İnsanların bana bakışı..

valardohaeris

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2016
14
2
1
34
Kızlar benim fazlaca tuylenmem var yüzümde boynumda kollarimda ve ben bunları almama rağmen çıkış aşamasında kötü duruyor tüylerim de çabuk çıkıyor baş edemiyorum insanların dikkatli bi şekilde beni incelemesinden öyle rahatsızım ki ben elimden geleni yapıyorum insanlar neden bu kadar düşüncesiz kendimi çok kötü hissediyorum onlar öyle bakınca çok üzülüyorum..Nasıl bunları onemsememeyi öğreneceğim ben?

Zamanla.Onlar hep bakacaklar çünkü.Sen de zamanla alışacaksın.Kökten çözümü bulana kadar.

Çünkü o kadar tüylerini kafana takmışsın ki büyük ihtimal fark etmeden sözlerine davranışlarına yansıyor. Çözümü basit, iğneli epilasyon 1 yılda %80 gidiyor nereden mi biliyorum çenemden sakal gibi idi ama şimdi hiç kıl yok :KK45:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar benim fazlaca tuylenmem var yüzümde boynumda kollarimda ve ben bunları almama rağmen çıkış aşamasında kötü duruyor tüylerim de çabuk çıkıyor baş edemiyorum insanların dikkatli bi şekilde beni incelemesinden öyle rahatsızım ki ben elimden geleni yapıyorum insanlar neden bu kadar düşüncesiz kendimi çok kötü hissediyorum onlar öyle bakınca çok üzülüyorum..Nasıl bunları onemsememeyi öğreneceğim ben?
canım ağda yap azalıyo

Ne biliyor musun? Bütün insanlar olarak kıllıyız zaten. Kimisi her yerini alır, kimisi lazer yaptırır kimisi salar gider. .. Ama unutmaki hepimizin yapısı bu. Hepimiz bunlarla uğraşıyoruz kendimizce. Sen de bil bu doğal birşey ve işte sakal bıyık, kaş, kol bunları ağda ile al azalır zamanla. Olduğu kadar...

Lazer, iğneli epilasyon, ağda bunlar ilk önerilerim bunlara yanaşmazsan tüy sarartıcı krem var bakabilirsin ama kullanırsan dikkat et uzun süre yüzünde bekletme yakabilir

Zerdeçal maskesi dene. Yüzdeki tüyler için çok tavsiye ediliyor, bi araştır

Eskisehirdede dakikasi 1 lira. Ben gecen sene koltuk altim icin gitmistm acisina dayanamayip yarisina gelmeden cikmistm. Yüz icin igneli uygn degil bence

Seneler evvel lazer yaptırmıstım tüm vucut olarak

Son birkac aydır çene bolgemde ve boyun kısmımda tüylenme olustu

Eve philips in lazer makinasını aldım
500 tl gbi bir fiyata
Çalışıyor musunuz
Bu rakamı verebilrseniz ben cokkk memnun kaldım
İnsanlardan ziyade kendim rahatsız olmaya baslamıstım

Size öyle geliyor olmasın. Herkes kaymak gibi mi? Kollarındaki farkedilir derecedeki uzun kıllara hiç dokunmayan fıstık gibi kızlar görüyorum ben. Herkes olağan tüyleri çok ta önemsemiyor demek ki. Ben de alıyorum kollarımı falan ama yüzümde kaş, bıyık haricinde yanaklarıma falan hiç dokunmam, biraz belli de oluyor üstelik. Ama beni rahatsız edici boyuta gelmediği sürece dokunmayacağım da. Mükemmel olmak zorunda değiliz ve kimse de, kimse de mükemmellik aramıyor.

Back
X