Sen açıklama yapsan da iflah olmaz böyle alıngan insanlar kolay kolay.üstune gitmeyin,ikna edecek şekilde dil dökmeyin,kendi haline bırakın.
Asıl insanları önemseyen sensin.Bırak yanlış anlasın,izahatini serinkanlı bir şekilde,kendine güvenli bir şekilde yap.senin icin cok mu önemli biri bu?
alınganlık etmedim. onun huyunu biliyorum. ama organizasyonu ben yapmadım sonuçta bende öyle diyiverdimmSiz alınganlık etmiş olabilir misiniz?belki normal bi şekilde sölemiştir.ben olsam bende şakasına beni nie çağırmıosunuz bakiiim derdim ama asla salladığım için olmazdı bu.yani laf olsun die sölemiş olabilir.böle şeyleri çok kafanıza takmayın.özel bi davranış uygulamanıza gerek yok bu kişi için.denk gelir sölersiniz denk gelmez söleyemezsiniz.alınırsa alınır yani
Yok be canım gayet normal gayet yerinde açıklamanızı yapmişsınız.peki benim söylediklerimde bişey var mı? Kesin onada alınır o yüzden..
Sürekli aile ortamında bir arada olduğumuz biri.
Pazar akşamı bir araya gelicez. nette fotoları görecek sonra hiç söylemedin diyecek ondan tuhaf mı olmuşAyseyi eklemedilerse siz neden söylediniz buluşma olacağını?Keşke söylemeseydiniz hiç sizin organizasyonunuz degil sonuçta
Ben abartılacak bişey göremedim.
Haberi sizden duyduğu için size söylemiş ama abartı bi alınganlık trip falan yok söylediklerinde. Sizde gayet güzel anlatmışsınız zaten durumu.
öyle söylemek aklıma gelmedi bende böyle yazdımBende çok alıngan bir insanım. Organizasyonu ben yapmadim yanlış anlama desen yeterli cevap olur zaten.
Bence evet.Yani o çağırılmamış sizin söylemenizi biraz nispet gibi algılamış olabilir.Sizin öyle bi niyetiniz yoktur tabiki ama bu şekilde bakınca bana da garip geldi.Pazar akşamı bir araya gelicez. nette fotoları görecek sonra hiç söylemedin diyecek ondan tuhaf mı olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?