• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

insanların söylediklerini çok önemsiyorum :(

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
Kızlar merhaba

BİR akrabamızın eşinden bahsedecğim adı ayşe olsun. Normalde iyiyizdir görüşürüz sürekli . Ama sevmedğim bir huyu var çok alıngan ve laf sokar ufacık şeyde olsa. Bizim çevredekilerden 7-8 bayan pazar öğlen buluşması organize etmiş. Beni ve kuzenimide eklemişler gruba.
Ayşeyi eklememiş organizasyonu yapan kişi. Ayşe de gelin bu arada. Organizasyonu yapan bizim taraf yani. Pazar günüde akşam ayşe ve diğer arkadaşlarımla buluşmamız vardı. Hadi dedim önceden söyliyim de sonradan gördüğünde niye söylemedin demesin. Söyledim bende böyle böyle diye. İyiymiş beni çağıran olmadı dedi. Aslı abla eklemiş bizide gruba dedim. Çağırdılar gidelim dedik dedim. Bana yazdığı şuydu : Gelinleri almıyorsunuzdur belki. Olay benim başıma patladı yani her şeye alınıyor bu olayda benim üzerime kaldı. Ben zaten yapı olarak saf niyetli insanım. Bende organize edene sormak lazım biz davete uyalım dedik dedim.. Şimdi ufacık bi planda bile alınıyor. ( ki Pazar günü çalışmasına rağmen )
Ben bu kıza nasıl davranayım söyleyin hele çok sevgili arkadaşlarım ?

Sen açıklama yapsan da iflah olmaz böyle alıngan insanlar kolay kolay.üstune gitmeyin,ikna edecek şekilde dil dökmeyin,kendi haline bırakın.

Asıl insanları önemseyen sensin.Bırak yanlış anlasın,izahatini serinkanlı bir şekilde,kendine güvenli bir şekilde yap.senin icin cok mu önemli biri bu?

Siz alınganlık etmiş olabilir misiniz?belki normal bi şekilde sölemiştir.ben olsam bende şakasına beni nie çağırmıosunuz bakiiim derdim ama asla salladığım için olmazdı bu.yani laf olsun die sölemiş olabilir.böle şeyleri çok kafanıza takmayın.özel bi davranış uygulamanıza gerek yok bu kişi için.denk gelir sölersiniz denk gelmez söleyemezsiniz.alınırsa alınır yani

Sen açıklama yapsan da iflah olmaz böyle alıngan insanlar kolay kolay.üstune gitmeyin,ikna edecek şekilde dil dökmeyin,kendi haline bırakın.

Asıl insanları önemseyen sensin.Bırak yanlış anlasın,izahatini serinkanlı bir şekilde,kendine güvenli bir şekilde yap.senin icin cok mu önemli biri bu?

peki benim söylediklerimde bişey var mı? Kesin onada alınır o yüzden..
Sürekli aile ortamında bir arada olduğumuz biri.

Siz alınganlık etmiş olabilir misiniz?belki normal bi şekilde sölemiştir.ben olsam bende şakasına beni nie çağırmıosunuz bakiiim derdim ama asla salladığım için olmazdı bu.yani laf olsun die sölemiş olabilir.böle şeyleri çok kafanıza takmayın.özel bi davranış uygulamanıza gerek yok bu kişi için.denk gelir sölersiniz denk gelmez söleyemezsiniz.alınırsa alınır yani
alınganlık etmedim. onun huyunu biliyorum. ama organizasyonu ben yapmadım sonuçta bende öyle diyiverdimm

Ben abartılacak bişey göremedim.

Haberi sizden duyduğu için size söylemiş ama abartı bi alınganlık trip falan yok söylediklerinde. Sizde gayet güzel anlatmışsınız zaten durumu.

Bende çok alıngan bir insanım. Organizasyonu ben yapmadim yanlış anlama desen yeterli cevap olur zaten.

Ayseyi eklemedilerse siz neden söylediniz buluşma olacağını?Keşke söylemeseydiniz hiç sizin organizasyonunuz degil sonuçta

Ben abartılacak bişey göremedim.

Haberi sizden duyduğu için size söylemiş ama abartı bi alınganlık trip falan yok söylediklerinde. Sizde gayet güzel anlatmışsınız zaten durumu.

benimde şu huyum var insanları kırarım diye ödüm kopuyor çok iyi niyetliyim :( kırmadan anlattım :/

Pazar akşamı bir araya gelicez. nette fotoları görecek sonra hiç söylemedin diyecek ondan tuhaf mı olmuş:KK43:
Bence evet.Yani o çağırılmamış sizin söylemenizi biraz nispet gibi algılamış olabilir.Sizin öyle bi niyetiniz yoktur tabiki ama bu şekilde bakınca bana da garip geldi.
Fotoları görürse muhatabı organizasyonu yapan kişi olurdu şimdi siz şimşekleri üstünüze çekmişsiniz biraz

Sen niye söyledin ki zaten. Her şey söylenmez. Kural.

Ben de aynıyım malesef ama yavaş yavaş törpülemeye başladım

Ayşe nin yerinde olsam kızardım sana
Durduk yere bu konuyu açtığın için.

Nispet gibi olmuş

Benim bi ergenus arkim vardı.sürekli insanlar tarafından sevildiğini davet aldığını anlatıp dururdu.o geldi aklıma

Senin tabi kötü bi niyetin yok ama davranışın gereksiz olmuş

Back
X