- 15 Aralık 2022
- 942
- 641
- 33
- Konu Sahibi Derdimderya
Şu ana kadar karşılaştığım en cahil insan topluluğu bu grup . Bir avuç cahil kız grubunun içine dahil oldum. O kadar cahil ve salaklar ki . Bana göre ne vatan ne millet sevgileri var. Bir kız var tam siyasal islamci . Kolejlerde okumus, zengin yani babadan. Bu üniversiteye neden gelmis bilmiyorum. Ülkede suriyeli Afgan istemeyen faşisttir, onların bize ne zararı var. Askerlerimiz gitsin savaşsın orada falan diyor. O kadar sinirimi bozuyor ki yüzüne bakınca kusasım geliyor .Acayip egoist. Siz bana Bi kötülük yapsanız ben size kötülükle cevap vermem diyor. Wtf? Sana kötülük yapan mı var. Dersteyiz , hoca dedi ki seneye pastahene dersimiz de var . O cahil kız diyor ki hocam bu sene pastahane malzemeleri alalım mı? Bir sakin ol knk. Migren gecirdim 1 haftada. O kadar cahil vıcık vıcıklar ki . ( simdi bana kızacaksınız hissediyorum

)Böyle insanlarla nasıl baş ediyorsunuz . Okulu da sevmedim taaa dağın başına. Beysehir de çok kötü. Derse girdim hoca doğrama tekniği vs gösteriyordu, sef bıçakları , önlükleri vs tanıttı. Ama içimde hicbir heves kıpırtı yok.Benim burada ne işim var dedim ve 1 hafta sonra geri döndüm zaten. Çok mutluyum. Gerçekten ascilik bana göre değilmiş. Hepiniz çok haklıymışsınız. Gözüm açıldı orada. Gelir gelmez kpss çalışmaya başladım. Orada doktora gittim ve yüzde 39 engel aldım. Buradaki doktora da gideceğim umarım 40 çıkar. Heyetten de çok korkuyorum. Bambaşka biri oldum sanki oradan gelince . Igrenc bi yer . Ben burada ne yapıyorum dedim sürekli.