymak super bir ders olur o kisiye bence.

Back
X