- Emoji Skoru
- 2.344
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi dilberebe65
Merhaba arkadaşlar Normalde de çok takıntılı bir insanım üniversite dönemi destek almıştım sonra zamanla azaldı okul bitti hemen atanamadım bir yengem var herkesin yüzüne her şeyi söylüyor benim için atanamadı saçma sapan yerlerde çalışıyor dedi önce bir mağazada satış danışmanlığı yaptım sonra özel bir hastanede ebelik yaptım bu süreçte KPSS çalıştım sonra atandım bu sefer atandığım yeri kötülemeye başladı eşimle tanıştım ailenin tek erkek çocuğuyla evlenen normal değildir dedi kendi kızı da tek erkek çocukla evlendi kuzenimle 1 ay arayla evlendik o hemen hamile kaldı biz hemen istemedik 5 ay sonra hamile kaldım bana çocuğunuz olmuyor mu tedavi mi görüyorsun dedi sonra düşük yaptım aa demekki sen sorun var bebek durmuyor dedi tekrar hamile kaldım kuzenimin adı aslı Aslıyı mı özendin dedi gülüp geçtim ne alaka dedim doğumu beklerken yap sezaryen bu devirde normal doğum mu yapılır dedi şimdi ikinciye hamileyim kuzenimde 4 ay önce doğum yaptı ikinciye bana yine aa ne tesadüf ki yakın doğum yapıyorsunuz dedi bu süreçte hem kendime çok sinirliyim cevap vermediğim için bunları annem ve anneanneme anlatıyorum annemde kızıyor ama anneannem bana bugün sen bunlardan ne istiyorsun dedi ama da taktın bunlara dedi bu yeni bir şey değil bu aralar aşırı takıntılıyım her laf batıyor çok midem ağrıyor bulanıyor ben stresten olduğunu düşünüyorum bu sefer bebeğime bir şey olursa diye korkup daha da stresleniyroum bunu yenmek için ne yapmam gerekiyor perşembe gününe psikolog randevum var