İnsanların tip tip bakmasından rahatsızlık duyuyorum !!

yahu kizcagiz ne dedi simdi?
sen bakmazsan onlar bakmaz ne demek?
dogal olarak goz goze gelip normal bir sekilde yola devam etmek var
birde bakislariyla taciz edip rahatsiz etmek var
bunu inkar edip kiza suclamak normal gelmedi bana

seni baban falan alsın canım bence yürüdüğün mesafeden. baktığını düşünmüyorum ben senin ayrıca. kendini kollamak için göz ucuyla bakabilirsin de o ayrı

Tak kulaklığını,eğ kafanı yürü yapabileceğin tek şey bu sanırım
İnsanları değiştirebilmemiz mümkün değil
Ben asıl serseri tiplere takıldım korkmakta çok haklısın,eğer mümkünse geç saatlerde ailenden birileri gelip alsın seni

Sana yardım etmiyorumki . İçinde bulunduğun gülünç durumu anlatmaya çalışıyorun . Bu arada endonezya da 8.7 şiddetinde deprem oldu . hiç bunu düşündünmü . Bilimiyorum belki senin sorunun daha önemli olabilir

bence arkadasın üzerine fazla gidiyorsunuz sizin için gülünç olabilir ama lise öğrencisi

birisi için bu ciddi bi konu olabilir ki kendi kişiliğini yeni yeni inşaa ediyor bi sorun varda mı bakıyrolar diye düşünebilir

kırıcı olmamak lazım gülünç falan ne demek belki ablası yasındasınızdır yapmayın lütfen....

deprem tabıı kı daha uzucu bi durum ama ıkısı aynı sey mı siz şimdi baska biyerde öff ya düğünde mgiymeye ayakkabım yok

derseniz endonezya depremını hatırlıycak mısınız...başkalarını ne cabuk gömüyosunuzzz

yahu kizcagiz ne dedi simdi?
sen bakmazsan onlar bakmaz ne demek?
dogal olarak goz goze gelip normal bir sekilde yola devam etmek var
birde bakislariyla taciz edip rahatsiz etmek var
bunu inkar edip kiza suclamak normal gelmedi bana

anlayışınız için teşekkür ederim . keşke herkes sizin gibi olgun düşünebilse. neyse bu benim sorun değil. herkesin fikri kendine ben kendimi bildikten sonra üç beş insanın dedikleri pekte birşeyi değiştirmez.

buraya yeni üye oldum çünkü sizlerden yardım isteyeceğim bir konu var. lise son sınıf öğrencisiyim. haliyle okula ve dersaneye gidiyorum . yolda yürürken insanların yiyecek gibi bakması ( özelliklede erkeklerin) beni çileden çıkarıyor. açık giyinmiyorum, çok güzel değilim .. resmen insanın gözünün içine içine bakıyorlar . kafamı eğiyorum yolda yüzümü kaldırmaya korkuyorum. oturdugumuz yer pek tekin bir yer değil . tenha yollar var ve önüme sürekli motosikletli, köpekli gençler çıkıyor.. korkuyorum.içime dert olmaya başladı bu konu. napmalıyım yardım istiyorum sizlerden.....

Canım Allah korusun dikkatli ol tenha yollardan gitmemeye çalış. Seni alabilecek bir abin baban yada akraban varsa onlar alsın...

Ayrıca benim eşim zorla çantama koymuştu ama 10 liraya biber gazı satılıyor bence yanında bir tane bulundur ne olur ne olmaz :34:

çok önemli bir dert benim için .. buraya kavga etmek içinmi geldin? kullandıgın laflara dikkat et. kendimi ayrıcalıklı hissetmem için bi sebepte yok. ben senden yardım falan beklemiyorum arkadaşım, allah razı olsun iyi günler.

canım cevap verme görmezden gel, her konuda böyle tartışma çıkarmaya çalışan tipler olur. sen bunu dert etmişsin kendine, herkesin derdi kendine büyük sonuçta.

konuna gelince, bakan baksın önemli değil de bence tenha yerlerde fazla dolaşma. kötü niyetli kişiler olabilir. sonuçta genç bi kızsın Allah korusun.

bence arkadasın üzerine fazla gidiyorsunuz sizin için gülünç olabilir ama lise öğrencisi

birisi için bu ciddi bi konu olabilir ki kendi kişiliğini yeni yeni inşaa ediyor bi sorun varda mı bakıyrolar diye düşünebilir

kırıcı olmamak lazım gülünç falan ne demek belki ablası yasındasınızdır yapmayın lütfen....

deprem tabıı kı daha uzucu bi durum ama ıkısı aynı sey mı siz şimdi baska biyerde öff ya düğünde mgiymeye ayakkabım yok

derseniz endonezya depremını hatırlıycak mısınız...başkalarını ne cabuk gömüyosunuzzz
canım anlatma her konuda çıkıyor işte birileri sonra cevap verince suçlu oluyorsun .sokakta herkes şikayetçi bu bakanlardan yani .ayrıca depremle ne alakası var ya allahım sen sabır ver .

Tak kulaklığını,eğ kafanı yürü yapabileceğin tek şey bu sanırım
İnsanları değiştirebilmemiz mümkün değil
Ben asıl serseri tiplere takıldım korkmakta çok haklısın,eğer mümkünse geç saatlerde ailenden birileri gelip alsın seni

işte, oturdugumuz yer kötü . bunu bu yüzden takıyorum.. ama dediğiniz gibi yapıcam kulaklık güzel fikirmiş sağolun :)

canım anlatma her konuda çıkıyor işte birileri sonra cevap verince suçlu oluyorsun .sokakta herkes şikayetçi bu bakanlardan yani .ayrıca depremle ne alakası var ya allahım sen sabır ver .

şahsen endonezyadaki depremle konuyu bende pek bağdaştıramadım ama diyecek birşey yok .. kimin gülünç oldugu ortada :)))

Sana yardım etmiyorumki . İçinde bulunduğun gülünç durumu anlatmaya çalışıyorun . Bu arada endonezya da 8.7 şiddetinde deprem oldu . hiç bunu düşündünmü . Bilimiyorum belki senin sorunun daha önemli olabilir

Ya Allah aşkına konuyu saptırmayınn yardımcı olmayacaksanız yorum yapmazsınız olur biter...

Korktugundan etrafa bakıyor ne amaçla bakabilir ki korkan kız ya sabırr.....

Ayrıca konu ile depremi nasıl bağladınız anlamış değilim......

tenha yollardan geçerken etrafında serseri doluyken yolda ne kadar rahat yüürürsün bilmem artık...

Ya Allah aşkına konuyu saptırmayınn yardımcı olmayacaksanız yorum yapmazsınız olur biter...

Korktugundan etrafa bakıyor ne amaçla bakabilir ki korkan kız ya sabırr.....

Ayrıca konu ile depremi nasıl bağladınız anlamış değilim......

tenha yollardan geçerken etrafında serseri doluyken yolda ne kadar rahat yüürürsün bilmem artık...

aynen ya bunu anlamak çok mu zor hey allahım insanın iyice moralini bozuyorlar .!!!

canım anlatma her konuda çıkıyor işte birileri sonra cevap verince suçlu oluyorsun .
sokakta herkes şikayetçi bu bakanlardan yani .ayrıca depremle ne alakası var ya allahım sen sabır ver .

evet haklısın canım anlatılmaz

yanı sapık dolu yerler de var kız korkabılır sonucta ben örtülü kapalı gectıgım halde laf atan

oluyo ınankı evlı barklı hatun oldugum halde Allah koruusn....

tabii kimsenin ufak tefek sikintilari olamaz
kadin kadina kiz kiza sohbet edemez akil isteyemez
endonezyada deprem olmus eee ona kaldiktan sonra
her saat her saniye dunyanin her bir yerinde iskenceler var
aclik sefalet var
dusuncelerinden oturu mahkum olanlar var
insan tuccarlari var
cocuk tuccarlari var
sehitler var
isinmak icin copleri atese vermis kopru alti cocuklar var
organ mafyasi var
varda var
cok duyarlisiniz madem gulunc geliyor endonezya depremi varken
kk'de sikintisini paylasmak
madem en dogrusu 17 yasindaki bir ergeni azarlamak dalga gecmek
sizin burda ne isiniz var?
endonezya halki icin yardimmi topluyorsunuz
kk'de?

17 18 yasında bir insan için bu durumdan sıkıntı duyması gayet dogal. neden komik görülmüş ve sen suclanmışsın anlamadm. bakıyorsun ki görüyorsun diye suclanman bnce yanlıs. sokakta yrüyorsn etraf manyak dolu kmin ne yaptıgı yapacagı belli degl insan etrafına bakmdan gormeden nasıl kendni kollasın.. korkmak cok normal tvde orda burda neler gorüyoruz..sen gör ama görmezden gel ve kafndan kötü düsünceleri atmya calıs arkadasım braz olsun rhatlarsın.

17 18 yasında bir insan için bu durumdan sıkıntı duyması gayet dogal. neden komik görülmüş ve sen suclanmışsın anlamadm. bakıyorsun ki görüyorsun diye suclanman bnce yanlıs. sokakta yrüyorsn etraf manyak dolu kmin ne yaptıgı yapacagı belli degl insan etrafına bakmdan gormeden nasıl kendni kollasın.. korkmak cok normal tvde orda burda neler gorüyoruz..sen gör ama görmezden gel ve kafndan kötü düsünceleri atmya calıs arkadasım braz olsun rhatlarsın.

evet yaşım ufak oldugu için belkide bundan rahatsızlık duyuyorum.. ya birisi bişey yaparsa kaçırırlarsa allah korusun taciz falan .. ben burada korkuyorum diyorum arkadaş bana sen insanlara bakıyorsun diyor . çok saçma..

Bizimde yıllar önce bir rehberlik dersinde sorunlarımızı paylaşmamız istenmişti sokakta insanların laf atması demişti kızın biri komiğime gitmişti benim.Bırak baksınlar arkadaşım yapabileceğin birşey yok. Gerçekten her kadına öyle yiyecekmiş gibi bakanlar laf atanlar çıkıyor. Güzellikle ya da açık giyinmekle alakası yok bunun. Türban fetişi bile olan bir ülkede yaşıyoruz malesef. Formalı kızlara haydi haydi bakarlar . Çok rahatsız oluyorsan biber gazı al kendine, ama sakın birileri sana kötü bakıyor diye kullanmaya kalkma, seni takip etmeye ya da taciz etmeye kalkmadıkça insanlar sen suçlu çıkarsın.

Canım gerçekten o kadar acayip bir ülkede yaşıyoruz ki 18 yaşındaki kıza da bakıyorlar 68 yaşındaki kadına cehalet diyorum başka birşey demiyorum
allah yarımcın olsun artık korkarak sokağa çıkyoruz

evet yaşım ufak oldugu için belkide bundan rahatsızlık duyuyorum.. ya birisi bişey yaparsa kaçırırlarsa allah korusun taciz falan .. ben burada korkuyorum diyorum arkadaş bana sen insanlara bakıyorsun diyor . çok saçma..

işte bu düşünceleri kafandan atmaya çalış..kolay degl onu bliyorum tabi yasanan olaylar insanın blinçaltna yerlesiyor korkulara neden olyor. sen içini ferah tutarsan rahat olursun.

Back
X