İnsanların iki yüzlü olması

pportakall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.732
14.001
248
29
Etrafımda konusabilecegim pek kadın arkadaşım yok o yüzden gelip gelip buraya konu açıyorum affedin.
İlk olarak konu is yerim, iş yerimden sorunsuz istifa ettim. Giderken hocam gitmeyin kalın muhabbetleri oldu çok ısrar ettiler istemedim.
Benden sonra bir iş arkadaşım okulla sorun yaşadigi icin istifa etmek istedi bizim kurum özel eğitim yani öğrencileri birebir alıyoruz. Bu hoca öğrencilerle ilgili yanlış yapılan birtakim hataları gidip idareye söylemiş istifa ederken müdür de sürekli hatayı karamel hoca mı yaptı karamel hoca mı dedi demiş. Arkadaşım da çıkışmış neden her şeyi ona bağlıyorsunuz o değil demiş. Ben şok oldum çünkü bizim kurumda zaten birkaç öğretmeniz ve akademik çalışan sadece benim desem yeridir diğerleri hep aynı şeyleri çalışıyor uzmanlık alanları farklı ki yapılan hatalarda benim branşımdaki herhangi birinin yapmayacağı hatalar. Yani Allah şahidim benim aldığım hiçbir öğrencide gerileme olmamıştır 5 aydır buradayim ciddi ilerlemeler kaydettik. Öğrencilerin idareye özellikle gidip ben karamel hocayla çalışmak istiyorum demisligi de çoktur. Bir de bunu söyleyen müdür benim gitmemem için çok dil dökmüş gel bende kal gitme diye ısrar etmiş biridir.
İkinci olarakta erkek arkadaşımın öğrencilikten kalma evi başına bela olmuştu eşyaları acil satması gerekiyordu. Neyse benim bir tanıdığımda çamaşır makinesini aldı. Makine bozuk çıkmış. Beni arayıp söyledi ben de hemen ücretini iade ettim kimseden de para istemedim sadece erkek arkadaşıma beni karıştırmadan ev arkadaşlarına söyle sana ödesinler dedim. Erkek arkadaşım da aradı eski ev arkadaşını hala yakin arkadaşlar dedi böyle böyle çocuk da beni suçladı senin kız arkadaşın buldu alıcıyı diye erkek arkadaşım da onunla ne alakası var şimdi diye ona çıkıştı normal olarak. Yok onu bekleseymisiz şöyle böyle olmazmış ve konu bana geldi bana çok vakit ayiriyormuş onu aramiyormuş sormuyormuş. Çocukla arada biz de konuşuyoruz bir de bana diyor ki işte sen bu şehirden gideceksin diye ben x'i aramıyorum (erkek arkadaşımın adı) siz daha çok vakit geçirin diye.
Gerçekten sinirlenmeye haksız miyim böyle tiplere ?

Yok onu bekleseymisiz şöyle böyle olmazmış ve konu bana geldi bana çok vakit ayiriyormuş onu aramiyormuş sormuyormuş. Çocukla arada biz de konuşuyoruz bir de bana diyor ki işte sen bu şehirden gideceksin diye ben x'i aramıyorum (erkek arkadaşımın adı) siz daha çok vakit geçirin diye.
Gerçekten sinirlenmeye haksız miyim böyle tiplere ?
Haklısınız..
Aramamakla lütfetmis zaman birakmis bi zahmet rahat birak derdim ben olsaydim :KK14:

Back
X