"İnsanların derdi benimi gerdi" diyemiyorum ve uykularım kaçıyor.

Özel bi psikolok bulup evine götürebilirsiniz mesela. Ailesiyle barıştırabilirsinix. Yada ikiniz bi belediye kursuna yazılıp onun ortama gitmesini sağlayabilirsiniz. Bi hat varya alo 182 miydi aile sosyal bakanlığı hattı. Oray'ı arayın anlatın. Bi uzman göndersinler
Gerçekten çok teşekkür ederim.Bu fikir çok güzelmiş.ya psikolog getireyim bize onuda çağırırım eve kabul etmez çünkü yabancıları.Yada 182 arayayım.Bu benim aklıma daha önce hiç gelmemişti inşallah faydalı olur.1 ayım kaldı zaten inşallah bu iş çözülür de gönül rahatlığıyla ayrılabilirim burdan

Su yaziyi okurken okadar duygulandimki yaslar gozumden suzuldu.keske benim de sizin gibi derdimi paylasabilecegim beni dinleyecek tavsiye verecek anlayacak bi komsum arkadasim olsaydi.ne kadar iyisiniz.komsunuzun derdini anlayip ona yardim etmeye calismissiniz.
Oda sizi demekki yakin gormus.
Komşunuz olmasa da arkadaşınız vardır ya :(

Komşunuz olmasa da arkadaşınız vardır ya :KK43:
Arkadasim da yok malesef.
Girisken biri degilim.
cocuk okula gitmese haftasonuda esim disari cikalim demese aylarca evden disari cikmadan durabilirim heralde.
ama insan ariyo kafasina gore konuscak dertlescek biri.

Arkadasim da yok malesef.
Girisken biri degilim.
cocuk okula gitmese haftasonuda esim disari cikalim demese aylarca evden disari cikmadan durabilirim heralde.
ama insan ariyo kafasina gore konuscak dertlescek biri.
Burdan edin benim kendime yakın iki tane burdan arkadaşım var yani oturduğum yere yakın

Burdan edin benim kendime yakın iki tane burdan arkadaşım var yani oturduğum yere yakın
Ne guzel iyi arkadaslar edinmissin denk gelmis.Aslinda bitane komsum var cagirir surekli sende musait oldugunda cagir felan der ama esim biraz pimpirikli komsuluktan felan pek hoslanmiyor.illa biyere gideceksen akrabalarima git diyorda oraya gidincede dedikodudan baska bi muhabbet yok iyce doluyorum geliyorum busefer.
yazin tasinmayi dusunuyorum insallah kafama gore komsularim olur.

Gerçekten çok teşekkür ederim.Bu fikir çok güzelmiş.ya psikolog getireyim bize onuda çağırırım eve kabul etmez çünkü yabancıları.Yada 182 arayayım.Bu benim aklıma daha önce hiç gelmemişti inşallah faydalı olur.1 ayım kaldı zaten inşallah bu iş çözülür de gönül rahatlığıyla ayrılabilirim burdan
İnşallaj bende çok isterim çözülmesini çünkü aynı sizin gibiyim. Eşim çok kızar bana ama napıyım kişilik meselesi. Çevremdeki insanların derdinden uyuyamam, hele bi dönem Suriye'de ki savaş çocuklarım hali yüzünden şimdi terör olayları yüzünden yemeden içmeden kesilmiştim izlemiyorum haberleri. Elimden hiç biley gelmiyor Çünkü. Aile bakanlığı hattı umarım çözer işi.

bence ailesinden birkaç kişiye uygun dille anlatın. en azından vicdanınız rahatlar. siz 7 kat yabancı olarak sanırım zorla psikoloğa götüremezsiniz.

Ailesinin nerde olduğunu bile bilmiyorum.Karşılıklı kırgınlıklar olmuş nasıl bulabilirim ki

Detayına girmeden size misafirliğe geldiğimde banyonuzda kanlı jilet gördüm, x inde kolunda çizikler var, sanırım kendisine zarar veriyor diyerek eşine iletebilirsiniz konuyu, sizinle dertleştiğini anlatmayın adam belki ters karşılar.

Detayına girmeden size misafirliğe geldiğimde banyonuzda kanlı jilet gördüm, x inde kolunda çizikler var, sanırım kendisine zarar veriyor diyerek eşine iletebilirsiniz konuyu, sizinle dertleştiğini anlatmayın adam belki ters karşılar.
İlginiz için çok teşekkür ederim ama illaki görmüştür kolundaki çizikleri neticede kocası.sabah çıkar gece evine gelir.çok ilgisiz bir insan vallahi kadına çok acıyorum yoksa benimde bir ton sorunum var hiç umursamazdım kocasına söyler çwkilirdim kenara söyleyemiyorum ilgilenmez diye kadına bişey yapar diye.Şu eve psikolog çağırma işe yaramazsa son çare onu yapacam artık.

bence ailesinden birkaç kişiye uygun dille anlatın. en azından vicdanınız rahatlar. siz 7 kat yabancı olarak sanırım zorla psikoloğa götüremezsiniz.
Ailesinden kimseyi tanımıyorum.Yaşadığımız yerde değiller sanırım.Psikoloğa götürmektense psikoloğu ayağına getirecem artık ne yapalım.

İnşallaj bende çok isterim çözülmesini çünkü aynı sizin gibiyim. Eşim çok kızar bana ama napıyım kişilik meselesi. Çevremdeki insanların derdinden uyuyamam, hele bi dönem Suriye'de ki savaş çocuklarım hali yüzünden şimdi terör olayları yüzünden yemeden içmeden kesilmiştim izlemiyorum haberleri. Elimden hiç biley gelmiyor Çünkü. Aile bakanlığı hattı umarım çözer işi.
Evet aynen bende çok hassasım çok sulu gözlüyüm ama memnunum halimden Allah yüreği taşlaşmışlardan etmesin bizi.

Ne guzel iyi arkadaslar edinmissin denk gelmis.Aslinda bitane komsum var cagirir surekli sende musait oldugunda cagir felan der ama esim biraz pimpirikli komsuluktan felan pek hoslanmiyor.illa biyere gideceksen akrabalarima git diyorda oraya gidincede dedikodudan baska bi muhabbet yok iyce doluyorum geliyorum busefer.
yazin tasinmayi dusunuyorum insallah kafama gore komsularim olur.
İnşallah nerde oturuyosunki

kadın ağır depresyonda. büyük ihtimalle intihara kendini ikna etmeye çalışıyor. kendini biraz kesmesi, balkondan düşüşü hesaplaması başka aklıma bişey gelmiyor. eskiden uzaktan bi tanıdık da önce en acısız intiharları araştırıp ardından etmişti. kadınla muhabbet et. o bence bi yandan yardım da bekliyor. yoksa yaşadıklarını anlatmazdı. durumun çaresi olduğunu birsürü insanın hayatına destekle hayata devam ettiğini anlat. konuş boş zamanlarında

Öncelikle herkese iyi akşamlar.Gerçekten buraya yazıp yazmama konusunda kendimle çok çeliştim çünkü sorunumun tek çaresi var.O da bahsettiğim kişinin psikolojik olarak destek alması...Konuma geçeyim;
Ben şuanki oturduğum evden 1 aya kalmadan çıkacağım inşallah.Ama burdan giderken aklımda hiçbir soru işaretinin kalmasını ve gönül rahatlığıyla burdan ayrılmak istiyorum fakat bu mümkün olmayacak herhalde.Çünkü alt komşum benim uykularımı kaçırıyor ,hiç suçum olmadığı halde vicdan azabı çekiyorum.Kendisini 2 ay önce tanıdım ve bazen diyorum ki keşke tanımasaydım bazende belki bir hikmet vardır deyip kendime teselli veriyorum.Arkadaşlar komşum evli ve 7 yaşında bir çocuğu var.Kendisi 26 yaşında ve eşi tahmini kendisinden 10 yaş büyük herhalde.tesadüfen asansörde tanıştık ve hoşgeldinize geleceğim dedi ve tanışıklığımız böylece devam etti.İlk başlar özele girmeden hoş gittin beş gittin şeklindeydi.Böyle böyle tahmini 1 ay falan sürdü.Samimi olmaya başlayınca sorunları olduğunu öğrendim.Zaten çok normal davranıyordu.Ailesiyle görüşmediğini,eşiyle anlaşamadığını,eşinin eve geç geldiğini,kızının hastalığı olduğunu(akdeniz anemisi sanırım)eşinin ailesiylede iyi anlaşamadığını,sürekli kendiyle kavga halinde olduğunu vs.vs...şimdelerde 2 konuşmasından biri "balkondan atlarımda sakat kalırım diye korkuyorum "lafı...geçen haftada banyosunda yerde kanlı jilet gördüm.Zaten kollarının üst kısımda çizik çizik.Kaç kere söyledim hatırlamıyorum bile psikoloğa gidelim diye ama kabul etmiyor.Eve tıkılıp durmayı çok seviyor ara sıra markete iniyor...
Gerçekten çok korkuyorum sabahları uyanırken her an kötü bir haber alacakmışım gibi.Geceleri geç saate kadar uyuyamıyorum.Beni çok etkiledi.Bu aralar gebelik düşünüyorum ama çok stresliyim hem bu konu hemde ev bulamıyorum.Gerçi evde bulsam bu sorunu nasıl çözeceğimki.Bayan çok iyi ama işte...Ne yapmamı önerirsiniz yardımınıza ihtiyacım var.

2 aydır tanıdığınız bır ınsan ıcın daha fazlasını yapmayın..ben uzak dururum böyle kollarını jletleyen vs ınsanlardan..tavsıyem sızde uzak durun neler yasadı neler oldu bılemezsınız daha 2 aydır tanıyorsunuz...evden taşındıktan sonra aramayın bıle....tek uzuldugum nokta evladı oldu..

kadın ağır depresyonda. büyük ihtimalle intihara kendini ikna etmeye çalışıyor. kendini biraz kesmesi, balkondan düşüşü hesaplaması başka aklıma bişey gelmiyor. eskiden uzaktan bi tanıdık da önce en acısız intiharları araştırıp ardından etmişti. kadınla muhabbet et. o bence bi yandan yardım da bekliyor. yoksa yaşadıklarını anlatmazdı. durumun çaresi olduğunu birsürü insanın hayatına destekle hayata devam ettiğini anlat. konuş boş zamanlarında
Öyle yapıyordumda ev sahibi bir yandan sıkıştırınca ev derdine düştük:(konuşuyordum motive ediyordum çok mutlu bir şekilde ayrılıyorduk.Ertesi gün yine bakıyordum çok mutsuz.Artık plak gibi tekrar ede ede aynı şeyleri garibime gidiyo.

2 aydır tanıdığınız bır ınsan ıcın daha fazlasını yapmayın..ben uzak dururum böyle kollarını jletleyen vs ınsanlardan..tavsıyem sızde uzak durun neler yasadı neler oldu bılemezsınız daha 2 aydır tanıyorsunuz...evden taşındıktan sonra aramayın bıle....tek uzuldugum nokta evladı oldu..
Kadında çok iyi emin olun ilk başlar konuşuyorduk Gayet normaldi sonra sonra içine girince bunalımda olduğunu ve bir takım sorunları olduğunu söyledi.Valla şu kadını bi vazgeçireyim başka birşey istemiyorum.Ondan sonrada o Sağ ben selamet

Kadında çok iyi emin olun ilk başlar konuşuyorduk Gayet normaldi sonra sonra içine girince bunalımda olduğunu ve bir takım sorunları olduğunu söyledi.Valla şu kadını bi vazgeçireyim başka birşey istemiyorum.Ondan sonrada o Sağ ben selamet

bende onu dıyorum ıyılığınden emın olamazsınız ...çok yenı tanışmışlığınız..emın olun huylarındanda vazgeçmeyecek...çok ıyı kalplısınız ama devır oyle devır dgeıl malesef

bende onu dıyorum ıyılığınden emın olamazsınız ...çok yenı tanışmışlığınız..emın olun huylarındanda vazgeçmeyecek...çok ıyı kalplısınız ama devır oyle devır dgeıl malesef
İnşallah yanıltmazEğer öyleyse hakkım helal değil çünkü çok yıprandım onun derdini kendi derdim edindim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X