Insanlarin yavas is yapmasi

Yaşlılar hadi anlamıyor internette okuyamıyor da gencecik insanlar bilgi almadan geliyor sonra da işi olmayınca şikayet ediyor... Biraz da çalışan tarafından bakmak lazım. Siz çalışanların ne yaptığını bilmeden nasıl bir şey bilmediklerini iddia ediyorsunuz. Bazen o kadar saçma soru soruluyor ki cevap veremeyip bakakalıyorsunuz...

Ben kendimi bilgilendirdim gitmeden önce ama sadece sistemde kayitli olan bilgiyi ögrenmem gerekiyordu. Calisana anlattim durumumu, bana „bilmiyorum„, burasi xx degil m?, bu sefer evet dedi, nasil bilmezsiniz, bu sizin isiniz degim, tekrar bilmiyorum dedi. Bunlari öyle donuk söyledi ki, hayatta mi degil mi diye korktum, ölü gibi cevap veriyordu, cani cikmis gücü yokmus gibi.

bi baska olay mesela PTT‘de oldu, e devlet sifresi almam gerekiyor, kiz biseyler fisildiyor ama anlasilmiyor, tekrarlayabilirmisiniz burasi cok kalabalik dedim, tekrar fisir fisir konustu. Anlayamadim dedim, sonra da tüüüüm gücünü toplayip ve gözünü devirerek „telefonunuza sifre gelicek“ dedi. Yani ugrastiriyorlar, zorla calisiyorlar sanki. Bu doktorlar icinde gecerli. Kimse isini düzgün yapmiyor. Servis gelicek, gelmiyor. Arayip haberde vermiyor. Aricam diyorlar aramiyorlar filan. Bunlar her yerde olabilen seyler ama Türkiye cok fazla yasadim ki ben sadeve tatilten tatile gelen insanim.

Bile isteye sizi oyalamıyordur insanlar diye düşünüyorum. Bazen bilgisayarda bir sayfanın açılması bile 5 dakika sürebiliyor. Azıcık tahammüllü olun.

madem herkes genelleme yapmış ben de yapayım.
Bankaya hastaneye ya da herhangi bir devlet kurumuna gidince tüm kapılar bize açılsın, tüm personel birlik olup işimizi hemen yapsın, 2 dakikada oradan çıkalım istiyoruz.

Disci ok bugun de dus alamadan ciktim evden suyu kestiler.yan dairenin sayaci degisecekmis 10 dk kapali kalacak acacagiz dedi adamin biri kapiyi calip.1 saat bekledim ne adam var ortada ne su🤷‍♀️ya ben insanlarin pek cogunun bastan savma is yaptigini dusunuyorum.pek cogu dedim bakin.ozenerek yapmiyorlar ve surekli aksilik yasatiyorlar.boyle tikir tikir islemiyor malesef.is bilmeden bastan savma is yapan insanlar ekonomiye de zarar psikolojiye de
Tabi haklılık payiniz var ama sizcede bu talihsizler cok cok sizin ustunuze gelmemis mi? Bence güzelce abdest alın çocuklara bir şeyler dağıtın belki kara bulut dagilir üstünüzden. Biraz miknatis gibi cekmsssiniz

Tabi haklılık payiniz var ama sizcede bu talihsizler cok cok sizin ustunuze gelmemis mi? Bence güzelce abdest alın çocuklara bir şeyler dağıtın belki kara bulut dagilir üstünüzden. Biraz miknatis gibi cekmsssiniz
Valla su an bas agrisi ve mide bulantisi halinde yatiyorum.sanirim korona oldum🙄 cok kotuydum ilac biraz iyi geldi öluyorum sa dim.isteyen yavas is yapsin isteyen tef calsin oynasin valla umrum degil.en onemli sey cidden saglik gerisi bos

Back
X