İnsanların rahatsız edici bakışları

Bence büyük ihtimalle blogger diye bakmışlardır.
Tayt ne alaka :)
Tayt giydim ona bağladım bakmalarını genelde öyle olur ya tayt giyince dikizleme hakkını bulurlar kendilerinde bilemiyorum neden baktılar ama parkın en sakin yerinde çalılıklarin arkasına gizlenmistim sessiz sessiz oturuyordum

Birde bunun engelli insanlara uzaylı görmüş gibi uzun, uzun inceliyerek bakan tipleri var çok sinir bozucu.

Fiziksel görüntüm nedeniyle bazı semtlerde gözünü dikip bakan çok oluyor, hiçbir şey yapmadığım halde. Hiç de kaale almıyorum, baksınlar, siz kendi işinize bakın. Herkese bakmak için farklı farklı sebepler bulabilir bu kitle.

Belki çok geridesiniz diye bakmışlardır.

Böyle bir konu açmıştım ben de. Gerçekten bu bakma olayının dünyada bir Türk bir de Araplarda olduğunu düşünüyorum. Geri kalmışlık cahillik yobazlık bu durumu tanımlayabileceğim kelimeler. Cok cok rahatsız edici.

Amaan ne olsa bir şey derler. Eşiniz sizi dövse teyze gözünü kaçırır bakmaz ama öpünce vauvv

En uyuz oldugum sey, bırkere baktın gec git

Tacize varacak sekılde egılıp bakmak nedir allasen. Ne tuhaf insanlar var.
Foto ceken cekılen ınsan gordugumde o taraftan gecmiyorum, rahatsız etmeyim engellemeyim diye.

Zaten bu cevre bakısları yuzunden bir cok yalnız insan dısarı cıkmıyor, cıkmak istemiyor
Bunlar yalnız yemek yiyene kahve ıcene, sınemaya gidene de bakıyor.
Sadece foto cekılene degıl

Lisedeyim şu parklarda yetişkin salıncakları vardır , koruma kalkanı olmayan düz salıncaklar , 9 - 10 arkadaş hepimiz sırayla sallanıyoruz . Sira bana geldi amcanın biri karşıdan karşıya geçerken durdu ."salıncağı kıracan kızım , sen in " minvalinde konuştu. O kadar zoruma gitti ki , "kırarsam parasını veririm , derdi sana mı kaldı" dedim . Adam küfrede küfrede gitti :) ki benden daha kilolu 2-3 arkadaşım daha vardı ama adama denk gelen bendim :) . İşin özü ondan sonra nasil kırıldıysam hala salıncaklara binemem , şu köyceğizde göl üzerinde salıncaklar vardı ,herkes bindi bir ben binemedim . Biri yine amca gibi konuşur , moralim bozulur diye :) ama pişmanım keşke sallansaymışim diyorum ,giden zaman geri gelmiyor . Sen de benim gibi yapma , takma su salak zihniyetli insanları.

Sizin yaptiginiz normal mi yani? Dogru durust biyerde otursaniz o kadar bakmazlardi belki. Ne işiniz var parkin tenhasinizda çalılarin arasina gizleniyorsunuz? Ne iş karistiriyor bu burda diye bakarlar haliyle...

Sizin yaptiginiz normal mi yani? Dogru durust biyerde otursaniz o kadar bakmazlardi belki. Ne işiniz var parkin tenhasinizda çalılarin arasina gizleniyorsunuz? Ne iş karistiriyor bu burda diye bakarlar haliyle...
Tenha deyince ne anlıyorsunuz bilmiyorum ama ortada park basketbol sahasi var etrafinda ağaclar cevrili ,ormanlık alan değil gidip ağaçların en sık olduğu yere oturdum. Kimseye gözükmemek için rahatsiz edilmemek icin . Hos gerçekten bir is karistirsam bile kimsenin bana dik dik bakmaya beni takip etmeye hakkı yoktur

Ya o amcalar bi bitmedi sanane bak isine di mi illa laf atacak cok biliyorlar ya her seyi
Ever yalnız gezene daha cok bakıyorlar yalnız cafeye falan gitmiyorum bakmasınlar diye bireyselliğe alışkın değiller

Ben eskiden yani 20li yaşlarımın başında gözünü dikip bakan olunca bağırıyordum sonra baktım ki bağırmakla bitmiyor bizim insanımız trene bakar gibi bakmayı seviyor, görmezden geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…