İnsanları Kırmayayım Diye Kendim Kırılıyorum

bence karşı tarafı kırmamak ödün vermek demek olmamalı.Söylenecek bi şey varsa eğer kibarca söylenebilir,üsluptur önemli olan.

Garip Bİr Davranış Bİçimim Var Benim

Bu da Gerek İşte Gerekse Özel Haytta Sanki Herkesle İyi Geçinmek Zorundaymışım Gibi Hİssetmem.

Öyle Böyle Bir His değil Çok Yoğun İçimi Sıkan Bİşey.
Kİmseyi İncitmemek Adına İyi Sürekli İyi Davranmak Zorundaymışım Gibi Hissediyorum.
Ama Bu Şu Anlama Gelmiyor Tabiki Herkesin Her İstediğini Her Söylediğini Kabullenmiyorum Ben de Gerektiği Yerde Gerektiği Şekilde Tavrımı Koyabiliyorum. da Bu Farklı Bİşey Birine Sİnirlenip Çok Sert Davrandıysam Mesela Sonra Pişman Olup (haklı Olsamda) Gönlünü Almaya Çalışıyorum. Çokda İletişim Kurmak Zorunda Olmadığım Bİr İnsanda da bu böyle.

Çok DÜşündüm Bunun Üstüne Sanırım Bende Kaybetme Korkusu Var Aşırı Derecede Hemde.
Hayatımda olan Hiç kimseyi Hİç birşeyi kaybetmeye Asla Tahammülüm yok. Sanırım Buda Küçük Yaşta Babamı Kaybetmemden Kaynaklanıyor.
Nasıl Başa Çıkacağımı Bİlmiyorum
Bİliyorum Bİraz Karışık Oldu tam Olarak İfade Edemedim Şuanda :44:Ama Umarım Anlayabilirsiniz

şuan çok şaşkınım sanki bu yazıyı ve yazdım günü oldu.
bende aynı sorun var ve ben cok sıkıldım neden hep ben idare edıyorumn insanları neden artık bana agır gelıyuor neden ben kımse kırılmasın dıye urasırken ınsanların umrunda deyıl kısa bır sure once prof nevzat tarhanın bır programını dınledım.hoca şöyle diyordu karsıdakı insanları kırmama için okadra ayrıntıya gırip konusanlar muhakkak bır dr gorunmesı gerektıını soyledı ve şimdi sizinde benım durumuzda olmamız ben sadece ben kendımı.bilirdim sıkıldım artık bu durumdan sen neler yapıyorsun nasıl aşmaya calısıyorsun ben cok zordayım insanları kırmayacagım dıye ben iyice salak yerıne gırıyorumgelceklerı bılıyorum dogruları ama onu haklı cıkarıyorum yeterkı sorun cıkmasın kırmayaım dıye oldukı kırdım demı o gunum cok rezıl gecıyor takı arayıp anlasana kadar cıkdıracagım yanı ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

Daha dün biri 5o yaşındaki adam morelimi bozdu yavru terir köpeğimiz var benim köpeğime düşük ırk dedi kendi köpeğinin değeri 4000 tl miş kendi köpeği çok akıllıymış manyak adam evdeki hanımı kaçmış gitmiş söylenecek çok şey vardı ama sustum!

e arabamı bu canım düşüğü olsun :)

her ırkın ederi (fiyatı) farklıdır. ama değeri aynıdır. bunuda seven anlar.
3 köpeğim var 3ünün de ırk fiyatları farklı ama bende değerleri aynı...
fiyatı değil hayvanın bahtı değeri yüksek olsun aaaaa.....
hususi laf sokmak için görüşün bir ara laf söylemeden rahat bırakmayın..
allah bilir çiftleştirmek ticaret yapmak için almıştır köpeğini...

konu sahibi endozlem,
konuyu kendim açmışım gibi geldi inanki...
ben de babamı 7 yaşındayken kaybettim.
çok sevdiğim insanları kaybetmekten çok korkuyorum. ve birine çok kızsamda ya ölürse diye kırmak istemiyorum...
bazen esiyorlar ama öfke patlamaları yaşadığım oluyor. bu sfer herkese çatıyorum sonra sabahı zor ediyorum. çözümü yok gibi geliyor... sadece birşeylerle meşgul olup kafa dağıtmak.. insanlara değil hayvanlara sararak uzaklaşıyorum işte...

Son düzenleme:
Garip Bİr Davranış Bİçimim Var Benim

Bu da Gerek İşte Gerekse Özel Haytta Sanki Herkesle İyi Geçinmek Zorundaymışım Gibi Hİssetmem.

Öyle Böyle Bir His değil Çok Yoğun İçimi Sıkan Bİşey.
Kİmseyi İncitmemek Adına İyi Sürekli İyi Davranmak Zorundaymışım Gibi Hissediyorum.
Ama Bu Şu Anlama Gelmiyor Tabiki Herkesin Her İstediğini Her Söylediğini Kabullenmiyorum Ben de Gerektiği Yerde Gerektiği Şekilde Tavrımı Koyabiliyorum. da Bu Farklı Bİşey Birine Sİnirlenip Çok Sert Davrandıysam Mesela Sonra Pişman Olup (haklı Olsamda) Gönlünü Almaya Çalışıyorum. Çokda İletişim Kurmak Zorunda Olmadığım Bİr İnsanda da bu böyle.

Çok DÜşündüm Bunun Üstüne Sanırım Bende Kaybetme Korkusu Var Aşırı Derecede Hemde.
Hayatımda olan Hiç kimseyi Hİç birşeyi kaybetmeye Asla Tahammülüm yok. Sanırım Buda Küçük Yaşta Babamı Kaybetmemden Kaynaklanıyor.
Nasıl Başa Çıkacağımı Bİlmiyorum
Bİliyorum Bİraz Karışık Oldu tam Olarak İfade Edemedim Şuanda :44:Ama Umarım Anlayabilirsiniz
ben bazen kırıyorum ama sonradan bin pişman oluyorum :50::50:

Back
X