İnsanların iki yüzlülüğünden midem bulanıyor...

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Etrafımdaki insanlar korkunç. Birbirlerinin arkasından ağır hakaretler yağdırıp, dedikodularını yapıp yüzlerine gülüyorlar. Midem bulanıyor. O kadar Allah’a havale ettim bu insanları hiç de bişi olmadı. Sizin de etrafınızda böyle insanlar var mı? Nasıl mücadele ediyorsunuz? Ya daha şimdi arkasından türlü dolaplar çeviren adamın yüzüne gülücükler saçan biri var yanımda. Hiçbirşey olmamış gibi. Ne biçim dünya bu?

E görüşmeyin o insanlarla . Vakit geçirmeye mecbur musunuz ¿

Maalesef her yerde var ...:işsiz:
Hepsi öyle ya. Bir müddet görüşmedim. Bu sefer de beni sorunlu ilan ettiler. Bendeymiş sıkıntı, sürekli ben sorun çıkarıyormuşum.

Dolu dolu. Mücadele falan etmiyorum değişmiyorlar çünkü, kendi yağlarıyla kavrulsunlar :işsiz:

Dolu dolu. Mücadele falan etmiyorum değişmiyorlar çünkü, kendi yağlarıyla kavrulsunlar :işsiz:
Allaha havale ettim bazılarını. Benim canımı yaktılar, hem de nasıl. Sonra bişi olmadı. Aslında bişi oldu. Ne oldu biliyor musunuz, benim işim hep ters gitti, onların ki rast gitti. Ben de anlamadım bu düzeni.

Muhatap olmayın varsın sizi kötü bilsinler. Sadece sizin değil çoğu kişinin etrafında böyleleri var. Bir de size kötülediği kim varsa gidip onlarla kanka olurlar.

Muhatap olmayın varsın sizi kötü bilsinler. Sadece sizin değil çoğu kişinin etrafında böyleleri var. Bir de size kötülediği kim varsa gidip onlarla kanka olurlar.
Aynen ya. Bana değil sadece, herkese kötülediği insanlara sonra gidip abi, abla diye mıç mıç oluyorlar. Bu ne genişlik böyle.

bitmiyorlar yuvam yikildi halen bikmadilar sagdan soldan duyuyorum arkamdan konusmaktan vazgecmdiler daha ne istiyorsunuz benden diye bagirasim geliyor onlari daha çok sevindirmemek için kendimi tutuyorum . sana verecegim tavsiye eger bekar biriysen evlenecegin kisiyi cok iyi tani böylesinin agzina bakiyorsa sakin ama sakin evlenme .

Aynen ya. Bana değil sadece, herkese kötülediği insanlara sonra gidip abi, abla diye mıç mıç oluyorlar. Bu ne genişlik böyle.

Özellikle isyerinde cok olur. Sorsan hepsi yöneticilerden şikayetçidir işini doğru yapmıyor der. Ama o müdürleri falan görünce nerdeyse kucağına alacak gibi mıç mıç sevgi pıtırcığı olurlar. Tamam küfür edecek halleri yok da mesafeli durup sadece işlerini yapabilirler. Ama yok illa yıkama yağlama yapmak zorunda gibiler.

Özellikle isyerinde cok olur. Sorsan hepsi yöneticilerden şikayetçidir işini doğru yapmıyor der. Ama o müdürleri falan görünce nerdeyse kucağına alacak gibi mıç mıç sevgi pıtırcığı olurlar. Tamam küfür edecek halleri yok da mesafeli durup sadece işlerini yapabilirler. Ama yok illa yıkama yağlama yapmak zorunda gibiler.
Bizim burda biri var. Adam iftira, dedikodu herşey var. Milletin arkasından atıp tutarken ben ona karşı diğerlerini savunuyordum. İşin komik yanı şimdi onunla herkesin arası iyi ben kötüyüm. Bu dünyaya olan inancım çok sarsıldı, herşeye olan inancım.

Etrafımdaki insanlar korkunç. Birbirlerinin arkasından ağır hakaretler yağdırıp, dedikodularını yapıp yüzlerine gülüyorlar. Midem bulanıyor. O kadar Allah’a havale ettim bu insanları hiç de bişi olmadı. Sizin de etrafınızda böyle insanlar var mı? Nasıl mücadele ediyorsunuz? Ya daha şimdi arkasından türlü dolaplar çeviren adamın yüzüne gülücükler saçan biri var yanımda. Hiçbirşey olmamış gibi. Ne biçim dünya bu?
Olmaz mı var tabii
Ben o insanları Allah'a havale ediyorum
Bundan sonra ben de herkese hak ettiği değeri veriyorum ne eksik ne fazla
Herkesle muhatap olmuyorum
Az insan çok huzur

Yani siz Allah'a havale ettiniz, Allah hemen isteğinizi yapmalı mıydı anlamadım ki :)
Sakin olun bu işler öyle aceleyle değil, hikmetle ve zamanında tecelli ediyor.
Ben hoşuma gitmeyen, çirkin olduğunu gördüğüm bir durumu bazen dile getiriyorum. Bazen de ortamı terk ederek hoşuma gitmediğini belli ediyorum

Yani siz Allah'a havale ettiniz, Allah hemen isteğinizi yapmalı mıydı anlamadım ki :)
Sakin olun bu işler öyle aceleyle değil, hikmetle ve zamanında tecelli ediyor.
Ben hoşuma gitmeyen, çirkin olduğunu gördüğüm bir durumu bazen dile getiriyorum. Bazen de ortamı terk ederek hoşuma gitmediğini belli ediyorum
Çok çektim ama. Olayları anlatmak istemiyorum. Çok canım yandı. Allaha havale ettim. Kul işte sabırsız olurmuş. Bir an evvel bişiler olsun istiyor ama. Neyse artık.

Çok çektim ama. Olayları anlatmak istemiyorum. Çok canım yandı. Allaha havale ettim. Kul işte sabırsız olurmuş. Bir an evvel bişiler olsun istiyor ama. Neyse artık.
Şunu daha yeni yeni öğreniyorum ki insan kendisine haksızlık edenler cezasını bulunca mutlu olacağını sanıyor ve bunu bekleyerek geçirdiği zamanlarda mutsuz oluyor. Aslında başkasının mutluluğu ya da mutsuzluğuna değil de kendi işine bakan insanlar daha mutlu. Boşverin, takmayın ve düzeltebileceğinizi düzeltin çünkü bu insanlara yapılmış büyük bir iyilik olacaktır

Olmaz miiii hemde nasil var canim.bak sana bisey anlatim bir arkadasim vardi birinin arkasindan çocuğu cok sevimsiz cok çirkin dedi.bi gün oturuyoruz diğer arkadasta geldi cocuguni kucağına aldi guzel kizz çok mu tatlisin sennn diye sevmeye basladi ...benim kanim dondu resmen bu sadece bi örnekti daha neler gördüm o yüzden kimseye bu benim dostum demeyecksin arkadasim laf soz sana kalir 2 yuzlulere bisey olmaz

Back
X