- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
Evet arkadaşlar. İş yerimde ailemde arkadaş çevremde sürekli olarak 'kendisini satmayı iyi bilen' insanlar var. Ben onlar gibi olmadığımdan iyice üstüme üstüme geliyorlar... Pikniğe gitmiştik geçenlerde. Herkes yaptığı bir şeyleri getirmiş işte börek kek kahvaltılık vs vs... Ben getirdiğimiz peyniri açtım. İşte hemen söylenmeye başladı birisi '' Ayyy marketten peynir mi alınır. Siz hiç bu işi bilmiyorsunuz. Ben onu yemem '' '' Ayyy siz sütü yoğurdu hazır mı alıyorsunuz " bilmem ne... Ben de artık terlemeye başlayacağım. Nasıl cevaplar verebilirim bu sözler karşısında... Sürekli olarak '' O oradan alınmaz bu buradan alınmaz ayy ben yemem vayy ben içmem '' bıktım artık
Tersleyeceğim ama yaşça büyük oldukları için saygısızlık da etmek istemiyorum. Geçen hafta Güldür Güldür programında bir skeç vardı tam da bu uyuz insanları anlatan... Bir konudan bahsediyorsun mesela hemen müdahale geliyor '' Yokk o öyle değil yok bak bu böyle değil... Bıdı Bıdı Bıdı ''. İsyan bayrağı çekeceğim artık. Bir kere de alttan alın ama değil mi...