insanların patavatsızlığı!!!

sende oyle konusanların kusurunu soyle
aman sen zayıfsında nolmus gobegın sarkıyor de kıyafetının dili olsada konussa de
1 gram et bın ayıp örter de
ne takıyosun kafana bosversene

ne kendini bilmez insanlarmış patavatsız demek az kalıyor böyleleri için

Amaan hic takma birak, sen de laf soyle sana oyle diyenlere bi kusurlarini bul milletin icinde boyle paat diye suratina de Baska turlusunden anlamaz bu insanlar

Aman, "oturduğu yerden zayıf olmak marifet değil, dönsün acık öbür tarafa, bi de ben yeğeninizi bibikleyeyim, o hamile kalsın, kolaysa zayıf kalsın da görelim" deyivereceksin.

ya böyle bir sahneye tanık olsam keşke :)
herkes nasıl dumur olur ama.

onlar sadece egolarını tatmin ediyor
onlarda zayıfsa hayırola yengem sana bakmıyor mu haha deseydin

bişi diycem bu hanımanneler kaç kilo? Allah böyle diyenleri obez etsin ne diyim tövbe tövbeeee

bence hiç kafanıza takmayın. annem sürekli bir kadının anne olduğunu gösteren en güzel yeri göbeği derdi :) kendisi bende aldığı doğum kilolarını 17 sene sonra verebildi ama şimdi maşallah manken gibi aynı kıyafetleri giyiyoruz :)

Kızlar ne güzel şeyler yazmışsınızteşekkürler.ohhh iyi oluyor burdan böööyle dedikodu yapmak.rahatladım vallla

zaten bunu soyleyenlerde mankenlerde soyluyorlar
Boşverin sıkmayın canınızı

Hadsiz insanlar ya onlara ne iki torun vermişsiniz daha ne terbiyesizlige bak.
Böylelerine acıma saçı mi dökülmüş hemen kel de, kirisiklik mi var ayy anne ne kadar yaşlı duruyorsun de onlar sana laf demeden sen yapistir. Sana kilo ile ilgili laf eden olursa kilo vermek zor değil iki tane sağlıklı evladım var Allah' a şükür kilo ne ki alınır da verilir de.

patavatsizliginda ilerisinde bisey olmus yaptiklari terbiyesizlik resmen

AAyyyy bosversene donupte kendi bi taraflarina baksinlar sen o cocuklari buyuttukten sonra verirsin kilolarini bana da zayifsin yemiyon mu vs vs bi kac kelime ettiler esim atladi ben zayif severim diye bidaha konusmadilar esin oyle bi laf etse keske de kapatsalar cenelerini

Pis kıskançlar. Sizi çekemiyorlar, bariz yani.
Lafınızı hiç esirgemeyin, siz de onları eksiklerinden vurun.

Sanki herkes doğurur doğurmaz incecik kalıyor da karşısındakine laf söylüyor. İnsanlarda garip bir karşısındakini bozarak eğlenme merakı var nedense. Bana da ikinci çocuk ikinci çocuk diye tutturuyorlardı. Şimdi de özellikle kayınvalidem ve arkadaşları her görüşünde ne kadar şişmişsin diyorlar başka şey demiyorlar. Topu topu dokuz buçuk kilo aldım ve sadece göbeğimde ama onların gözünde fil gibi görünüyorum

Ay herhalde siscez yaa hamilelik dogum emzirme daha bebegin 3 aylik cok yeni... Bende dogumdan ciktigimin ertesi gun gorumce nasilsin diyecegini gobegimi sormustu.. Haha alayi fesat bunlarin.. Kendide dogurdu ya benle kiyasliycak kendini heralde..sinir etmek icin soyluyorlar takma bu kadar kafana.. Boyleleri destek degil anca kostek olurlar..

Merhaba daha yeni dogum yapmissiniz durun hele sıkmayın caninizi densizler icin benimde 3,5 yasinda kizim ve 9 aylik oglum var dr um ilk 6 ay kesinlikle rejim yapma dedi.bende 73 kiloyim 1,65 boyum ara sira ben sıkıntı yapiyorum kilolarimi ama eşim ve ailesi peşpeşe dogum yaptin cok normal emziriyorsun zamanla verirsin takma diyorlar.sagolsunlar hic oyle densizlik yapmazlar.bosverin insanlarin ne dedigini bebisinizle ve cocugunuzla keyfini surun zamanla verirsiniz daha erken ama.

valla eşinizinizin ailesi tuafmış herkes kendine baksın mutlaka onlarda bir sıkıntı vardır sizde ilk gördüğünüz yerde şaka yollu iğne batırıın...

Şuan o kadar sinirlendim ki keşke o ortamda bende bulunsaydım. 1. si aşırı bir kilonuz yok. 2. si bunlar ne kadar aşağılık insanlar. Eşiniz ayın 14 ümü bilemiyorum ama siz bunların ağzının payını vermelisiniz. Bu ne terbiyesizlik.

Biraz sert ve ters bir cevap ver bi daha soylemezler

Pess .Bu kadar seviyesizlik anlayışsızlık.Birde bu dönemde insan daha hassas oluyor.Eşiniz muhatap olsun.Ben eşimi böyle seviyorum çok güzel dese bir daha ağızlarını açamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…