- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 158
- 39
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ya insanlar cabucak isleri yapsalar bitecek.yok ama otaya gidiyo burayabhidiuo sallana sallanaEvdeki hesap her zaman çarşıya uymayabilir..Banka işlerinde bir prosedür vardır zaman zaman teknik,kişisel aksaklıklar da olabilir sabırlı olmak lazım,geç olsun güç olmasın
Ya sabah birini ohle birini aksam birini yapacaktim hele ki yarin taaa anasinin gozune gidecegim.gitmisken disciyi de aradan cikarayim dedim disci alamam dolu dedi. Boyle islerim tikir tikir yurumuyo cok sinirleniyorumSeni biraz böyle gördüm
sakin ol champ, bizlerde hemen her gün bu durumu yaşıyoruz
Keşke böyle olmasa ama malesef böyleEki Görüntüle 2666201
Disci ok bugun de dus alamadan ciktim evden suyu kestiler.yan dairenin sayaci degisecekmis 10 dk kapali kalacak acacagiz dedi adamin biri kapiyi calip.1 saat bekledim ne adam var ortada ne suBanka işi prosedür işidir uzar malesef. Dişçi işi randevu işidir randevu almadan gitmek istersenz dolu olabilir. Aslında siz eseginizi sağlam kazığa baglamamissiniz doktor örneğinde.
Yaşlılar hadi anlamıyor internette okuyamıyor da gencecik insanlar bilgi almadan geliyor sonra da işi olmayınca şikayet ediyor... Biraz da çalışan tarafından bakmak lazım. Siz çalışanların ne yaptığını bilmeden nasıl bir şey bilmediklerini iddia ediyorsunuz. Bazen o kadar saçma soru soruluyor ki cevap veremeyip bakakalıyorsunuz...Bu genelde Türkiyede cok yaygin. Insanlar, hele hele belediye veya kamuda calisanlar asssiri yavas ve affedersiniz bi poh bilmiyorlar. Soru soruyorsun bön bön suratina bakiyorlar. Cevap verirken sesleri asla cikmiyor, miy miy miy, sanki zorla calisiyor orda. Türkiyede ne zaman bir is halletmem gerekirse ben günler öncesinden sikinti yasiyorum, kimse isini düzgün yapmiyor. Doktorlar bile „isine gelirse, cik odamdan“ diyebilir. Cok acayipler.
İyi de banka personelinin hatası olduğunu ne biliyorsunuz? Sistemsel sorunlar yaşayabilir, bazen sistem 2 dk da olan iş takılıyor bazen bir kaç saat çalışmıyor. Bazen siz belgeleri eksik getiriyorsunuz onun için iş uzuyor.
Diş hekimi ise tamamen sizin hatanız. İzinli günleriniz belli ise önceden randevu almalısınız. Diş hekimi önceden randevu alanları iptal edip sizi mi alsın
Venkm suyumda sorun yok yan komsu icin kestilerBöyle şeylere takılıyorsanız önplan yapın. Dişçiye önceden randevu alın, bankayı arayıp işlem için bilgilendirin , su elektrik falan için online randevu alın takır takır hallolur herşey. Ben 4 saat içinde elektrik,su , gaz kapatıp yeni eve açıp üstüne kimlik ve ehliyet yenileme başvurusu yaptım. Hepsi randevuyla
Iste koca gunde halledemiyorum ben onu diyorum isim yok su an ama bitmiyoinsanımız işsiz de o yüzden koccccaa gün geniş geniş vakit bulabiliyorlar cınım.
Ya sabah birini ohle birini aksam birini yapacaktim hele ki yarin taaa anasinin gozune gidecegim.gitmisken disciyi de aradan cikarayim dedim disci alamam dolu dedi. Boyle islerim tikir tikir yurumuyo cok sinirleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?