İnsanları tanımaya başladıkça yanlızlığı seviyorum...

Reis6161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
65
25
3
38
Ben eşimden ayrılalı yani boşanalı ki (bu kelimeyi kullanmak bile bazen zor geliyor) 3,5 ay oldu...şuan bakıyorumda iyi günümde hep yanındayız söyleyenler bugün yoklar...dahada kötüsü herkezin böyle tekme yiyince gerçek yüzünü görmek daha da ağır geliyor...bazen böyle karşımdakilerini anlamaya çalışırken aklım duruyor:( sadece içimi dökmek ve dertleşmek için sizlerle paylaşmak istedim...

Gülerken hep birlikte gülersin de ağlarken yalnız ağlarsın

Kötü gününde yanında olanlar, iyi mutlu gününde yanında değilse daha çok koyuyor inan. Asıl o zaman anlıyorsun ki mutlu olmanı istemiyor bazı insanlar. Bu dostunda olabilir. Bana daha acı gelir...

Kötü gününde yanında olanlar, iyi mutlu gününde yanında değilse daha çok koyuyor inan. Asıl o zaman anlıyorsun ki mutluluğunu çekemediğini. Bana bu daha acı geliyor...
Bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama inanın böylesi daha acı çünki kötü gününde daha çok arıyorsun konuşacak seni iyi anlayacak yaralarını birlikte saracak insanlar...ama yok.

Günlük tur ya da koy karşına bi sandalye,samimi bi arkadaşmış gibi onla konuş

Ben eşimden ayrılalı yani boşanalı ki (bu kelimeyi kullanmak bile bazen zor geliyor) 3,5 ay oldu...şuan bakıyorumda iyi günümde hep yanındayız söyleyenler bugün yoklar...dahada kötüsü herkezin böyle tekme yiyince gerçek yüzünü görmek daha da ağır geliyor...bazen böyle karşımdakilerini anlamaya çalışırken aklım duruyor:KK43: sadece içimi dökmek ve dertleşmek için sizlerle paylaşmak istedim...
Daha taze sayılir...
Alışacaksınız .... göreceksiniz..gülüp geçeceksiniz yaşanılanlara ....
Sonra bir bakmışsın " ne kadar güçlüymüsüm ben " diyorsun :KK14:

HerkeZ yazınca da bı Zeynep güven geliyor aklıma
Zaten o ay ben senin her gününde yanındayım diyenler senin ayağın takilsa hopp kacıverirler:(
İnsanın tek dostu kendisidir

Daha taze sayılir...
İnşallah inanın güçlü olabilmek için dimdik ayakta durabilmek için çabalıyorum...ama işte bazen ister istemez iyi günümde yanımda olanlar aklıma geliyor üzülüyorum..

Daha taze sayılir...
İnşallah inanın güçlü olabilmek için dimdik ayakta durabilmek için çabalıyorum...ama işte bazen ister istemez iyi günümde yanımda olanlar aklıma geliyor üzülüyorum..

Bilmiyorum haklı olabilirsiniz ama inanın böylesi daha acı çünki kötü gününde daha çok arıyorsun konuşacak seni iyi anlayacak yaralarını birlikte saracak insanlar...ama yok.
doğru söylüyorsun, şu an kötü günündesin ve derdini paylaşacak kimsen yok. Cnm. Kardeşin, annen vardır sanırım. İletişiminiz nasıl. Şükürler olsun ki en yakın dostum annem. En iyi arkadaşım o. Üzülme... En kötüsü biz varız...
Anlat sen, dinleriz cnm...

HerkeZ yazınca da bı Zeynep güven geliyor aklıma
Zaten o ay ben senin her gününde yanındayım diyenler senin ayağın takilsa hopp kacıverirler:KK43:
İnsanın tek dostu kendisidir
Kötüsüde nedenini sorunca hep bir kaçamak yalan cevaplar geliyor...aptal yerine konuluyorsunuz

Iyi ya da kötü gününüzde yanınızda olanları/ olmayanları bir kenara bırakın
Varsalar Allah razı olsun
Yoksalar da şükür diyip geçin gitsin ..

Kötüsüde nedenini sorunca hep bir kaçamak yalan cevaplar geliyor...aptal yerine konuluyorsunuz
Çok da değer vermemek gerek insanlara
Gerçek dostluk pek yok artık
Gençken yediğim içtiğim ayrı gitmeyen DOSTLARIM ben ölüm kalım savaşı verirken bı geçmiş olsun demedi
Darılmadım alınmadım
Rehberimden sildim gitti

doğru söylüyorsun, şu an kötü günündesin ve derdini paylaşacak kimsen yok. Cnm. Kardeşin, annen vardır sanırım. İletişiminiz nasıl. Şükürler olsun ki en yakın dostum annem. En iyi arkadaşım o. Üzülme... En kötüsü biz varız...
Anlat sen, dinleriz cnm...
Anneme çok anlatmak isterdim ama hasta ve bu halde ona anlatıp daha kötü olmasını istemem, o yüzden çoğu şeyi içimde yaşıyorum...bazen dayanıyor bazende boğuluyorum

Bilmiyorum ama sanki nekadar canın yanarsa okadar gülmeyi sevinmeyi ve mutlu olmayı unutuyor insan...

Bilmiyorum ama sanki nekadar canın yanarsa okadar gülmeyi sevinmeyi ve mutlu olmayı unutuyor insan...
Zamanla anlayacaksın..inan gülmek,sevinmek,mutlu olmak daha kıymetli oluyor şu yaşadıklarından sonra..o aradığın insanların yokluğu da koymuyor

Üzülmemek için kimseye sırtını yaslamayacaksın.Her zaman dik durup kendin için çabalayacaksın.Hayat bu kimi eşten gülmez,kimi ana babadan,kimi evlattan,kimi arkadaştan...Biz bilebilir miyiz,şu an sıcak evimizde otururken yarın ummadığımız nelerle karşılaşacağız? Boş insanları hayatımızdan çıkarmalı ve sadece kendimize güvenmeliyiz.Yaşadıklarınız zor sizin de sınavınız buymuş...Değmeyecek şeyler için kafanızı boş şeylerle meşgul etmeyin.Allaha dua edin,tevekkül edin yeter.

Back
X