• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Insanların benim hakkimda gorusleri ....

Teşekkür ederim ben olsam konuyu kapatırım.
aynı şeyin tam tersinide bana yapıyorlar . Kocan çirkin nasıl bu adamla evlendin diye... heeytt diyorum sevdim aldım sizene !!! Huyu güzel olsun deyip konuyu kapatıyorum.

Ah be guzel kardesim ne diye bikac ise yaramazin lafiyla kendi huzurunu bozuyorsunki... Bosver ne derlerse desinler hic kaale alma.
Allah mutlulugunu daim etsin.

Yanlış anlaşılmasın kocamı övmek için falan yazmam da benimde eşim yakışıklıdır yani nasıl desem adamda şeytan tüyü var boy pos masallah tipi de yerinde ya ben kızımız yanındayken yemekte alemi şekilde kesen kadınlar gördü bu gözler bende öyle dikkat çekici bi kadın değilim yan8 normal ama biri bana bunu söylese soner bakarım pardon canim derim kim oluyor ki yakistiramiyor siz kendinize önce güven sağlayın yakışıklı olabilir bu sizin ezilip büzülüp kabullenmeniz gereken b8r durum degilki gönlünuz seçmiş tamamdir gerisine halt yemek duser

Yakışıklı bir esiniz varsa sizde bakımlı olun. Insanlar laf söylüyor diye oturup üzülmeyin.
Ben klasik seninde icin güzeldir falan filana da inanmiyorum. Evet büyük bir çoğunluk dis görünüşe bakıyor.
Benim icinde cok onemli yalan soyleyemeyecegim. Ha Allahtan gelen birsey vardir ve çözümü yoktur zaten ona yapacak birsey yok.
Ama diğer türlüsüne bakim bakim bakim. Kendi kendinize üzülmek bir ise yaramaz. Kalkin kendinize liste yapıp kollari sivayin.

Tek diyebildiğiniz gönül bu mu? İnanamıyorum size. Gülün geçin Allah aşkına. Siz kendinize güveneceksiniz, gönül bu gibi laflar etmeyeceksiniz ki millet de nerden buldun bunu denesin.
Ayrıca sevinin yahu karizma kocam var diye :KK73:

Söylemesi ne kolay. Çevrenizdeki herkesin size sürekli aynı şeyi söylediğini ima ettipinş düşünün. İnsan başta kendisi öyle düşünmese dahi zamanla etkilenmeye ya da acaba gerçekten öyle mi ya diye sorgulamaya başlar. Konu sahibi arkadaşa söyleceğimse eşiniz sizi seviyor mu ? Sizi güzel bulduğunu söylüyor ya da hissettiyor mu ve en önemlisi insnalar böyle davranmaya başlamadan önce siz kendinizi güzel hissediyoe muydunuz? Tekrar hatırlayın o duyguları. O kalpleri suratlarından çirkşn insanlarada aldırmayın aynı şeyleri bende yaşadım

Sizin bende göremediginizi gördü, evlendi deyin, verin agizlarinin payini. Sorun onlarin yakistirmamasi degil, ne yazik ki siz de oyle dusunuyorsunuz. Yav bacim farkinda misin o adam seninle EVLİ. Firsat vermeyin boyle agzi gevseklere. O insanlar hakli olsaydi esinizin sizinle ne isi olabilirdi? Bu aralar biraz degisklik, bakim size cok iyi gelir. Kendinizle ilgilenin.

Ama kıvanç ile kıyas olmaz sonuçta değil mi :) Yani önemli olan ten uyumudur kaderdir biraz da... Kendine bakmayan biri misiniz mesela güzelliğin %60 ı bakım %20 si genetik %30 u öz güven bence...
Karısının estetikli hali ancak bu kadar olmuş. Eski fotoğraflarını aratın bide onlara bakın.
Adamın yanından bile geçemez bence. Bu kadar yakışıklı adam genlerini heba etmeyip çok güzel bi kadınla evlenseydide bu güzellik nesilden nesile sürseydi.

Teşekkür ederim ben olsam konuyu kapatırım.
aynı şeyin tam tersinide bana yapıyorlar . Kocan çirkin nasıl bu adamla evlendin diye... heeytt diyorum sevdim aldım sizene !!! Huyu güzel olsun deyip konuyu kapatıyorum.
Çocuklarınız kime benziyor?
Bide hep çocukları kıyaslarlar ya babasına çekmiş çirkin annesine çekmiş güzel gibi.
Bu lafları çok duyuyorum merak ettim sizin durumunuzu.

Çocuklarınız kime benziyor?
Bide hep çocukları kıyaslarlar ya babasına çekmiş çirkin annesine çekmiş güzel gibi.
Bu lafları çok duyuyorum merak ettim sizin durumunuzu.
Poooff sorma beni daha gıcık eden olayda bu zaten...
Büyüğüm babasına benziyor :) genel anlamda. Küçüğüm daha göze çarpan bir çocuk daha albenili yalan yok :) sarışım mavi gözlü.
Ben bir anneyim evlatlarım benim için herşeyden kıymetli en güzeli onlar benim gözümde.
Millet birde utanmadan çocuğun yanında aaaa bu babasına benziyor diğeri daha yakışıklıı... Boğmamak elde değil

Ne güzel derdiniz var keşke herkezin böyle olsa :KK76:
O patavatsizlara da ben olsam" sizin goremediklerinizi görüyor bende sizde benim gibi yakışıklı bulup evlenin de alınızdan öpeyim" derdim :KK45:

Siz hiç kimsenin estetik değerlerine uymak zorunda değilsiniz. Güzellik gelir geçer ama özgüven herşeydir. Siz kendinize güvenir, kendinizi sever, saygı duyarsanız herkes saygı duyar. Kimse de böyle saçma salak 'şakalar' yapamaz !
Belli ki eşinizde güzelliği yüzde değil kalpte aramış, bulmuş, sevmiş sizi. (Kendinizde güzel olmadığınızı düşündüğünüz için böyle söylüyorum. Belki de eşinize göre güzelsinizdir, bu göreceli bişey) Size bunu bu şekilde söyleyen insanların kalpleri de keşke biraz güzel olsaymış. Sıkmayın canınızı, kimsenin güzellik dayatmalarına da boyun eğmeyin. Kendiniz nasıl hissediyorsunuz önemli olan bu.

Son düzenleme:
Valla dışarda çirkin kadın yakışıklı erkek , ya da güzel kadın çirkin erkek gördüğüm zaman , ben de şaşırıyorum .
Sevmiş sevmemiş bu onların bileceği iş , evlenirken de sen bunun farkındaydın , yani bence dış sesleri umursamamalısın .
Çirkin olduğunu düşünüyorsan değiştir kendini biraz .

benimde eşim yakışıklıdır ben kendimi pek güzel bulmam, zaten güzellikten çok daha önemli şeyler vardır. Demekki sizde sevdiği başka şeyler varki yanınızda.

Back
X