- 16 Eylül 2017
- 7.732
- 14.001
- 248
- 29
- Konu Sahibi pportakall
-
Tayt giydim ona bağladım bakmalarını genelde öyle olur ya tayt giyince dikizleme hakkını bulurlar kendilerindeBence büyük ihtimalle blogger diye bakmışlardır.
Tayt ne alaka :)
Belki çok geridesiniz diye bakmışlardır.Tayt giydim ona bağladım bakmalarını genelde öyle olur ya tayt giyince dikizleme hakkını bulurlar kendilerindebilemiyorum neden baktılar ama parkın en sakin yerinde çalılıklarin arkasına gizlenmistim sessiz sessiz oturuyordum
Amaan ne olsa bir şey derler. Eşiniz sizi dövse teyze gözünü kaçırır bakmaz ama öpünce vauvvBizim oralarda olsan "hayırdır gardas ne bakiyürsün " derler :)) .
Insanlar böyle malesef .
Bende geçen iş çıkışı marketin önünde eşimle buluştum yanağından siradan ni arkadasi oper gibi öptüm bi teyze uzun uzun bakip edep de kalmamış dedi
emekli amcalarin.parkina gittin galibaAnkara
Bagcılar da oturuyorum böyle bir durum yok burdaAnladım. Oturduğunuz yer cahil insanların çok olduğu bir yerse (Örneğin İstanbul'daki Bağcılar gibi) muhtemelen ondan kaynaklıdır.
Tayt giydim ona bağladım bakmalarını genelde öyle olur ya tayt giyince dikizleme hakkını bulurlar kendilerindebilemiyorum neden baktılar ama parkın en sakin yerinde çalılıklarin arkasına gizlenmistim sessiz sessiz oturuyordum
Tenha deyince ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama ortada park basketbol sahasi var etrafinda ağaclar cevrili ,ormanlık alan değil gidip ağaçların en sık olduğu yere oturdum. Kimseye gözükmemek için rahatsiz edilmemek icin . Hos gerçekten bir is karistirsam bile kimsenin bana dik dik bakmaya beni takip etmeye hakkı yokturSizin yaptiginiz normal mi yani? Dogru durust biyerde otursaniz o kadar bakmazlardi belki. Ne işiniz var parkin tenhasinizda çalılarin arasina gizleniyorsunuz? Ne iş karistiriyor bu burda diye bakarlar haliyle...
Ya o amcalar bi bitmedi sanane bak isine di mi illa laf atacak cok biliyorlar ya her seyiLisedeyim şu parklarda yetişkin salıncakları vardır , koruma kalkanı olmayan düz salıncaklar , 9 - 10 arkadaş hepimiz sırayla sallanıyoruz . Sira bana geldi amcanın biri karşıdan karşıya geçerken durdu ."salıncağı kıracan kızım , sen in " minvalinde konuştu. O kadar zoruma gitti ki , "kırarsam parasını veririm , derdi sana mı kaldı" dedim . Adam küfrede küfrede gitti :) ki benden daha kilolu 2-3 arkadaşım daha vardı ama adama denk gelen bendim :) . İşin özü ondan sonra nasil kırıldıysam hala salıncaklara binemem , şu köyceğizde göl üzerinde salıncaklar vardı ,herkes bindi bir ben binemedim . Biri yine amca gibi konuşur , moralim bozulur diye :) ama pişmanım keşke sallansaymışim diyorum ,giden zaman geri gelmiyor . Sen de benim gibi yapma , takma su salak zihniyetli insanları.
Ever yalnız gezene daha cok bakıyorlar yalnız cafeye falan gitmiyorum bakmasınlar diye bireyselliğe alışkın değillerEn uyuz oldugum sey, bırkere baktın gec git
Tacize varacak sekılde egılıp bakmak nedir allasen. Ne tuhaf insanlar var.
Foto ceken cekılen ınsan gordugumde o taraftan gecmiyorum, rahatsız etmeyim engellemeyim diye.
Zaten bu cevre bakısları yuzunden bir cok yalnız insan dısarı cıkmıyor, cıkmak istemiyor
Bunlar yalnız yemek yiyene kahve ıcene, sınemaya gidene de bakıyor.
Sadece foto cekılene degıl
Ben eskiden yani 20li yaşlarımın başında gözünü dikip bakan olunca bağırıyordum sonra baktım ki bağırmakla bitmiyor bizim insanımız trene bakar gibi bakmayı seviyor, görmezden geliyorum...Evin arkasında park var. Hem hava alayım hem de fotoğraf cekileyim diye çıktım. Kösede bir yere gectim gözükmeyen telefonu kurdum fotoğraf çekileceğim. Ama gelen geçen bakıyor. Mesela bir tane adam baka baka geçiyor en son deli sanmasinlar diye video cekiyor gibi konusmaya basladım daha cok bakıyor. O gitti baska bir tanesi az ötemde durdu eğildi bana bakıyor esyalarimi topladım karşıdaki parka gidip banklara oturdum bankların 300 metre ötesinde ayakta durdu beni izliyor. Bakıyor. Yani bildiginiz bakıyor.Hic pas vermedim telefonla konusuyor gibi yaptım en son esyalarimi da alıp eve gittim. Bulundugumuz semt tenha değil. Parklar da değil ama ..k var da mi bakıyorlar yalnız gezemeyecek miyim tayt giyemeyecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?