• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanların benim hakkimda gorusleri ....

Melisammelisay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2017
65
44
3
Merhaba kadinalr kulubu

Pskolojim okadar bozulduki evliligim arkaslarim is ortami

Cok yogun agir bi iste calisiyorum
1 tane oglum var .
Okadar seyler yasadimki kucuklugumden beri anlatsam anlatamam . Dusunmeye bile tahamul edemiyorum yasadiklarimi
Bunun uzerine baskalarin düşünceleri
Cok yoruldum artik 23 yasinda tukendim hizli yasamakmi desem herseyi erken yasta mi yaptim desem yoksa bu kucuk yastami geldi basima bunlar desem yada benim aptalligimmi . Evet tek gercek sahip oldugum oglum sukurler olsunki hic pisman olmadigim tek sey oglum .
Neyse konuya dönüm

Evet esim benden yakisikli karizmatik bunun zaten farkindayim .
Belki sevmem gozumde cok yakisikli geliyor olmasidir ama oyle degil herkesin gorusu dusunceside oyle .
Sevgilik zamaninda birkac kez işittim sakayla karisik evlendigimde bikackez işittim yani soylendi kimler oldugunu bile hatilamiyorum is degisikligi arkadas sehir degisikligi nereye gitsem duydum .

Ve bugun bittim iste . Artik canima tak etti zaten yasadiklarim agir
Ruhum bedenim yorgun .
Bugun esim is yerine geldi . Ve is arkadaslarimla tanisti .
Benden ustun is arkadaşımız la kahve icti
Ama esim gittikten sonra sakayla karisik iki arkadas . Sen nerden buldun bunh
Yok iste iyi bulmussun sonra yanlis anlama falan ama bozuldum yeter artik ya yeter yuzume vurmayin bukadar yeter zaten kendimi begenmiyorum ozguvenim bitik . Yeter daa . Kendi aralarında nekadar karizmatik demeleri ve bunlari digenler erkek ve en agiri bide ona bak melisamnelisaya bak deyip gulup şakalaşma si .

Tek diyebildigim gönül bu demem
Ve sizide gorurum ozaman bende söyleyeceğimi biliyorum diyip sakayla konuyu kapattim.

Yasamaktan sogudum rabbim beni affet ama kullarin beni cezalandırıyor . Tek dilegim allahim yardim et isyanlarimi affet ...

Kocanız sizden daha iyi bir tipe sahipmiş. E yani ne var bunda? Dış görünüş sizin için niye bu kadar önemli? Dış görünüşe veya başkalarının dediklerine bu kadar önem vermek biraz sığ bir bakış açısının göstergesi değil mi?

Bence sorun insanlar değil de kusura bakmayın ama sizin bakış açınız. Size “Sen nerden buldun bunu” diyen arkadaşınıza, kendinizi aşağılayarak “gönül bu” demek yerine, sırıtarak “tabi kızım, ben böyle en yakışıklısını, en karizmatiğini bulurum” da diyebilirdiniz.

Çok karizmatik bulan ve aralarınla gülüşen erkeklere "çok beğendiysen kendinede bul böyle bitane" der geçerdim. Ağızlarının paylarını vermedikçe kendilerinde konuşma hakkı buluyorlar bu tip vasat insanlarla muhatap bile olmayın

Ne güzel kocanız yakisikliymis işte niye bu kadar dert ettiniz :)

Neden bu kadar ozguveniniz düşük?

Kıvanç Tatlıtuğ'un karısı ne yapsın? Bence hiç umursamıyordur aldım Kıvancı siz çatlayın diyordur:KK45::KK51: Herkes kıskançlığından sosyal medyadan ordan burdan yazıyorlar şöyle böyle ama onlar önemli değil ki Kıvanç ne diyor ben onda huzur buluyorum diyor. :halay:olay bu sayın konu sahibi... Kendinizde çok beğenmediğiniz kafaya taktiğiniz bir nokta varsa estetik de düşünebilirseniz. Artık herkes yaptırıyor

Karısı da güzel ve zarif bence ya

Yoksa konuyu Başak Dizer mi açtı aman yarab ama o 23 değil :rapci:
Ama kıvanç ile kıyas olmaz sonuçta değil mi :) Yani önemli olan ten uyumudur kaderdir biraz da... Kendine bakmayan biri misiniz mesela güzelliğin %60 ı bakım %20 si genetik %30 u öz güven bence...

Ablacım valla hem yakışıklı kocan var hemde söyleniyorsun lükse bak :D Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır sözünü söylemek istiyorum sana.

Herkesten önce kendin degersizlestirmissin kendini.. Başkalarının birşey demesine gerek yok.
Tutan ellerini, yürüyen ayaklarını düşünüp şükreden ve mutlu olan insan niyeyse çok az. Allah sana o yüzü çizmiş 9 ayda özenerek yaratmış.
Hangi bir insana lafını verip susturacaksin ki? Yüzdeki güzellik gelir gecer de kalpteki güzellik hep baki kalır.. Ben ikincisini tercih ederim.
Esinin yanında da ben senin yanında çirkin kalıyorum felan demeyesin sakın.
Ne demek kullar cezalandırıyor? Kullar acizdir, cimridir, kıskançtır, fesattir. Allah ise çok yüce, bağışlayan, merhamet eden..
İnsanlari gözünde büyütme bu kadar. Sen çok değerli ve özelsin..

Dis görünüsü yaslandiginda bile pirt olur. En hazim etmedigim nedenlerden biridir. Bende pürüsüz degilim, olmakta istemem. Ergenlik caginda olsun 20li yaslarda olsun, beni "cirkin" olarak damgalayan ve daha da abez olani "sisko" diye selam vermeyen bile oldu.
Salla gitsin böylelerini!
Istinalik bir kisiliksin buna herkes sahip, ve distan olan ahmaklar (yazdigim hafif bile kaliyor) haddinde degil birseyleri tartmasi.

Sinirlerim bozuldu resmen, kendine ceki düzen ver, gecmisi bosver, OGLUN var, ESIN senin yana mi? - Evet ise, bosvereceksin!

Ben ne orta derece depresyonlari yasadim, Insan kaybindan bunalimdan. Eeeeh ne oldu? Suan mutlumuyum? -EVET.
Bu Hayat bir sinavdir. Düsüncelerin ona göre pozitif olsun, zorlanacaksin elbet, ama basaracagina eminim.

Yaşından dolayı sanırım özgüvensizliğin.Elaleme kafayı takmaktan vazgeçmelisin ilk adım olarak.Eşin seni beğenmiş vurulmuş evlenmiş,onların dediklerine kulak bile asmaman gerekirdi.

'Gönül bu' diyerek onları haklı gördüğünü belli etmemeliydin.Ne bileyim ben olsam erkek olmalarına rağmen şakaya vurup çok beğendiysen kuma gel bana falan derdim heralde:halay::deli:

Buarada ben ortaokuldayken aynı sitede yaşadığımız genç bir çift vardı. Sitede yaşıtım kızlar olarak topluca adama hayrandık. Gerçekten çok yakışıklı, boylu poslu ve sempatik bir adamdı. Karısını hep çok yaşlı zannederdim ben ona göre. Zaten küçük bebekleri vardı. Kadıncağız saçlar atkuyruğu, üstünde hamileliğinden kalma bebek kusmuğu lekeli bol kıyafetlerle gezerdi. Bir de bize hep kocasıyla arası bozuk olduğunda annemle dertleşmeye gelirdi, o yüzden çatık kaşlı, somurtuk ve herşeyden şikayet eden bir insan olarak kodlamıştım kafamda. Adamı nasıl tavladığı ergen sığlığındaki benim için tam bir muammaydı.

Sonra birgün bir davette karşılaştık. Kadın giyinmiş süslenmiş, gülücükler saçıyor filan. Allahım dedim, nasıl güzel bir kadınmış meğerse. Adamın yanına yakışmayı geçtim bayağı bayağı kocasından daha çekici görünüyordu. Olabilir yani siz şimdi çocuk olunca biraz salmışsınızdır kendinizi. Muhtemelen gayet güzel bir kadınsınızdır. Bu ihtimal kocanızın hem çok çekici olup hem dış görünüşe hiç önem vermemesinden daha yüksek bir ihtimal.

Merhaba kadinalr kulubu

Pskolojim okadar bozulduki evliligim arkaslarim is ortami

Cok yogun agir bi iste calisiyorum
1 tane oglum var .
Okadar seyler yasadimki kucuklugumden beri anlatsam anlatamam . Dusunmeye bile tahamul edemiyorum yasadiklarimi
Bunun uzerine baskalarin düşünceleri
Cok yoruldum artik 23 yasinda tukendim hizli yasamakmi desem herseyi erken yasta mi yaptim desem yoksa bu kucuk yastami geldi basima bunlar desem yada benim aptalligimmi . Evet tek gercek sahip oldugum oglum sukurler olsunki hic pisman olmadigim tek sey oglum .
Neyse konuya dönüm

Evet esim benden yakisikli karizmatik bunun zaten farkindayim .
Belki sevmem gozumde cok yakisikli geliyor olmasidir ama oyle degil herkesin gorusu dusunceside oyle .
Sevgilik zamaninda birkac kez işittim sakayla karisik evlendigimde bikackez işittim yani soylendi kimler oldugunu bile hatilamiyorum is degisikligi arkadas sehir degisikligi nereye gitsem duydum .

Ve bugun bittim iste . Artik canima tak etti zaten yasadiklarim agir
Ruhum bedenim yorgun .
Bugun esim is yerine geldi . Ve is arkadaslarimla tanisti .
Benden ustun is arkadaşımız la kahve icti
Ama esim gittikten sonra sakayla karisik iki arkadas . Sen nerden buldun bunh
Yok iste iyi bulmussun sonra yanlis anlama falan ama bozuldum yeter artik ya yeter yuzume vurmayin bukadar yeter zaten kendimi begenmiyorum ozguvenim bitik . Yeter daa . Kendi aralarında nekadar karizmatik demeleri ve bunlari digenler erkek ve en agiri bide ona bak melisamnelisaya bak deyip gulup şakalaşma si .

Tek diyebildigim gönül bu demem
Ve sizide gorurum ozaman bende söyleyeceğimi biliyorum diyip sakayla konuyu kapattim.

Yasamaktan sogudum rabbim beni affet ama kullarin beni cezalandırıyor . Tek dilegim allahim yardim et isyanlarimi affet ...
"Çirkin olsaydı nie evlenim kizim davul bile dengi dengine " deseydiniz keske "gönül bu "demek yerine. Sen kendine ne kadar değer verirsen çevrendekiler de o kadar değer verir. Bu yüzden insanların seninle ilgili yorumlarına ters köşe cevap vermelisiniz. Bu şekilde kendine olan özgüveninde yerine gelmis olur. Sen çirkin degilsin eşinde mükemmel değil buna gore davran ve en once sen kendini sev:KK49:

Allah veya kullari degil sen kendi kendini cezalandiriyorsun :KK14:
Esinin karizmatik olusu illa senin cirkin oldugunun anlamina mi geliyor yahu.

Kendinizi sevin sayin guvenin biraz..
Ozaman sizde isik sacarsiniz.
Sanki adami ovdukce siz eziliyorsunuz..hay allahim bi tebessum edesim geldi. Ozguvenini ve sevginizi derhal toplayin.

Sen eşine de böyle söylemiyorsun umarım :)
Bence kadınların güzelliği makyaj sac ve kıyafete bakar. Nereni begenmiyorsan değiştirebilirsin. Kendine güven. Güzellik ve yakısıklılık göreceli kavramlar

Benim kayinbabam amaninda cok yakisikli adammis yani merak ediyorum nasil meshur olmamis :) neyse resmini gormustum kv me dedim ki birgun -aaa anne babam ne kadar yakisikli karizma adammis ne kadar sanslisin :) o resimler birdaki gitmemde ortadan kayboldu :)
O geldi aklima. Sanki kotu bisey demisim gibi. Ben olsam kaptim yakisikliyi siz kendinizi düşünün derdim. Bana da heo derler esi yakisikli diye. Ben de diyorum yakisikli olmasa ben evlenmezdim guluyirlar o zaman. Cok takma ya bu kadar bana neler diyorlar cirkin de degilim ama insalarin aagzi torba degil iste kendini topla cok abartmissin sanki

Back
X